Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Iertare din 16 apr 2007 01:56 de ExoticDream
In general, daca in cadrul unei relatii unul dintre parteneri cere spatiu, ceva nu este in regula: fie s-a plictisit, fie nu isi da seama ce sentimente are, fie isi simte libertatea foarte... ingradita, fie cauta o cale de a iesi "cu fata curata" ...
Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii in din 15 apr 2007 23:49 de BeyondGirl
cum un subiect din 2005 e reactualizat doi ani mai tarziu ...deci situatiile revin, doar personajele se schimba ..
Reiei relatia, dar lucrurile nu vor mai fi niciodata ca la inceput, e firesc. Cate compromisuri mai sunt dispusa sa fac? Problema e ...
Re: Re: Re: Cat de important e orgasm pentru femei din 15 apr 2007 19:09 de just_me
Hai nu serios ? .. si o marmota cate are?
Ai face bine sa repeti si intrebarea ca pe cuvant de o intelege cineva ...
Re: Re: Cum fac barbatii ca femeile sa se indragos din 15 apr 2007 17:57 de Guest
Sa stii ca mi s-a-ntamplat chestia asta, cu banca. Ma rog, termenii, difera putin, adica, eram pe-o banca in Bergen - Norvegia, intr-o pauza, scurta, coborasem pt. un telefon acasa. Doar ca cel cu vrajeala stia, deja, cand e ziua mea. Acum, fara ...
Re: Scrisoarea unui parinte din 15 apr 2007 16:56 de Guest
Doamne Ajuta, Doctore, ca ai net, in rezerva, la spital!
Re: Am si eu o problema! din 15 apr 2007 16:28 de Guest
Shi s-a speriat vreunul, ca au trecut 2 ani si jumatate de cand ai deschis subiectul?!? Te intreb pt. ca am si eu o cunostinta, care un san o idee mai mare decat altul si la un moment dat se simtea putin complexata.
Re: Re: Re: O problema...careia nu i-am gasit rasp din 15 apr 2007 13:54 de lolo
3 ani...........muaaa ce baiat.asta da baiat:P insa de ce iti este frica??daca el te iubeste va fi ok,,trebuie numai sa ai incredere si sa folositi un mijloc de protectie:D
Re: Re: O problema...careia nu i-am gasit raspuns din 15 apr 2007 13:40 de Anca28
De ce ti-e teama mai exact?de prima oara?sau...de prima oara cu el?in prima situatie..nu e chiar asa nasol cum probabil ai auzit..insa nu te astepta sa reuseasca din prima..o sa simti o ciupitura mai puternica,dar te asigur ca nu mori de durere :) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 apr 2007 13:01 de Stranger_to_love
In primul rand : NU SUNT TIMID.Una e sa ai "tupeu" si una e sa stii ce sa zici.
Nu vreau neaparat sentimente,dar as vrea cat de cat personalitate.O fatza draguta nu ma incanta cu nimic daca nu are si ceva in cap.
In "grupul sau ...
Re: Re: Atractia simtita de partener fata de alte din 15 apr 2007 11:53 de JuiceBoy
Ce mi`as dori si eu sa fiu asa :ermm::ermm:
Pacat ca sunt gelos :( [Leu]
Si eu ce am de comentat aici : Atata timp cat x sau y e fericit cu a treia persoana... ce ne mai intereseaza ?... nu`i pe buletinu nostru... faca ce vrea, e viata ...
Re: Re: Iertare din 15 apr 2007 11:45 de JuiceBoy
Adevarat... eu sunt in pozitia acelui baiat, care dupa ce a dat cu picioru`, acu tre sa stea deoparte putin... sa fie foarte intelegator ca nu poate fi inca ca si la inceput, si care trebuie sa lupte din greu pentru increderea ei...
Cunosc deci ...
Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 15 apr 2007 11:38 de Guest
Raspunsul, este asrelua, reinnoda genul de relatie descris de tine, in termenii descrisi de tine, daca, pana in momentul in care s-a rupt, relatia respectiva, n-a implicat sex. Deoarece, nici eu, nici cel in discutie, in aceste conditii, nu putem ...
Re: O problema...careia nu i-am gasit raspuns din 15 apr 2007 11:33 de JuiceBoy
O partida de sex n`a ucis pe nimeni... :P
si nici nu ti se vestejeste organu daca o faci...
E pur si simplu ca si sarutul, doar ca uneori are urmari grave dak nu folositi prezervativ !
Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator contine din 15 apr 2007 03:25 de ExoticDream
Nu stiu ce zice vecina de la 4, dar regulile pe care le-am citit eu zic asa:
* [i]un seminar - doua seminarii[/i] (inclusiv ala de la Socola)
* [i]o joaca - doua....[/i] (asta n-are plural!)
* [i]prono[/i] - chestia aia unde dai bani si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe din 15 apr 2007 03:19 de ExoticDream
Aha, pai si daca eu am o [b]relatie[/b] de vreo doi ani asa, inseamna ca numai dupa ce ma despart de baiatul acela se naste problema cu spermatozoizii?!? Wow.... ce bine de noi, cei care avem relatii lungi, nu?
Daca femeia devine ...
Re: Re: Cat de important e orgasm pentru femeie? din 15 apr 2007 00:57 de mimi
ma pot numara printre norocoase. la fiecare partida de sex am 3 orgasme...
dar de ce barbati gandesc ca daca partenera ii face sex oral...relatia nu este de durata?!!!??? care este principiul?
Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator contine din 14 apr 2007 23:18 de Nekunoskuta
Pe bune! Esti de belea! Citesc de 5 minute posturile tale (de fapt le recitesc pentru ca-mi trebuie cateva minute sa le inteleg) si ma prapadesc de ras!! :lol:
Re: Re: Re: Re:O intrebar din 14 apr 2007 22:07 de JuiceBoy
Clar... NU... Ma gandeam ca ai o mama intelegatoare, majoritatea timpului [Cum e mama mea spre exemplu...] caruia ii poti spune ca ai vrea sa faci aia, si iti da sfaturi, sugestii, si iti da cartonasu verde, sau rosu la actiunea cutare.
Iti ...
Re: Re: Re: O problema... careia nu i-am gasit ras din 14 apr 2007 21:43 de JuiceBoy
Bun, tin sa va anunt ca mi`am ucis timiditatea de tot...:flowers::flowers: si e adevarat k leii is foarte animalici la pat:devil::rolleyes::rolleyes:[ma rog, pe campia din spatele casei unde am fost in excursie:rolleyes::rolleyes:]...
Cat despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2007 21:27 de Bockscar
Chiar asa de mult sa te chinui? Intr-o relatie mai bine nu trebuie sa fie distractie,sau cel putin sa lesi chestiile ascestea in dulap,si sa traiesti viata din plin?
P.S. Sau poate e mintea mea prea tanara......(dar nu prea cred)
Pagina 2283 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||