Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Mustata din 21 apr 2007 22:56 de LonelyGirl
Sati linistit, peste putin timp vei vrea sa scapi de ea si nu vei avea cum.Va creste de la sine ;)
Re: Re: din 21 apr 2007 13:27 de wave
:((:((:((:((:((:((:((:(:(:(:(:((:((:((:((:((
Re: din 21 apr 2007 13:20 de Stranger_to_love
Faza e ca in viata mea nu exista absolut nici o potentiala prietena.Nu se zareste nimic nimic.
Deja "wave" nu mai este in situatia mea pt. ca acum cred ca poate sa spuna ca a avut prieten chiar daca pt. un timp f scurt.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioasa din 21 apr 2007 12:55 de Guest
Este o realitate, nu suna a cliseu. Casatoria este o loterie. Poti s-o nimeresti sa fi ok, sa n-ai motive sa divortezi, sau sa n-o nimeresti, si in timp sa ajungi la concluzia ca-i mai bine sa divortezi. Asta nu inseamna ca de teama sa nu pice ...
Re: Re: ciudata pb din 21 apr 2007 11:48 de shpritz
ce sa mai astepti bag-o in tine de acum!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioasa din 21 apr 2007 11:15 de Nekunoskuta
Exotic, tu gandesti prea mult :) Asa nu te vei opri niciodata din cautari, nu vei reusi sa traiesti cu inima deschisa pentru ca pentru tine mereu ceva va fi negru cand ar trebui sa fie alb, mereu vei cauta explicatii pentru lucruri care nu exista ...
Re: Re: Re: Relatie cu un baiat din alta tara! din 21 apr 2007 11:08 de Nekunoskuta
In cuvintele tale ma revad pe mine acum 1 an si ceva. El-eu-mama. Groaznic! Pana am descoperit ca o relatie de iubire poate insemna si altceva decat aveam si primeam eu si am renuntat. Nu voi regreta niciodata acel pas. A fost o alegere foarte ...
Re: Re: Relatie cu un baiat din alta tara! din 21 apr 2007 09:51 de maeka
multumesc pentru raspunsurile acordate...prinde bine o parere din exterior...e adevarata ca imi vine de multe orin sa-i spun sa se duuuca si sa ma lase in pace ca m-am saturat de vorbitul lui in numele meu..problema este ca nici nu prea am prieteni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 apr 2007 02:18 de ExoticDream
Nu cred ca are rost, intr-un fel partajati problema. Daca nu va intelegeti, puteti evolua pe subiecte separate, noi va urmarim cu aceeasi atentie pe amandoi.
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioasa din 21 apr 2007 02:12 de ExoticDream
Suna a cliseu... Intrebarea la care ma gandeam este daca stim cand sa ne oprim din cautarea sufletului-pereche, alesului, acelui "THE ONE" care se apropie (cu o marja mica de eroare) de partenerul pe care ni-l dorim, vine oare in viata fiecaruia ...
Re: Re: Re: Re: relatie serioasa din 20 apr 2007 21:23 de Guest
Casatoria, este o loterie.
Mustata din 20 apr 2007 17:36 de Unu'
Sal,am 17 ani si vreau sa imi creasca MAI MARE mustata,am o perioada in care creste si dupa aceea STOP.Intrebarea mea : exista o solutie ceva ca sa ma dau si sa creasca mai mare? Mersi,si va rog sa nu ma luati la misto
Ratiune&cultura vs sentiment in iubire din 20 apr 2007 16:38 de ExoticDream
Stiu ca s-a mai discutat pe marginea subiectului "ratiune vs sentiment in iubire", vreau sa abordam problema dintr-un alt unghi. Prin [i]cultura[/i], in acest context, inteleg acumularea unor cunostinte necesare intelegerii lumii in general si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 apr 2007 16:15 de wave
;)mai are si alte defecte>renunta usor la planuri, e orgolios si netolerant dupa cum bine am vazut azi dimineata
azi dimineata trebuia sa plece in alt oras , si am facut tampenia sai dau trim un mesaj demn de orice incult ...calatorie ...
Re: Relatie cu un baiat din alta tara! din 20 apr 2007 16:06 de ExoticDream
Pana aici, toate bune si normale, adica o relatie la distanta, cu intermezzouri acceptabile de intalniri, parteneri care inteleg sa-si vada in continuare de scoala (facultate, master), sentimente impartasite, asemanari, planuri de viitor... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 apr 2007 14:33 de ExoticDream
Am aflat ca alesul are 19 ani. Exista doua posibilitati:
1. Spune adevarul, caz in care nu poti sa nu te miri la ce varsta a inceput sa aiba relatii (serioase si nu numai) si cat a durat fiecare (chiar daca luam varsta de 14 ani ca limita ...
Re: Re: Re: relatie serioasa din 20 apr 2007 13:20 de ExoticDream
Pana la urma viata este o loterie, asa-i? Fara un dar al ursitoarelor, fara contributia Parintelui din ceruri sau a altor entitati cu valoare de zeitate, bantuim, mai mult sau mai putin deraiat fata de o ipotetica linie dreapta (trasata de ...
Re: penetrarea dintr-o parte din 20 apr 2007 10:50 de Guest
Cred ca piciorul tau stang. Cam citit cu sufletul la gura povestea ta, si-am incercat sa-mi imaginez pozitia. Contorsionata rau. Nicio fractura pe coapsa stanga?
Re: ajutor din 20 apr 2007 10:40 de Guest
Buna! Stii, cand am anuntat-o pe maica-mea ca ma casatoresc, in 1991(traia, pe-atunci si ea), n-a fost tocmai incantata, dar i-am explicat ca daca nu merge mariajul, exista si divort, ceea ce s-a si intamplat dupa aproape 13 ani de casnicie.
Re: ajutor din 20 apr 2007 10:12 de Nekunoskuta
Daca "il iubesti" dar "sunt chestii pe care nu le pot accepta la el", plus ca in cazul vostru exista distanta eu zic sa-ti faci tu singurica viata ta aici in tara si sa uiti de el. Cand zici ca iubesti pe cineva nimeni nu-ti poate schimba parerea si ...
Pagina 2279 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||