Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: da sau nu? din 25 apr 2007 20:12 de Nekunoskuta
Obsesii...neintemeiate, bineinteles. Oricum, Postinorul nu avea nici un rost daca ti se terminase menstruatia de numai 2 zile. Sanii normal ca te dor din cauza perioadei premenstruale.
Re: Re: da sau nu? din 25 apr 2007 19:54 de micutzica
da...dar ideea e ca in 5 zile mie trebuie sa imi vina si ma dor sanii ....oare ma dor ca trebuie sa`mi vina sau???...
Re: da sau nu? din 25 apr 2007 18:30 de lil_pierce
dupa postinor este normal sa apara o sangerare.parca este scris si in prospect acest lucru.
daca ai scos cu grija prezervativul si sperma nu a ajuns in vaginul tau nu ai cum sa fii insarcinata.pe viitor ai grija..nu este bine sa iei postinor de mai ...
Menstruatie dupa Postinor, pot fi gravida? din 25 apr 2007 16:30 de micutzica
luna aceasta am luat postinor 2 iar dupa o sapt mia venit din nou cilcu chiar daca ciclul normal mi se terminase cu 2 zile inainte sa iau postinorul acum kteva zile am facut sex cu prezervativ numai ca la sfarsit prezervativul a ramas in ...
2 cicluri la interval de 7 zile din 25 apr 2007 16:17 de gabrel
am facut-o cu prietena mea... dupa ce i-a trecut ciclul .. eram uscat jos si curat.. inainte de ejaculare m-am retras ... dupa 7 zile cam asa i-a venit din nou si a tinut normal ciclul menstrual ... intrebarea mea e daca poate ramane gravida.. nu are ...
Re: Re: Re: E normal ca baiatul sa se ude cand se din 25 apr 2007 15:12 de lil_pierce
daca nu esti de acord, contrazice-ma!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2007 14:59 de Guest
Ei, hai sa-ti spun ceva,: si eu am facut 2 avorturi, dupa o nastere normala. Si fiind vorba de viata mea personala, ma lasa rece, daca tu, sau altcineva de pe acest forum, sau de pe muzicabuna.ro, sau de pe singur.ro, sunteti de acord. Le-am facut ...
Re: Penetrarea dintr-o parte din 25 apr 2007 13:41 de DarkAngel
Hmm mie imi miroase ceva stricat avand in vedere ce am citit pe adolescenta si ce citesc aici... hmm... Exotic... ce zici de niste aberatii ? :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2007 09:27 de miza
Sunt situatii in care e nevoie de un avort,nu trebuie sa fim aspri cu cei ce-l fac sau cu cei ce iau o asemenea hotarare.
am trecut prin 2 avorturi pt ca prima data a fost o sarcina oprita in evolutie si era necesar chiuretajul,apoi dupa un ...
Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 25 apr 2007 02:08 de SORIN28
Sincer, habar n-am care a fost prima dintre gaina si ou dar ce-ti pot spune sigur este ca prima data a fost cocosul :ok:
Tu esti [b]doar[/b] un "guest"? Adica fara persoanlitate, iti place sa fii un anonim, o umbra. ok :ok: e problema ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2007 01:49 de SORIN28
Cu mine stii ca nu ai sanse sa o scoti la capat(cel putin pe subiectul "avort"):flowers: si-mi pare bine recunosti.
Nu "tip" ca ma cataloghezi nebun(stiu ca sunt). Sa-mi bat prietena ca a facut avort fara consimtamantul meu? Scuza-ma dar ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2007 01:14 de ExoticDream
Poate nu as face nunta religioasa, cine stie?!? Nu sunt foarte evlavioasa si in mod sigur nu as merge la biserica doar pentru ca asa vor rudele sau prietenii, singurul care ar conta in aceasta ecuatie ar fi partenerul. Presupunand ca as face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 23:27 de Nekunoskuta
Cu tine stiu ca nu ma pot "bate" in acest subiect. Tu faci parte din catgoria "nebuni" (nu, nu tipa, nu ma refer la sensul rau al cuvantului). Tu ti-ai bate prietena daca ar vrea sa faca avort, nu? Tu ai fi in stare sa o obligi sa pastreze ...
Re: Re: Re: Re: Am nevoie de un sfat.. din 24 apr 2007 23:04 de lil_pierce
probabil vrea sa il atingi si tu in zona..intima..sa-l mangai,sa-l saruti pe tot corpul, sa il faci sa vibreze intr-un anumit fel..o fi dornic si el..incearca..daca tine la tine nu ai nimic de pierdut :ok:
Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 24 apr 2007 20:16 de Guest
Deci, eu sunt un Guest, dar conform, bunului meu obicei, daca, intru pe forum eu scriu ceva, pe subiect, pe langa subiect, nu-nsir linkuri, in "n" mesaje, unul dupa altul. Nu stiu nu m-au interesat linkurile respective. Intra si tu si verifica-le, ...
Re: Re: Mustata din 24 apr 2007 19:50 de Mustacior
Ma doare in ... de ce cred femeile,vreau sa incerc asta pentru ca vreau sa imi schimb look-ul.Am mustata si par facial din cl 7 si cum am spus ajunge pana la o limita si nu mai creste,de asta am intrebat,daca tot o am de ce sa nu o fac mai mare? ...
Re: Am nevoie de un sfat.. din 24 apr 2007 19:14 de SORIN28
Esti grabita fata daca te asteptai ca in 3ore sa primesti si raspunsuri(sau lamuriri). Chiar si la 17ani ai tai ma gandesc, ca stii ce vrea "iubitul" tau cand iti spune sa-l "atingi". Daca nu stii iti spun eu: Vrea sa-l masturbezi, vrea sa-i faci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 17:45 de amic
aika sexul normal e suficient restul sant deviatii daca tiar dao prietenul tau anal si teai trezi cu ruptura de muschi anal ce ai face?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 14:39 de SORIN28
Nu poti :P
Te-ai "luat" de o anumita varsta, te-ai "legat" de ceva ce nu are nici o relevanta(sa folosesc termeni pe care-i cunosti)... crezi tu ca, conteaza varsta ca sa poti gandi?
Vorbesti de planuri(casatorie\casa...etc) si poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 14:02 de Aika
N-ar fi rau sa incerci sa fii mai receptiva si in timp sa renunti la chestia cu "scarba". De unde, mai, oameni buni, atata "scarba" pe voi? Iubiti, sunteti iubiti, nu se pune problema igienei, atunci? Gargauni in cap, asta e, mai simplu si pe ...
Pagina 2277 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||