Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acte pt cununie??? din 10 mai 2007 10:42 de stefanoski
Ne rogi degeaba ! varsta conteaza ! uite de ex tu daca te consideri asa matura, ce faci daca, la cei 17 ani ai tai iti iei un sot de 23 de ani si el iti propune sa-i faci sex oral, sau vrea sa ejaculeze pe corpul tau ?? stiu ce o sa raspunzi. deci ...
Re: Re: Re: Re: Acte pt cununie??? din 10 mai 2007 07:28 de SORIN28
Cred ca esti dezinformata. [b]Pentru fata[/b](ca nu o pot numi femeie), varsta minima legala pentru casatorie este de 16 ani, doar baiatul trebuie sa fie major:ok:
"In primul rand e bine de stiut ca varsta legala pentru casatorie este de 16 ...
Re: Re: Re: ce sa fac??? din 10 mai 2007 04:28 de DarkAngel
La problemele de genu nu o sa primesti nicodata un raspuns clar si o solutie care sa mearga.. doar mici indrumari..dar ii posibil sa nu mearga in cazul tau. Ceea ce trebe sa faci este sa incepi sa cunosti cu adevarat fata si sa simti ce vrea si ce nu ...
Re: Re: nedumerire din 10 mai 2007 02:59 de ExoticDream
Cunosc un cuplu care isi doreste cu disperare un copil. Nu exista probleme medicale din partea nici unuia din parteneri, dar ea nu ramane insarcinata cu toata "activitatea" prestata! Au fost la nu stiu cati medici, femeii i s-a monitorizat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre detalii... din 10 mai 2007 02:49 de ExoticDream
Si eu cred la fel. Sinceritatea e mai buna decat orice, chiar daca uneori doare... Barbatul care te iubeste ar sti sa-ti spuna ceea ce nu-i place la tine fara sa te jigneasca, iar tu poti lua masuri, ceea ce nu poate avea decat efecte benefice ...
Re: Re: Re: Re: Kilipirim 2007 la Sala Dalles din 10 mai 2007 02:19 de ExoticDream
Eu v-am trimis si la Targul erotic, nu-i vina mea daca Sala Dalles e situata mai la indemana!
A propos.... nu-i deloc boring.... nu ai idee cat de multe idei iti "cresc" daca citesti o carte, doua, trei.... Viata e tare seaca fara o farama de ...
Re: Re: Re: Re: Orgasmul:((( din 9 mai 2007 23:19 de Florica
pai si nu ar fii bine sa vada daca prin masturbare poate obtine orgasmul? pentru ca daca asa poate,inseamna ca problema e la derularea actului sexual - nu este "executat" cum i-ar trebuii ei,iar daca nici cu masturbatul nu atinge punctul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre com din 9 mai 2007 22:38 de omu_negru
mai stii...daca ajung cu sechele acasa :-`:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre detalii... din 9 mai 2007 22:09 de stefanoski
Iata o femeie care gandeste cum trebuie. :flowers:
Re: Re: Re: Schimbare? din 9 mai 2007 21:39 de stefanoski
Nu sunt imatur, dar sa zicem ca as avea o partenera cu cativa ani mai mare decat mine si mai matura decat cred eu ca imi trebuie...m-as gandi foarte bine daca merita sau nu sa incerc sa ma maturizez. Cum a spus Nekunoskuta este vorba despre ...
Re: Re: Re: Orgasmul:((( din 9 mai 2007 20:28 de Nekunoskuta
Problema ei era legata de raportul sexual cu prietenul...sau ma insel? :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Despre detalii... din 9 mai 2007 20:27 de Nekunoskuta
Eu??? :blink: Nu e vorba ca sunt pasnica, e vorba ca sunt destul de matura incat sa nu ma supere niste remarci din partea omului iubit, chiar daca sunt defavorabile. Eu una cred ca e normal asa...
Re: Re: Orgasmul:((( din 9 mai 2007 18:21 de Florica
masturbeaza-te si vezi daca merge...O:)
Re: Re: Re: Re: ce sa fac??? din 9 mai 2007 18:19 de Florica
Tu de ce nu ma mai cauti?:ermm:
Re: nedumerire din 9 mai 2007 18:09 de Nekunoskuta
Daca organismul tau merge "dupa ceas", adica ai un ciclu menstrual regulat si se pot calcula cu exactitate zilele fertile/infertile nu poti ramane insarcinata in zilele infertile. Cum insa pe lume totul e relativ...mai bine previi decat sa combati ...
Re: Re: Re: Re: Re: mai vreti ?:D din 9 mai 2007 13:20 de wave
uff nu merita!!!
uite decat sati pierzi vremea cu un om de nimik asa ca mine, da-o naibii!Nu mai am ce aprecia la actualu in afara de cateva intrebari, mimari exprimate robotic.>>>SI ROBOCOP E MAI VIU CA EL!:x:ermm: nu stie "ce sa scoata din gura" ...
13 simptome ale betiei din 9 mai 2007 11:25 de SORIN28
[b]1.[/b] Simptom: Picioare reci si umede.
Cauza: Paharul tau e înclinat sub un unghi incorect.
Solutie: Intoarce paharul; incearca sa faci astfel încât partea deschisa sa fie îndreptata în sus.
[b]2.[/b]Simptom: Picioare calde si umede. ...
Re: Re: Re: Marime din 9 mai 2007 11:06 de Nekunoskuta
Pentru ca li se pare ceva interesant. Ma gandesc insa daca ar mai chicoti la fel daca s-ar afla in pat cu un posesor al acestui "madular" si acesta ar incerca sa le penetreze. Nu stiu de ce am impresia ca ar chicoti de durere :D
Despre filmele ...
Re: Re: Re: ce sa fac??? din 9 mai 2007 10:48 de Nekunoskuta
Daca zici ca inca te cauta cred ca mai ai o sansa. In sinea ei vrea si ea sa fiti impreuna dar ai luat-o prea repede si poate nu e pregatita. Daca ii displacea aceasta idee nu te mai cauta deloc si se lipsea de un prieten "fals", care vrea sa o ...
Re: Re: Re: Despre detalii... din 9 mai 2007 10:46 de Nekunoskuta
Da, mi s-a spus "Nu-mi plac ochelarii pentru ca ti se vad ochii prin ei" si "Nu-mi place incaltamintea dar daca tie iti place e ok", asta in aceeasi zi, de fata cu mama mea. Eu am apreciat sinceritatea (mama la fel) si...atat.
De ce? Ar ...
Pagina 2266 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||