Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 28 apr 2007 22:20 de geo
In fond, are dreptate nypd ! De ce dracu' m-am bagat eu pe forumul asta ?:unsure: Ca sa fiu insultat de altii ?:(( din cate stiu, eu nu am insultat pe nimeni, doar mi-am spus parerea !:~* Asta e !
Eu nu am sa mai intervin neintrebat ! Daca are ...
Re: Re: Re: Pentru ce din 28 apr 2007 22:16 de Guest
Cu placere. Ti-am raspuns in alta parte! [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 28 apr 2007 18:35 de SORIN28
E de nashpa, m-ai prins fara sireturi la pantof.
Nu o cunosc(personal) pe Exotic dar nici nu am sa-ti permit tie sau altcuiva sa vorbeasca asa despre un alt user(cel putin acolo unde eu pot edita mesajele). Exotic, eu, Nekunoskuta...etc si ...
Re: Re: Pentru ce din 28 apr 2007 18:29 de SORIN28
Ce cred eu:(chiar daca al meu mesaj va fi sters) Cred ca tu esti [b]TAMPITA[/b] , cred ca [b]TU[/b] esti nebuna, cred ca esti o handicapata din punct de vedere mintal.
Alte intrebari? Da, am:
1. Cand ai de gand sa te tratezi?
2. Cand ai sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 28 apr 2007 15:48 de Guest
Povesti. Gogoshi. Dac-or fi prieteni, aia care traverseaza Bucurestiul pentru tine, pt. ca te-ai mutat tu de la 300 km, in Bucuresti, in vreme ce altii trag ca nebunii, si-si cheltuie banii, pe spinarea ta de bivol, atunci, incepi alte povesti, ...
Re: Re: Sotul meu nu vrea copii din 28 apr 2007 15:02 de Angela
:)) Galati?
In alte conditii as putea rade la gluma ta...problema mea e destul de serioasa. Imi doresc mult un copil.
Re: Ratiune&cultura vs sentiment in iubire din 28 apr 2007 14:45 de DarkAngel
NU conteaza asa de mult cultura si educatia daca persoanele in cauza sunt de exemplu reci sau plictisitoare sau celalalt caz cnd sunt spontane si se lasa duse de val dar nu uita de o anumita bariera care este bine sa nu o treci... Totul depinde de ...
Re: Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 28 apr 2007 14:04 de Guest
Nu. Sexul nu e toata viata. Spre exemplu, in perioadele ian 2004-20iun.2005(deci un an si jumatate, n-am facut sex, in ideea ca si-o reveni un bivol). Apoi, din 20 iulie2005- pana astazi, iar n-am facut sex, in ideea ca acelasi bivol, isi va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 28 apr 2007 13:59 de SORIN28
Tu m-ai citat, ce aveai de spus?! ca sincer, ssa nu ma misc de pe scaun, daca am inteles mesajul:blink:
For the next "guest": you are stupid or what? I don't care about the link's you posted( fuck my english) stupid mother fucker, die bitch:ok:
Re: Sunt pudic! din 28 apr 2007 08:03 de SORIN28
Si daca simti ca nu mai poti, iti este frica sa nu mai faci un pas ca sa nu il scapi, e lume in toaleta...ce faci?:ermm: ca doar nu iti trece instantaneu doar pentru ca mai sunt barbati in toaleta.
Sau cumva tu ai o problema(reala sau ...
Re: Penetrarea dintr-o parte din 28 apr 2007 02:35 de Bursucu
si ce v-a durut dupa?
Re: 2 cicluri la interval de 7 zile din 28 apr 2007 02:29 de Bursucu
daca ai ciclu ide 2x in aceeasi luna poate fi insarcinata
Re: Mai sunt sau nu virgina? din 28 apr 2007 02:27 de Bursucu
vai unde s-a ajuns!!!nu stiu daca mai esti virgina sau nu!puteai sa te ranesti sau io stiu...
Re: Re: Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 28 apr 2007 01:11 de Stranger_to_love
Nu ma streseaza ca sunt virgin ci faptul ca nu am avut prietena,dar nici nu am avut ocazia sa fac sex.
Re: Re: Bancuri din 27 apr 2007 23:32 de stefanoski
foarte interesante legi Sorin. :flowers:
mi-au placut, chiar daca nu le-am inteles pe toate :)
Re: Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 27 apr 2007 23:30 de guest
tot eu sunt, cel de adineaori... Mai voiam sa adaug ca, daca voiam sa ma f.t pur si simplu, ar fi fost doritoare care sa o faca si fara bani. Si nu erau c...e, erau fete de treaba. Dar eu am refuzat pentru ca nu mi se parea normal sa ma f.t cu ...
Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 27 apr 2007 23:25 de guest
mai terminati-va odata cu indemnurile astea "live your life !". ce naiba, sexul e totul in viata ? este important, dar nu trebuie sa iti pierzi mintile daca nu te-ai f...t pana la o anumita varsta ! Conteaza foarte mult sa fie persoana potrivita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E norm din 27 apr 2007 23:17 de stefanoski
Am o pereche de perusi. Vroiam sa intreb femela daca se oua :lol::lol:
Re: Re: Re: Gol din 27 apr 2007 23:05 de stefanoski
Ar fi fost ok daca aveai si "una bucata" creier !! :blink:
Re: Mai sunt sau nu virgina? din 27 apr 2007 19:37 de altair
da inca esti virgina nu conteaza de sange daca nu te-ai culcat cu nimeni inseamna ca nu esti! crezi ca esti singura care se masturbeaza, gandestete mai ales si la baieti, nu ca noi ne-am masturba mai des dar fiecare au modul lor de masturbare, ...
Pagina 2275 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||