Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de un sf din 2 mai 2007 10:35 de Nekunoskuta
Ei bine, eu ma cam indoiesc de asta. Nu e virgin deloc, nici nu cred ca i-a fost fidel pana acum dar vrea "ceva mai mult" ca deh....are o relatie de 1 an cu ea si e vremea pentru "urmatorul pas". Subtilitatile lui sunt de fapt "da' noi nu o facem ...
Re: Re: Re: Re: sal din 2 mai 2007 10:25 de Nekunoskuta
Nu cred ca daca el a renuntat la tot ce-si propusese inseamna ca tu contezi mai mult. De fapt...ce-si propusese? Daca era legat de un viitor mai bun pentru el nu cred ca merita sa te "lauzi" ca tu contezi, putea foarte bine sa-si continue planuri ...
As vrea sa stiu daca... din 2 mai 2007 10:23 de marina
e posibil sa fi ramas insarcinata?Pt prima data s`a intamplat sa fim amandoi cu "capul in nori" si am facut`o fara sa ne protejam.Am luat postinor 2 cam dupa 12 ore si ceva de la raportul sexual.Farmacista mi`a spus sa iau in acelasi timp ambele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 mai 2007 10:19 de Nekunoskuta
Incearca sa-ti amintesti daca s-a intamplat vreun incident, de genul sa te fi surprins cineva in baie, nu neaparat urinand, facand orice altceva, incident care te-a deranjat si te-a marcat atat de tare. Sau daca atunci cand erai la pisoar s-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Limerence din 2 mai 2007 10:11 de Nekunoskuta
Nu, nu cred ca este posibil asa ceva. Daca insa relatia actuala are neajunsuri si "iubirea" pe care credeai ca o ai pentru persoana respectiva de fapt nu mai exista se poate intampla sa apara "limerance" fata de alta persoana. In aceasta situatie ...
Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa mai cred!!!!!!!! din 2 mai 2007 08:31 de wave
mda! ai dreptate!
eu am patit-o cu unul cunoscut pe net. Dupa numai o sapt a vrut sa ne vedem.Banuiam ca e atras doar sexual de mine, mai ales cand cand la prima intalnire mi-a zis sa iesim putin afara.Vazand ca nui merge, a2a zi mia zis ca a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de un sfat.. din 2 mai 2007 02:37 de ExoticDream
Roaga-l pe el sa te dirijeze.... nu ar trebui sa-ti fie rusine sa vorbesti cu el despre asa ceva, doar sunteti impreuna de atata timp... In felul asta vei vedea care sunt zonele in care vrea sa-l atingi, vei intelege ce gesturi il excita, ii vei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina sau nu? Pls h din 2 mai 2007 02:31 de ExoticDream
Am precizat ca nu cumva fata sa creada ca i-as sugera sa persiste in jocul cu pixul!
Nu stiu daca "arde" sa gaseasca un mascul numai ca sa "o faca" altfel decat cu pixul, nu au intrat zilel in sac, iar prioritatea ar trebui sa fie nu ...
Re: Re: Kilipirim 2007 la Sala Dalles din 2 mai 2007 02:21 de ExoticDream
Nu am sa-ti spun. Poate astfel iti vei petrece o zi, doua,..., sase, rasfoind o carte, doua.... macar de plictiseala, daca nu din alt motiv! Stiu ca au si cafea acolo, dar nu cred ca poti bea non stop!
Have fun! :cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tara din 2 mai 2007 02:12 de ExoticDream
Dureros?!? In cazul de fata este ESENTIAL!!! Una este sa cunosti pe cineva ca lumea (fie si pe Internet), sa capeti incredere in persoana respectiva, si alta sa te arunci la un voiaj in strainatate, gandindu-te doar la partea romantica a ...
Re: Re: Re: ??? din 2 mai 2007 02:02 de ExoticDream
Fetele [i]acelea[/i] stiu sa vrajeasca un baiat, se pricep sa arate exact ceea ce trebuie ca sa-l incite si sa-i pastreze interesul treaz pentru ele un timp, spre deosebire de fetele cuminti care nu sunt pricepute la arta seductiei, motiv pentru ...
Re: Re: Re: excitat prin somn O:) din 1 mai 2007 21:57 de Guest
Crezi tu? Cunosc, multi si multe casatorite, unii cu partenerii/partenerele langa ei/ele, altii, singuri o vreme, punandu-si intrebari pe forumul acesta. Ma rog, nu-i cazul omului negru. Adica, e unul dintre cei necasatoriti, dar asta nu inseamna, ...
Re: Re: excitat prin somn O:) din 1 mai 2007 21:43 de stefanoski
Seaca iti mai e mintea !! daca dormea langa o femeie nu mai isi punea intrebarea asta.
@ omu negru : probabil ca asta e cauza, daptul ca pe timpul noptii penisul tau se freaca de pat. Oricum, este normal, stai linistit :ok:
:) din 1 mai 2007 21:15 de BlackBabe
prietenul meu imi spune tot timpul ca ii place la nebunie cum arat cand ma trezesc sau cand ma ploua...cu toate ca in acele momente mie imi displace total aspectul meu...dar el imi aduce zambetul pe buze cand imi spune asta:rolleyes:
Re: ??? din 1 mai 2007 21:12 de the_gogu
Daca pozele-ar vorbi
Amintirile ar fi vii
Am stii iar ce gandeam cand eram copii
Probabil poza ta din rama ti-ar sopti :
'Stii, nu esti ce-mi doream sa fii.'
din pacate chiar este adevarat:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ascultat din 1 mai 2007 20:58 de the_gogu
si pe asta la fel:
BiTza
Poate ai povestit de prima ta noapte de sex
E de neinteles oare cum sa inteles
Ca in lok de dragoste-n exces
Ai gafait la bagaboante 5 min. pervers
Poate ai furat,poate`nvene ai bagat
Te-ai alcoolziat,prea putin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ascultat din 1 mai 2007 20:56 de the_gogu
citeste cu atentie:
Dimineata ma trezesc, nu pot sa zambesc
Intr-o oglinda veche, sparta in care ma privesc
Totul-i jegos, stau pe pat, afara-i innorat,
Detest tot ce am in jur, sunt incordat, viata-i un test
Ies grabit din casa iar in gura ...
??? din 1 mai 2007 20:50 de the_gogu
nu am lipsit din cauza jocurilor,nu acum stau si ma intreb...de fapt cate femei sunt curve si cate nu, sau daca nu sunt asa multe curvecum se lauda lumea de ce e asa greu sa gasesti o fata care sa-ti placa si sa nu fie curva, cer prea mult?
de ce ...
Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina sau nu? Pls help din 1 mai 2007 19:29 de Ammon
Am priceput gluma, ExoticDream ! Insa daca incearca sa o faca in realitate, si prietenul isi pune prezervativ, e mai bine decat cu pixul, pentru ca e o senzatie naturala. Iar de BTS nu trebuie sa isi faca griji !
Numa depinde si peste ce ...
Explicitare din 1 mai 2007 19:24 de Ammon
Da, este posibil ca noi sa murim mai repede, dar asta nu pentru ca suntem virgini...:D...depinde unde se rupe filmul. Sunt sanse de 99.9 % ca nimeni din userii de pe siteul asta sa nu ajunga la 116 ani.
Ideea era ca eu, cel putin (si sunt sigur ...
Pagina 2272 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||