Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sex oral, gust ciudat... din 6 apr 2007 02:29 de JuiceBoy
Am facut eu, si o sa mai fac [imi face o absoluta placere sa fac sex oral prietenei mele, foarte igienica...] sex oral...
gustul... pe care eu il simteam.. era mai sarat putin... dar am gasit o metoda de a scapa de gust :)
incearca sa "lingi" ...
Re: Sangerare la 5 zile dupa dezvirginare din 6 apr 2007 02:01 de ExoticDream
In cele 5 zile de la dezvirginare ai mai facut sex? Daca da, o explicatie ar fi aceea ca rana din zona himenului proaspat rupt nu s-a vindecat inca. Dezvirginarea a fost cumva dura?
:huh::huh::huh:
Re: Re:O intrebar din 6 apr 2007 02:00 de JuiceBoy
Daca mama ta ti-a dat sfaturi in legatura asta... nu ai de ce sa`ti fie jena...
Gandeste`te asa... ceea ce ea iti spune, e doar pentru un act sexual mai implinit, nu ?... ca doar mama e tot femeie... la randu ei si ea a fost de varsta ta cu ...
Masturbare zilnica din 6 apr 2007 01:50 de JuiceBoy
Bine spus... e vorba ca... nu e nociv la fizic, [ma rog.. ii nociv la fizic daca te freci cu shmirghelu] dar e vorba de psihologie...
E vorba ca poti ajunge intr`un "Circuit inchis" [Adica sa ajungi sa iti placa mai mult sa te masturbezi decat sa ...
Eu virgin...ea nu. din 6 apr 2007 01:38 de JuiceBoy
Gata gata, deci faza cu tu virgin, ea nu... omule... eu stii ce iti propun ???... da`i bice, cum iese, iese...
daca prima data nu`ti iese bine nu`i sfarsitu lumii, se poate imbunatatii... ca doar penisu nu`i facut sa aibe sensibilitatea micsorata ...
O sugestie ceva din 6 apr 2007 01:17 de JuiceBoy
Offtopic :
Pai noi cu ce suntem de vina ca va lasati voi ? :))
Ontopic : fratioare, da`i cu masturbarea, darrrrrr... sa nu faci prea des, si sa nu te termini prea repede... incearca sa te tii cat mai mult... altfel knd o sa dai si tu la gaura ...
Ajutor hey din 6 apr 2007 01:11 de JuiceBoy
hmm... oke... sfat fratesc, incearca sa scapi de griji... la fel ca si un sarut... la fel ii si cu sexu... ori incepi bine, si continui asa, ori incepi prost, da cu perseverenta devii bun... ce iti propun... Prezervative Durex Performa pt prima data ...
Re: ''Cui pe cui scoate ?!?'' din 6 apr 2007 00:40 de nemesis
Doar cei care nu se cunosc indeajuns cred ca aceasta se numeste "o solutie". Intotdeauna este altceva, un fel de numitor comun al tuturor lucrurilor. Nu cred in asa ceva! "Read Marcus Aurelius. Of each particular thing ask: what is it in itself? ...
Re: Baie impreuna => sarcina? din 6 apr 2007 00:38 de Bursucu
la ce sa nu-ti dai drumu`?la apa calda?:lol::lol:
Re: Perioada fertila/sterila/??? din 6 apr 2007 00:36 de Bursucu
astea se foloseau inainte sa apara medodele contraceptine din zilele noastre care sunt mult mai eficiente decat cele naturale...sunt convins ca multa lume incerca sa foloseasca metodele contraceptive naturale pt ca sunt sanatoase dar nu intotdeauna ...
Re: o intrebare... din 6 apr 2007 00:29 de Bursucu
si...ultima data cand ai facut-o?
nu cred ca e normal sa sangereri atat daca nu esti la menstruatie...
daca vrei raspunsuri de la experti te rog sa consulti un ginecolog si iti va raspunde corect pt ca aia e meseria lor...aici se dau ...
Re: Este civilizat sa refuzi un cadou? din 6 apr 2007 00:22 de za'one
Zo... pana la urma ce ai decis? Este sau nu? (civilizat) Cred ca intrebarea este un pic... "nepotrivita" si cred ca rateaza miezul problemei, dar totusi, ce ai decis?
P.S. Ce cred eu? In episodul urmator. ;)
Intrebare: daca ai acceptat ...
Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin?? din 6 apr 2007 00:21 de Bursucu
da` ce nu stii daca mai esti virgin?ai facut sex?nu conteaza de care!O:):-`
Re: ''Cui pe cui scoate ?!?'' din 5 apr 2007 23:39 de verdiuc
Da,am recurs, si o recomand tuturor acelora care trec prin perioade extrem de naspa, "de urcare pe pereti" din cauza fostului partener cu care, din diferite motive, nu mai sunteti impreuna.
Este solutia rapida si optima.
Fetele imi vor sari ...
Re: ''Cui pe cui scoate ?!?'' din 5 apr 2007 22:15 de bebysa
la mine a dat roade...da...eu cred ca e adevarata afirmatia...mi s-a mai intamplat de cateva ori...si ochii care nu se vad se uita...la altii:D
''Cui pe cui scoate ?!?'' din 5 apr 2007 21:55 de mya
Dati crezare acestei afirmatii, sau considerati ca este o practica inutila, care conduce doar la o uitare a fostului/fostei de suprafata, afundand actualul/actuala in tristetea despartirii si intr-un final rapid al relatiei? Ati recurs la o asemenea ...
Re: o intrebare... din 5 apr 2007 20:45 de Guest
Daca ai intrat in perioada ciclului menstrual, e normal. Daca, nu, nu-i normal.
Sangerare la 5 zile dupa dezvirginare din 5 apr 2007 20:39 de una
am si eu o intrebare....am facuto si eu pt prima data acum 5 zile si nu ma ingrijoreaza faptul ca m-a durut...sau ca am sangerat..ca stiu ca e normal...dar ma gandesc daca e normal ca dupa 5 zile inca sa mai sangerez...nu mult..nici macar nu ma patez ...
Re: Re: Re: Atractia simtita de partener fata de a din 5 apr 2007 17:08 de Nekunoskuta
Luam cazul in care este fidel si cealalta persoana este doar un prieten bun:
Ii explic faptul ca ma pune pe ganduri atitudinea lui. Ii spun chiar ca sunt geloasa si discutam pe tema asta. Stiu ca in cazul meu asta functioneaza. Nu l-ar deranja ...
Re: Re: Atractia simtita de partener fata de alte din 5 apr 2007 16:45 de ExoticDream
Ce te faci daca el nu vrea sa converseze pe aceasta tema, iar tu tii la prezumtia de nevinovatie si nu vrei sa faci pe detectivul?
:unsure::unsure::unsure:
Pagina 2290 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||