Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dovezi romantice/nebunesti pt partener din 11 apr 2007 12:10 de bebysa
da mya.sunt foarte binevenite,extrem de binevenite.sunt destul de necesare,fac relatia sa devina din frumoasa - superba.e magnific sa vezi ca cineva vrea sa te impresioneze si e frumos sa vezi lucruri nebunesti gandite de capsorul celui pe care il ...
Re: Preludiu si pt barbati... din 11 apr 2007 02:34 de Fake`
Oare teai gandit sai spui pretenei tale ce sa faca pt a nu te mai simti neglijat..anumite fete chiar nu stiu ce sa faca si probabil deaia stau si se bucura de placerea kr leo ofera barbatii..chiar asa ce trebuie sa ii ofere o femeie unui barbat in ...
Re: Ma iubiti? din 11 apr 2007 02:16 de Bursucu
si daca nu te iubesc...ce?
Scrisoarea unui parinte din 11 apr 2007 02:13 de Bursucu
Draga fiule,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine.Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data.
Iti scriu incet, pentru ca stiu ca tu nu citesti ...
Luceafarul xxx din 11 apr 2007 02:12 de Bursucu
A fost odata ca-n povesti
A fost la o adica
Din rude mari imparatesti
O prea misto gagica
Si era una la babaci
Si mandra haimanaua
Avea un cur si niste craci
De te-apuca damblaua
Se fute azise fute maine
Se fute-o saptamana
Stateau la ...
Poezie de poezie din 11 apr 2007 02:09 de Bursucu
Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.
Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.
Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa ...
Re: Aceleasi subiecte de doi ani incoace?!? din 11 apr 2007 02:07 de Bursucu
pai daca asta ii doare pe romani...ce vrei sa-i doare?in fund?acolo ii si mai rau...:lol::lol:
Re: Who love me? din 11 apr 2007 02:03 de Bursucu
si daca raspund si eu ce-mi faci?doar nu ma vei face poponar...:rolleyes:
Re: Cand ati vazut prima oara un penis/vagin... din 11 apr 2007 01:48 de Bursucu
prima daca am vazut un vagin la varsta de 1 minut cand m-a scos mama...:~*
Re: Eu sunt mica, el e mare, dar nu vrea sex! din 11 apr 2007 01:46 de Bursucu
impuscate dragutza mea...daca nu i-a ceva in gura:lol::lol:
Re: Sex in grup din 11 apr 2007 01:44 de Bursucu
fa-i pe plac la barbatu`tau ca daca nu se duce la o terapie in grup numa cu muieri...pitipoance...cocomarle...cum vrei tu s-o iei...da mai bine i-ao pe vorbele lu` barbatu`tau:D:lol:
Fly baby pig, fly din 11 apr 2007 01:38 de Bursucu
intrebare: porcul zboara?
raspuns: daca il vezi sa ma anunti si pe mine!:lol::lol::lol:
Re: Eu virgin...ea nu. din 10 apr 2007 22:13 de VladX
daca nu vrei varianta cu alcool..incearca o pilula de extazy.. faci minuni ..asa am auzit O:)
Re: O problema...careia nu i-am gasit raspuns din 10 apr 2007 21:10 de Nekunoskuta
Mai fetitza...cati ani ai??!!?? Considera-te norocoasa ca baiatul te-a asteptat pana acum! Daca tu inca nu esti convinsa daca sa te culci sau nu cu el inseamna ca 3 ani de relatie au fost degeaba, ca tu nu il iubesti si ca nu ai incredere in ...
Re: O problema...careia nu i-am gasit raspuns din 10 apr 2007 21:03 de Nekunoskuta
Mai fetitza...cati ani ai??!!?? Considera-te norocoasa ca baiatul te-a asteptat pana acum! Daca tu inca nu esti convinsa daca sa te culci sau nu cu el inseamna ca 3 ani de relatie au fost degeaba, ca tu nu il iubesti si ca nu ai incredere in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Atractia simtita de partener f din 10 apr 2007 20:48 de Nekunoskuta
Pai stai putin...tu vorbesti de infidelitate! Eu subiectul propus de tine l-am vazut doar ca ceea ce pare pentru ca profund insemna infidelitate si nu are rost sa o imbracam in alta "haina". Eu am gandit si m-am referit doar la suprafata ...
Lichidul preejaculator contine spermatozoizi? din 10 apr 2007 20:40 de narciss
Am facut sex cu prietena mea si am folosit prezervativ dar inainte ne-am "jucat" fara.Acum imi e putin frica.Vreau sa stiu daca acea substanta secretata de penis dupa ce te exciti contine spermatozoizi.
Re: Urgent din 10 apr 2007 17:12 de VSM
Eu am atza rupta si tot nu-mi pot tine penisul belit ... pt ca pana ma obisnuiesc ma ustura ... intrebarea asta mi-am puso si eu cum ca am vazut pe altii ca il tin belit si eu nu ! si acum imi pun uneori intrebarea dar daca nu gasesc raspuns ...
Re: Re: Re: buna din 10 apr 2007 14:22 de Guest
Depinde. Mijloacele de protectie impotriva unei sarcini nedorite sunt: super-mediatizatele anticonceptionale - aici pe forum, prezervativul - super-mediatizat si el si steriletul. Statistic vorbind, steriletul, care se monteaza pe colul uterin este ...
Re: Re: buna din 10 apr 2007 13:08 de bogdantec07
intrebarea era daca poate sa ramana insarcinata, sau nu ...
Pagina 2287 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||