Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna din 12 apr 2007 10:12 de Nekunoskuta
Daca ai folosit corect prezervativul (fara sa ne gandim la "sabotaje") totul e ok. Intarzierea poate fi cauzata de multe altele: o raceala usoara, stres, ciclu menstrual neregulat. Daca vreti sa va vina inima la loc sa faca un test de sarcina.
Re: Re: Re: Re: Re: Acte pt cununie??? din 12 apr 2007 10:09 de Nekunoskuta
Ba e foarte corect! Nu cred ca o copila de 15-17 ani e pregatita de casatorie. Daca ma gandesc la cum eram eu la varsta aia ma ingrozesc la gandul ca trebuia sa fiu divortata de cateva ori pana acum :wacko: Plus ca daca iti permit ...
Re: Uiti? din 12 apr 2007 08:03 de bebysa
de uitat probabil ca niciodata.de iertat depinde de cat de mare e dragostea dintre voi doi,cat de implicati ati fost AMANDOI in relatie,de motivele pt care el a gresit,de cat de greu v-ar fi daca v-ati desparti,de cat de usor esty tu dispusa sa ...
Re: Iertare din 12 apr 2007 03:08 de ExoticDream
Depinde.... Un pic de spatiu ar trebui sa-ti dea dupa ce te-a lovit atat de crunt, este normal sa nu-l suporti aproape imediat dupa ce ai aflat, insa daca-i prea mult nu-i bine... in principiu, daca se simte cu musca pe caciula, te iubeste si isi ...
Re: Uiti? din 12 apr 2007 03:04 de ExoticDream
De uitat nu prea poti uita decat poate in timp.... De iertat insa.... poti incerca.... depinde mult de context.... In principiu sunt impotriva iertarii in cazul infidelitatii pentru ca este tipul de greseala care dovedeste cel mai bine ...
Re: As vrea si eu o parere... din 12 apr 2007 02:54 de ExoticDream
Relatie timpurie, zici tu.... adica i-ai cazut la pat repejor.... probabil inainte sa va cunoasteti suficient ca sa va dati seama daca puteti avea o relatie serioasa. Sarea si piperul s-au consumat, interesul sexual al partenerului a scazut, iar ...
Re: Lichidul preejaculator contine spermatozoizi? din 12 apr 2007 02:43 de ExoticDream
Va jucati cu focul fara sa fiti informati. Din nefericire, lichidul lubrifiant eliminat prin uretra inainte de ejaculare (asa numita "picatura a placerii") poate contine o cantitate de spermatozoizi suficienta incat sa aiba loc fecundarea ...
Re: Re: Sex in grup! din 12 apr 2007 01:49 de Bursucu
daca ai ocazia si ai incercat sa ne zici parearea ta despre aceasta practica!!!:ok:
Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin? din 12 apr 2007 01:44 de Bursucu
poate nici aia nu a vazut-o!:devil:
Re: analize din 11 apr 2007 22:11 de Guest
Am si eu o prietena - Catalina. In perioada iulie 2003 - aprilie 2007, a fost in tara, doar, din iulie 2005, pana-n octombrie 2006. Este casatorita de la sf. lui august 1985, deci, aproape 22 ani. N-am inteles cu cine, oralul, din povestea ta, iar ...
As vrea si eu o parere... din 11 apr 2007 21:09 de koryna
Sunt cu prietenul meu de 9 luni.Eu am aproape 20,iar el 24.
Pot sa spui ca relatia noastra a fost cam timpurie...din cauza faptului ca din primele luni,el vroiam sa dorm la el.Nu m-a prea lasat tata,pana la un moment dat,cand a acceptat iar acum ma ...
Re: analize din 11 apr 2007 19:57 de Nekunoskuta
Orice persoana are nevoie sa stie daca e sanatoasa ori nu asa ca nu vad de ce iubitul tau s-ar simti aiurea daca i-ai propune sa va faceti analizele. Poti apela la un centru de donatii unde ai a doua zi toate analizele gratis. Nu trebuie decat sa ...
Analize din 11 apr 2007 19:19 de catalina
buna. ma numesc catalina si am 25 de ani. de curand am un iubit. ne intelegem destul de bine din toate punctele de vedere. numai ca eu am o problema cu tatal meu.
la o discutie personala mi-a spus in felul urmator "daca tu te vei culca cu baiatul ...
Re: Pls ajutati-ma cu un raspuns din 11 apr 2007 17:53 de koryna
Din cate stiu eu...nu,nu contine spermatozoizi.Dar,mai stiu si ca doar dupa ce ai ejaculat o data sunt pericole.Dupa aceea sa nu o faci din nou fara prezervativ.Sper sa am dreptate...
Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin?? din 11 apr 2007 17:37 de RAFAEL
PAI DIN MOMENT CE AI SCAPAT PENISUL INTR-O GAURA CU PAR FOARTE SIGUR NU MAI ESTI VIRGIN.(!)
Re: Re: Re: Re: buna din 11 apr 2007 17:24 de RAFAEL
CE-TI POT SPUNE ASTEAPTA SI TU O LUNA SI VEZI DACA-I VINE MENSTRUATIA SAU CUMPARAI UN TEST DE SARCINA. P.S. Data viitoare iati toate masurile de protectie daca nu vrei sa ramina insarcinata. BAFTA MULTA!!!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral, gust ciudat... din 11 apr 2007 17:10 de RAFAEL
Pai eu zic sa continui ceea ce ai inceput si cu timpul daca vei continua vei vedea ca va dispare aceea senzatie. Mult succes in continuare!:ok:
Re: Este civilizat sa refuzi un cadou? din 11 apr 2007 16:45 de Guest
N-am primit cadouri in conditiile descrise de tine - cadou foarte scump, de la persoana care nu inseamna si nu v-a insemna altceva decat un amic. Am primit, spre exemplu, in ultimii doi ani de ziua mea, din partea colegelor de pe navele pe care ma ...
Re: Ma iubeste da sau nu? din 11 apr 2007 15:43 de Guest
Dupa priviri, e greu de spus. Poate era ceva, in neregula in spatele tau. Mi s-a intamplat si mie, sa simt niste ochi in spinare, dar m-am intors si-am intrebat daca am ceva caraghios.
Re: Re: Se numeste dragoste? din 11 apr 2007 12:13 de bebysa
ah...imi lipseste atat noaptea de dragoste cat si clipele de tandrete.Imi lipseste vocea lui,imi lipsesc bratele lui puternice in jurul trupului meu,imi lipseste mangaierea alinarea,imi lipsesc micile ciondaneli si bataia cu perne...imi lipseste ...
Pagina 2286 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||