Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Se numeste dragoste? din 4 apr 2007 15:58 de bebysa
nu...nu e din cauza ca am facut sex cu el:lol:si nu il idolatrizez...doar ca e prima data cand ii simt lipsa unei persoane atunci cand nu e langa mine(in sensul de iubit).si ma simt oarecum ciudat...nu stiu daca trebuie sa fie asa...e un sentiment ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 apr 2007 14:19 de verdiuc
Am intra pe geamul fetelor care dorm, noaptea.
:love::love::love:
Ce-ar fi daca la intersectii toata lumea ar avea verde?
Supravegherea partenerului din 4 apr 2007 14:11 de mya
Am citit azi un articol in Compact, care mi s-a parut demn de dezbatut, si care ridica cateva semne de intrebare:
[b][u]77% dintre britanici spioneaza prin sms[/u]
Britanicii citesc SMS-urile partenerilor (77%), asculta conversatiile telefonice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 apr 2007 12:25 de mya
Din punctul meu de vedere ar fi perfect, oricum dorm foarte putin, si o fac pentru ca stau ai mei cu gura pe mine si pentru a ma mentine pe un plan cat de cat sanatos. Sunt atatea activitati interesante, incat somnul mi se pare de-a dreptul ...
Re: Re: Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe a din 4 apr 2007 12:24 de Guest
Nu. Nu te supara, dar infidelitatea nu este un accident.
Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul... din 4 apr 2007 12:17 de Guest
Pentru mine, nu-i acelasi lucru. Dar, nici nu ma pot indragosti de altul, in vreme ce-l iubesc pe unul. Simplu fapt ca ai marturisit pe forum e echivalent cu o confesiune publica. De unde stii ca printre forumisti nu se afla si cei 2? Cel pe care-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 apr 2007 11:09 de LonelyGirl
Legume si fructe.Sunt si sanatoase, nici nu ingrasa:).
Ce ar fi daca nu ar trebui sa dormim?
Re: Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul din 4 apr 2007 10:08 de carrie
s-a si gasit cine sa comenteze...bine ca daca noi inselam suntem curve, daca voi inselati e ceva normal ca doar sunteti barbati si sexul e doar descarcare fizica...
in alta ordine de idei, distanta duce adesea la astfel de situatii (bine, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 apr 2007 09:34 de verdiuc
As incerca sa aflu ce isi doreste de la mine,mai exact. In functie de afinitatile mele pentru persoana aceea, i-as raspunde ashishderea persoanei sau nu. De exemplu, sa ma sechestreze Exotica ar fi nu lucru ok.
Ce ai manca daca ar trebui sa ...
Re: Se numeste dragoste? din 4 apr 2007 01:45 de ExoticDream
Da, mai putin chestia cu impresionatul. Din pacate, nu intotdeauna sentimentul este reciproc... caz in care risti sa aluneci in penibil... si doare al naibii!
De ce sa evadezi??? Daca exista sanse ca sentimentul sa fie impartasit, sa NU ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina(ă) pana la casato din 4 apr 2007 01:37 de ExoticDream
Daca acel "orice barbat" ar avea la activ un numar apreciabil de experiente la pat, iar fatuca ar fi neprihanita, tare ma tem ca din punctul ei de vedere lucrurile nu ar avea aceeasi tenta rozalie, chiar daca ar exista speranta ca el sa nu ...
Re: ciroza la 19 ani?? din 3 apr 2007 23:43 de verdiuc
Se poate, chiar daca rarisim.
Ciroza la 19 ani?? din 3 apr 2007 22:47 de kale
este posibil sa ai ciroza la 19 ani?chiar daca nu bei si nu fumezi?
Re: Se numeste dragoste? din 3 apr 2007 22:25 de VladX
mie imi pare mai mult idoliatrizare ( nu sh daca e asta cuvantul..cand iti faci un idol din cineva )
Se numeste dragoste? din 3 apr 2007 21:23 de bebysa
Ati avut vreodata senzatia ca o singura persoana poate deveni centru existentei voastre?Ca incepeti sa ii duceti dorul daca pleaca pentru un minut de langa voi?Ca ati face orice ca sa il vedeti numai o secunda?Sa vreti tot timpul sa ii demonstrati ca ...
Perioada fertila/sterila/??? din 3 apr 2007 19:39 de fragola
as dori sa ne spuna un expert ....cat dureaza perioada fertila...cum se calculeaza (din prima zi de ciclu), cand se poate face sex neprotejat (cu sau fara ejaculare)....in ce zile ale ciclului menstrual?
simptomele premenstruale se pot confunda cu ...
Re: Baie impreuna => sarcina? din 3 apr 2007 19:30 de mimi
da, poti sa iti si dai drumu, sa vezi cum innoata aia mici...
:pirate:
Re: Sarcina... din 3 apr 2007 19:25 de mimi
daca nu a ejeculat in tine, nu are rost sa te ingrijorezi.
perioada cea mai vulnerabila este cea in care esti la ovulatie.
daca ai ciclul neregulat atunci, mai bine este sa mergi la un ginecolog...
iti va recomanfa sigur ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Greutatea :D din 3 apr 2007 19:16 de stefanoski
De fapt, daca ma gandesc mai bine ii multumesc Lui Dumnezeu ca sunt sanatos asa cum sunt, si ca nu sunt obez...o sa-mi fac abonament la sala :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 apr 2007 16:52 de mya
Depinde de ce modul in care vad si cunosc persoana respectiva, sexul, preocuparile sale si nu numai. Dar intrucat sunt fortata de imprejurari sa traiesc alaturi de repesctiva persoana, as incerca sa o fac intr-un cadru relaxat si pitoresc ...
Pagina 2292 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||