Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dovezi romantice/nebunesti pt partener

din 11 apr 2007 12:10 de bebysa

da mya.sunt foarte binevenite,extrem de binevenite.sunt destul de necesare,fac relatia sa devina din frumoasa - superba.e magnific sa vezi ca cineva vrea sa te impresioneze si e frumos sa vezi lucruri nebunesti gandite de capsorul celui pe care il ...

Re: Preludiu si pt barbati...

din 11 apr 2007 02:34 de Fake`

Oare teai gandit sai spui pretenei tale ce sa faca pt a nu te mai simti neglijat..anumite fete chiar nu stiu ce sa faca si probabil deaia stau si se bucura de placerea kr leo ofera barbatii..chiar asa ce trebuie sa ii ofere o femeie unui barbat in ...

Re: Ma iubiti?

din 11 apr 2007 02:16 de Bursucu

si daca nu te iubesc...ce?

Scrisoarea unui parinte

din 11 apr 2007 02:13 de Bursucu

Draga fiule, Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine.Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data. Iti scriu incet, pentru ca stiu ca tu nu citesti ...

Luceafarul xxx

din 11 apr 2007 02:12 de Bursucu

A fost odata ca-n povesti A fost la o adica Din rude mari imparatesti O prea misto gagica Si era una la babaci Si mandra haimanaua Avea un cur si niste craci De te-apuca damblaua Se fute azise fute maine Se fute-o saptamana Stateau la ...

Poezie de poezie

din 11 apr 2007 02:09 de Bursucu

Intr-o balta neagra, Patru ochi luceste. Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste. Pe un camp cu viorele Crestea numai ghiocei. Si-a venit mandrele mele Si le-a cules ei pe toti. Creste iarba, iarba deasa Perpendicular pe casa ...

Re: Aceleasi subiecte de doi ani incoace?!?

din 11 apr 2007 02:07 de Bursucu

pai daca asta ii doare pe romani...ce vrei sa-i doare?in fund?acolo ii si mai rau...:lol::lol:

Re: Who love me?

din 11 apr 2007 02:03 de Bursucu

si daca raspund si eu ce-mi faci?doar nu ma vei face poponar...:rolleyes:

Re: Cand ati vazut prima oara un penis/vagin...

din 11 apr 2007 01:48 de Bursucu

prima daca am vazut un vagin la varsta de 1 minut cand m-a scos mama...:~*

Re: Eu sunt mica, el e mare, dar nu vrea sex!

din 11 apr 2007 01:46 de Bursucu

impuscate dragutza mea...daca nu i-a ceva in gura:lol::lol:

Re: Sex in grup

din 11 apr 2007 01:44 de Bursucu

fa-i pe plac la barbatu`tau ca daca nu se duce la o terapie in grup numa cu muieri...pitipoance...cocomarle...cum vrei tu s-o iei...da mai bine i-ao pe vorbele lu` barbatu`tau:D:lol:

Fly baby pig, fly

din 11 apr 2007 01:38 de Bursucu

intrebare: porcul zboara? raspuns: daca il vezi sa ma anunti si pe mine!:lol::lol::lol:

Re: Eu virgin...ea nu.

din 10 apr 2007 22:13 de VladX

daca nu vrei varianta cu alcool..incearca o pilula de extazy.. faci minuni ..asa am auzit O:)

Re: O problema...careia nu i-am gasit raspuns

din 10 apr 2007 21:10 de Nekunoskuta

Mai fetitza...cati ani ai??!!?? Considera-te norocoasa ca baiatul te-a asteptat pana acum! Daca tu inca nu esti convinsa daca sa te culci sau nu cu el inseamna ca 3 ani de relatie au fost degeaba, ca tu nu il iubesti si ca nu ai incredere in ...

Re: O problema...careia nu i-am gasit raspuns

din 10 apr 2007 21:03 de Nekunoskuta

Mai fetitza...cati ani ai??!!?? Considera-te norocoasa ca baiatul te-a asteptat pana acum! Daca tu inca nu esti convinsa daca sa te culci sau nu cu el inseamna ca 3 ani de relatie au fost degeaba, ca tu nu il iubesti si ca nu ai incredere in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Atractia simtita de partener f

din 10 apr 2007 20:48 de Nekunoskuta

Pai stai putin...tu vorbesti de infidelitate! Eu subiectul propus de tine l-am vazut doar ca ceea ce pare pentru ca profund insemna infidelitate si nu are rost sa o imbracam in alta "haina". Eu am gandit si m-am referit doar la suprafata ...

Lichidul preejaculator contine spermatozoizi?

din 10 apr 2007 20:40 de narciss

Am facut sex cu prietena mea si am folosit prezervativ dar inainte ne-am "jucat" fara.Acum imi e putin frica.Vreau sa stiu daca acea substanta secretata de penis dupa ce te exciti contine spermatozoizi.

Re: Urgent

din 10 apr 2007 17:12 de VSM

Eu am atza rupta si tot nu-mi pot tine penisul belit ... pt ca pana ma obisnuiesc ma ustura ... intrebarea asta mi-am puso si eu cum ca am vazut pe altii ca il tin belit si eu nu ! si acum imi pun uneori intrebarea dar daca nu gasesc raspuns ...

Re: Re: Re: buna

din 10 apr 2007 14:22 de Guest

Depinde. Mijloacele de protectie impotriva unei sarcini nedorite sunt: super-mediatizatele anticonceptionale - aici pe forum, prezervativul - super-mediatizat si el si steriletul. Statistic vorbind, steriletul, care se monteaza pe colul uterin este ...

Re: Re: buna

din 10 apr 2007 13:08 de bogdantec07

intrebarea era daca poate sa ramana insarcinata, sau nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2287 din 3732
«   1 ... 2284   2285   2286   2287   2288   2289   2290 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare