Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Problema

din 6 mai 2007 00:19 de Bucuresti

Nu am facuto niciodata pana acuma si am 22 de ani. Problema mea este nu stiu de ce nu pot sa imi decalotez penisu cu totu decat o parte. Adica cand incerc si e in erectie sa il decalotez nu pot decat putin din el iese restu numai vrea e ca strans si ...

Re: Re: Re: Raspunsul unui psiholog,va rog!

din 5 mai 2007 19:58 de Nekunoskuta

Dar tu cati ani ai? Daca va permiteti, de ce nu va mutati impreuna? Dupa 5 ani nu aveti planuri de viitor impreuna?

Re: logest

din 5 mai 2007 19:52 de Nekunoskuta

Crezi ca e bine sa risti mereu "doar o sarcina"? :blink: Ciudat...... In fine...eu nu cred ca are rost sa iei anticonceptionale daca nu ai o viata sexuala stabila si din ceea ce zici cred ca te afli in acest caz. Nu este DELOC bine sa faci sex ...

Re: Re: Re: Sarcina+Postinor???

din 5 mai 2007 19:43 de Nekunoskuta

Daca esti insarcinata pastrezi copilul?

Logest

din 5 mai 2007 18:48 de yo

mi -am inceput viata sexuala in urma cu cateva saptamani. fara prostinol dupa ..... fara alta metoda contraceptiva, am riscat ....... dar numai o sarcina nu vreo boala pt ca imi cunosc f bine partenerul. mi a venit ciclul pe data de 29 aprilie..... ...

Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tara

din 5 mai 2007 14:54 de iulya

mama ce poveste.io sunt fata k plekatu.ati reusit sa ma speriati pe bune.nu mai plek.i am propus lui sa vina si o sa vina la inceput de iunie aci pt afaceri si pt mine.nu sunt proasta si nu m as prostitua pt nimeni in lume.poate doar daca mama ar ...

Re: Raspunsul unui psiholog,va rog!

din 5 mai 2007 08:14 de SORIN28

:ermm: si eu ma uit pe astfel de site-uri, cu o fosta iubita ne uitam impreuna :ninja: , si eu am in lista de mess fete\femei cu care vorbesc si carora le fac complimente, doar ca nu le spun ca le-as face ceva. O singura data cand i-am spus unei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 5 mai 2007 02:32 de ExoticDream

Probabil cel cu ata are o zona mai mare expusa atacului bacteriilor (zona totala minus cea "protejata" de ata), de aceea el se va irita peste tot, pe cand cel blagoslovit cu mosorelul va beneficia de zona libera de ...

Re: Despre detalii...

din 5 mai 2007 02:21 de ExoticDream

Apreciem daca observati detalii fine in ceea ce ne priveste, insa numai daca simtim ca asta vine din sufletel, nu reprezinta texte ieftine de vrajeala! Nu incercati sa mimati interesul in caz ca nu-l aveti, ne prindem! B)B)B)

Re: Raspunsul unui psiholog,va rog!

din 5 mai 2007 02:16 de ExoticDream

Daca vrei sfatul unui psiholog, vezi ca avem consilierul site-ului, gasesti linkul jos,chiar pe pagina asta, OK? Interesul pe care prietenul tau il manifesta pentru alte fete poate fi inocent sau... nu, depinzand de sentimentele lui ...

Inca o noapte alba in marile orase....

din 5 mai 2007 01:57 de ExoticDream

M-am trezit tarziu de data asta.... citisem undeva ca in noaptea de 5 spre 6 mai vom avea parte de program special pentru tineret (filme, concerte, muzee deschise pana dimineata), dar se pare ca aceasta este noaptea cu pricina (4/5 mai)..... Daca mai ...

Re: inca ceva

din 4 mai 2007 23:12 de Ammon

pai suntem prieteni de 4 ani si este si coleg de facultate si cu mine si cu ea. dar acuma suntem in anul 4 si se va termina in curand. iar el pleaca la Bucuresti. Mie mi-a placut de ea mai demult, dar nu am vrut sa intervin intre ei tocmai pentru ...

Re: Re: s-a ales praful !

din 4 mai 2007 22:20 de nypd

frate, stai,nu te arunca departe... du-te si tu si da un acatist, o casa de piatra pt viitorii insuratei... asa poate vrei avea si tu o sansa la ea:ok: zici ca o iubesti:-`hmmm... nu sunt eu maturul lumii dar totusi iubirea presupune ...

Re: Re: Re: Re: mai vreti ?:D

din 4 mai 2007 20:59 de Ammon

m-am aruncat in alta relatie ca sa uit de suferinta despartirii ..... Wave draga, sunt cam tot in situatia ta...ma intreb insa daca aceasta ar fi o solutie si in cazul meu. :~*

Re: s-a ales praful !

din 4 mai 2007 20:56 de Ammon

A avut dreptate nypd. "Daca nu iese, nu dispera !". :(( Pai nici nu a iesit...am fost la intalnire si ce credeti ca a spus ea: tot X (adica ala care umbla dupa cea de la Bucuresti) e pe primul loc. Asta desi ala vrea sa se insoara la toamna cu ...

Re: Re: Sotul meu nu vrea copii

din 4 mai 2007 19:18 de Angela

Exact. Si eu sunt dispusa sa mai am rabdare cu el, numai ca ma intreb daca totusi merita...

Re: Despre detalii...

din 4 mai 2007 11:39 de SORIN28

Cred ca ajuta, sunt fericite cand omul de langa ele observa acele mici detalii si le mai si spun. Arata ca esti atent la ea. Parerea mea:ok:

Despre detalii...

din 4 mai 2007 11:32 de LUCKE

Daca tipii observa mici detalii despre femei cum ar fi : poarta alti cercei fata de ieri,are alt inel etc.Ajuta pe un tip chestia asta daca le remarca si le spune femeii? Unii spun ca da alti nush.. Astept pareri

Re: :(

din 4 mai 2007 10:52 de Nekunoskuta

Inseamna ca erai in perioada infertila. Dereglarea o ai de la Postinor. Daca nu-ti vine totusi fa un test de sarcina.

Re: Sarcina+Postinor???

din 4 mai 2007 10:50 de Nekunoskuta

De ce ai luat Postinor?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2269 din 3732
«   1 ... 2266   2267   2268   2269   2270   2271   2272 ... 3732   »

loading...