Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Cat de mult din noi dezvaluim partener din 20 apr 2007 10:09 de Nekunoskuta
Simti, pur si simplu simti...nu se poate exprima in cuvinte.
De mult am renuntat sa mai caut exprimari in cuvinte pentru a-mi intelege si explica sentimentele. Daca le-as diseca pe fiecare in parte pot risca sa-mi fac griji degeaba. E un ...
Re: Re: Re: Re: Oare e sau nu e? din 20 apr 2007 10:01 de Nekunoskuta
Eheeeeee......tu nu prea stii pe ce lume traiesti! In primul post ai scris clar "ea are de 2 ori pe luna menstruatie", cum sa ghicim noi ca de fapt "are" este "avea"? :blink:
Daca acum zici ca-i vine regulat ea trebuie sa stie daca atunci cand ...
Penetrarea dintr-o parte din 19 apr 2007 21:55 de maeka
mai nou..am incercat ceva nou cu prietenul meu...din pozitia "eu pe spate cu picioarele pe umerii lui"mi-a "scapat piciorul drept jos...iar el mi l-a trecut sub el si piciorul stang la rasucit spre dreapta pana cand a ajuns pe piciorul lui ...
Re: Dureri groaznice la menstruatie!! din 19 apr 2007 21:48 de maeka
si eu am dureri groaznice cu cateva ore inainte si dupa ce vine....nu-mi dau seama daca este de la sex...oricum..se calmeaza foarte dar foarte bine cu o aspirina tamponata dizolvata in jumatate de pahar cu apa...o iei dupa ce ti-a venit ca daca ...
Relatie cu un baiat din alta tara! din 19 apr 2007 21:27 de maeka
buna tuturor..cred ca deja suna a alcoolici anonimi..in fine...am o problema...am aproape 21 de ani si de aproape 2 ani am o relatie serioasa, stabila cu un baiat din alta tara..are 23 de ani...facem cu randul..eu ma duc la el, el vine la mine o data ...
Re: Re: Re: Oare e sau nu e? din 19 apr 2007 21:00 de Dany
A spus ca acum are regulat a avut de 2 ori inainte lool acum e ok are regulat si nelamurirea mea este urmatoarea.Faci sex si dupa 5 zile iti vine ciclu se poate sa fi ramas gravida?io stiu daca ia venit ca nu este poate veni peste?
Re: Re: Cati cm ar trebui sa aiba penisul unui bai din 19 apr 2007 18:51 de cristi
[b]intre 16 si 18 cm din cate stiu eu[/b]:
Re: Ups! Am uitat ... din 19 apr 2007 18:45 de YLoveCamelia
nu. scopul meu ar fi sa inteleg de ce a omis sa si aminteasca.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 apr 2007 18:43 de wave
alesul are 19 ani <Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 apr 2007 18:40 de wave
alesul are 19 ani ...si apropo e posibil sa minta in legatura cu mutitudinea de relatii pt ca el are defectul" autoreclamei"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 apr 2007 18:37 de wave
hm ce criteriiii?????
daca dupa 2 luni de blablagit pe mess nici nu ne-am cunoscut destul si nici nu vrea sa ne-ntalnimRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum este cu at din 19 apr 2007 17:47 de VSM
nici eu nu stiu :)) oare stie cineva ? :))
Re: Re: Cat de mult din noi dezvaluim partenerului din 19 apr 2007 17:01 de ExoticDream
De acord, cand iubesti simti implicit dorinta de a te dezvalui total, asa cum esti, cu bune si cu rele, in fata celuilalt, chiar daca el nu face (chiar) la fel.... Poti sa nu ai indoieli, sa crezi ca iubirea va dura pana la sfarsitul timpului si ...
Re: Re: Cati cm ar trebui sa aiba penisul unui bai din 19 apr 2007 16:44 de ExoticDream
Faptul ca sunt obsesiv preocupati de dimensiunile organului cu pricina si nu de rezultatele la testele de IQ demonstreaza importanta pe care o acorda respectivii capului lor de baza!
Corect ar fi sa spunem ca la maturitate masculul e OK daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 apr 2007 15:24 de ExoticDream
Cati ani are "alesul"? Este important pentru ca 3 relatii reusite si inca nu stiu cate esuate reprezinta un raboj cam lung chiar si pentru un tip de 25 de ani.... Fa si tu un mic calcul si vezi ce lungime a avut in medie o relatie reusita si ...
Re: Re: Re: Cati cm ar trebui sa aiba penisul unui din 19 apr 2007 15:19 de Guest
Asa voi face. Inca, nu mi-a spus numeni, direct, face to face, sau pe mess, macar, cat de lung il are.
Re: Re: Cati cm ar trebui sa aiba penisul unui bai din 19 apr 2007 14:56 de Nekunoskuta
Aha ;) Daca iti spune vreun prieten ca el o are de 20-22 cere-i sa ti-o arate, la modul cel mai serios. Sa vezi ca nu o sa vrea nu pentru ca e rusinos ci pentru ca minte. :D
Re: Cati cm ar trebui sa aiba penisul unui baiat? din 19 apr 2007 12:49 de Guest
Cred ca singurul motiv, pt. care, ei adolescentii, la un moment dat ar putea gandi asa, este ca au vazut prea multe filme si reviste xxx. Cred ca la maturitate, masculul e ok, daca poseda penis. Al tau cat are? 17 cm? 18 cm ? Mai putin? Mai mult? Se ...
Re: Cat de mult din noi dezvaluim partenerului? din 19 apr 2007 11:24 de Nekunoskuta
In momentul in care iti dai seama ca cel de langa tine este persoana cu care merita sa-ti imparti o viata intreaga merita sa te descoperi pe deplin. DOAR! atunci, tocmai pentru a nu exista riscuri. Nu numai ca merita dar se "produce" ceva in ...
Re: Cati cm ar trebui sa aiba penisul unui baiat? din 19 apr 2007 11:13 de Nekunoskuta
Daca te inregistrezi pe forum ai posibilitatea sa cauti subiecte asemanatoare, s-a scris foarte mult pe aceasta tema. Poti citi si articolele de aici: http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/probleme_sexuale_masculine
Pagina 2280 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||