Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Atractia simtita de partener fata

din 5 apr 2007 16:43 de ExoticDream

Corect. Impulsurile, fie ele si doar spirituale, sunt semnalul ca moartea relatiei "de acasa" este aproape iminenta. Aici vorbesti pe limba mea! Nu frecventa de transmisie se schimba, ci.... receiverul! Chiar si informatiile transmise ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 apr 2007 16:25 de ExoticDream

Cand vezi ca orice ai face, oricum ai dansa si oricate acrobatii ai executa, nimanui nu-i pasa cu adevarat de fiinta ta (cu minte, trup si suflet), ajungi la faza in care pur si simplu nu mai vrei sa te chinui, realizezi ca este inutil si aluneci ...

Re: Menstruatie - probleme

din 5 apr 2007 16:15 de ExoticDream

A luat Postinor asa cum scrie in prospect (doua pastile, la un anumit interval de timp)? Daca da, ar trebui sa stati linistiti, pastilele astea deregleaza intr-o oarecare masura organismul, de aici sangerarile un pic defazate la care te referi. ...

din 5 apr 2007 14:08 de verdiuc

Daca nu ar exista sapunul si alte produse "de spalat" am muri,prin multiplicarea exponentiala a bacteriilor. Ce-ar fi daca am hotari sa renuntam la orase si sa traim o viata mioritica cu totii? Cu livezi,iarba verde, fluturi,pasarele in ...

Re: Re: Re: Atractia simtita de partener fata de a

din 5 apr 2007 13:34 de Guest

Da. Si mie mi se pare ca o astfel de relatie este mult mai grava si iata, spre exemplificare un caz: deci se ia cuplul x si y, unde x-ea si y-el. , la inceputul relatiei, exista, o oarecare distanta intre cei 2, nu mare, sub 50km(la inceputul ...

din 5 apr 2007 12:48 de Dada

Ai dreptate carrie, sigur, acea relatie in care partenera/ partenerul se simte vibrand (chiar si doar dpdv spiritual)alaturi de o terta persoana, este o relatie muribunda. Cu alte cuvinte, nu e nimic in neregula cu receiver-ul, doar ca s-a ...

din 5 apr 2007 11:52 de stefanoski

Am trai intr-o lume mult mai cinstita dar totusi prea banala. Am sti mereu adevarul si uneori nu este bine deoarece doare al naibi de tare :(( [b]ce-ar fi daca nu ar exista sapunul ? :lol:[/b]

din 5 apr 2007 03:15 de ExoticDream

Un pic alambicat, dar uite ca cineva a inteles gravitatea problemei.... :`:`:`

Re: Re: Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe a

din 5 apr 2007 03:10 de ExoticDream

Ochii care nu se vad... se cam uita, asa-i? Well..., nu intotdeauna. Daca dupa doua luni, ai aterizat deja in alt pat, da-mi voie sa cred ca iubirea aia e un foc de paie. Crezi ca toti oamenii sunt facuti din acelasi aluat? Exista unii, nu ...

Re: Re: Supravegherea partenerului

din 5 apr 2007 02:52 de ExoticDream

Nu as fi crezut sa se intample in viata asta, dar uite.... aici sunt de acord cu tine!!! :flowers::flowers::flowers:

din 5 apr 2007 02:35 de ExoticDream

La fel ca si sentimentele, dorinta de a face ceva util in viata nu poate fi impusa din afara, ea trebuie sa vina din interior.... Degeaba stai la capataiul bolnavilor daca unicul tau gand este acela de a impresiona potentialele cuceriri si nu ...

Re: Vreau sa scap de virginitate

din 5 apr 2007 02:30 de ExoticDream

Alooo, ai gresit adresa! Aici [i]estem[/i] site de educatie sexuala, nu agentie de monta. Daca nu rezolvi altfel, uite un link: http://www.roportal.ro/anunturi/Monta_imperechere/ Succes! %%-%%-%%-

Re: Re: Atractia simtita de partener fata de alte

din 4 apr 2007 20:53 de carrie

complicata problema. acum depinde cum privim relatia. pentru ca daca o privim ca pe un tot unitar, daca unul din parteneri cunoaste o persoana elevata dpdv spiritual cu care petrece ore in sir conversand, spre exemplu, subiecte pe care nu le poate ...

Re: Supravegherea partenerului

din 4 apr 2007 19:29 de Guest

Dati dracului britanicii astia, daca 35%, asculta convorbirile partenerului, rezulta ca 35% din populatia adulta a Marii Britanii, lucreaza in MI5. Nu. Nu consider adecvat, mi se pare, chiar, penibil. Dupa cum penibile mi se par emisiunile Cheaters. ...

Re: Atractia simtita de partener fata de alte pers

din 4 apr 2007 18:19 de verdiuc

Eu cred ca partenerul, open-minded fiind, ar sti cat de mult sa petreaca in compania persoanei "cu calitati deosebite" fara sa dea banuiala mea ca ar putea fi ceva suspect. Eu nu sunt gelos de fel,merg pe incredere absoluta intr-o relatie ok. Insa ...

Re: Re: Re: Supravegherea partenerului

din 4 apr 2007 17:35 de ExoticDream

Nu ma refer la o ingradire impusa (de genul "nu am voie sa fiu atras de altcineva pentru ca sunt deja implicat intr-o relatie functionala"), ci la faptul ca, iubind pe cineva, sufletul (nu numai mintea) nu te lasa sa mai simti ceva "periculos" ...

Atractia simtita de partener fata de alte persoane

din 4 apr 2007 17:27 de ExoticDream

Poate ca inainte de a discuta despre mijloacele, mai mult sau mai putin ortodoxe, de a supraveghea partenerul, ar trebui sa studiem problema atractiei resimtite de acesta fata de terte persoane. (Aproape) toti ne dorim relatii de vis cu parteneri ...

Re: Supravegherea partenerului

din 4 apr 2007 17:03 de ExoticDream

Nu exista nici o scuza pentru a justifica asemenea metode politienesti de a-ti urmari partenerul, sunt 1000% impotriva acestui tratament barbar! In principiu, increderea ar trebui sa se afle la baza oricarei relatii de iubire.... Cand iubesti, ...

din 4 apr 2007 16:27 de ExoticDream

Ce sens are un semafor care arata o singura culoare non stop?!? Gandeste-te inainte sa pui o intrebare! Absenta unui semafor la intersectii ar induce o gramada de timp pierdut pentru toata lumea, nervi din plin, blocaje, risc mare de accidente, ...

Re: Re: Re: Se numeste dragoste?

din 4 apr 2007 16:18 de ExoticDream

Ti-e teama sa te atasezi nu numai trup, ci si suflet, de o alta fiinta umana? Daca baiatul este OK, simte la fel si merita, de ce nu? Este normal sa-l vrei langa tine, senzatiile de care vorbesti fac parte din partea magica a iubirii, cea care ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2291 din 3732
«   1 ... 2288   2289   2290   2291   2292   2293   2294 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare