Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioasa din 11 mai 2007 17:08 de Ammon
Eu zic ca fiecare om are jumatatea lui acolo, undeva. Trebuie si el sa o caute, sa incerce sa o gaseasca, dar sunt ferm convins ca si Dumnezeu, care a facut femeia pentru ca a zis "nu este bine sa fie omul singur pe pamant !", iti scoate inainte ...
Re: 13 simptome ale betiei din 11 mai 2007 17:01 de Ammon
Bravo, Sorine ! M-am distrat pe cinste citind "simptomele" astea ! :lol::lol::lol: Le-ai simtit pe propria piele sau numai din auzite ? Eu cel putin, nu am fost beat niciodata, de asta te intreb ! :flowers:
Intarziere menstruatie! din 11 mai 2007 16:43 de lavy_17
luna asta nu am avut relatii intime cu prietenul..,luna trecuta mi-a venit ciclul dupa 30 de zile iar luna asta deja sunt 34 de zile trecute si inca nu mi-a venit(nu am ciclu regulat variaza intre 31 - 33 de zile)...ar putea exista o ...
Re: Cat de vinovati se simt baietii cand inseala? din 11 mai 2007 12:45 de stefanoski
depinde de la baiat la baiat. sunt unii nepasatori pe care nu ii intereseaza daca suferi. sunt altii carora le pare rau pentru ce au facut, altii care nu insala etc...
Re: Ce fel de haine preferati sa vedeti la barbati din 11 mai 2007 11:40 de mya
Depinde de ocazie. Imi place si un barbat la costum, insa numai cand se cere. Mi se pare misterios, cu prestanta, impozant. Tinutele sport mi se par adecvate la baieti. Insa nu ce este mulat, chiar daca tipul este un pachet de muschi, si nici ...
Re: Re: Re: ceva din 11 mai 2007 06:37 de mya
Unde-i increderea in tine? Vezi doar partea neagra a lucrurilor, incearca sa te detasezi putin de lucruri. In realitate, nu este inttodeauna ca in teorie. Lucrurile pot fi foarte diferite in pratica, se pot aseza altfel, la ce bun sa te framanti ...
Cat de vinovati se simt baietii cand inseala? din 11 mai 2007 01:58 de angelly
Ok! Ideea este ca m-am contrazis cu o prietena in legatura cu acest subiect. Daca iubitul tau te inseala si tu alegi sa fii total indiferenta(chiar daca nu simti asta),el ce face? Este ranit in orgoliu sau ii pare bine ca tu nu ai suferit pentru ce ...
Re: Re: ceva din 11 mai 2007 01:39 de Stranger_to_love
Nu m-am facut inteles.Nu consider deloc rusinos ca sunt virgin,dar nu ajuta deloc situatia in care sunt.Inteleg ca daca ea vede acest aspect ca pe o problema atunci nu este EA.
Eu vroiam sa fiu realist.Astept iubirea vietii? ce naiba sa fim ...
Re: ceva din 11 mai 2007 00:23 de mya
Ia nu mai analiza tu atat de mult. Risti sa risipesti tot farmecul clipelor. Lasa atatea corelari, conexiuni, legaturi, situatii ipotetice. Ia viata in piept, si lupta pentru ce iti doresti intr-adevar. Dar inainte de asta, descopera ce iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 11 mai 2007 00:07 de cafeine
mai documenteaza-te si nu mai informa gresit.la 3 luni deja bebelu isi poate schimba expresia fetei.are viata din momentul conceptiei, deja la 3 luni poate sa stranga si manutele,isi intoarce si capusorul,e destul de bine conturat.avortul oricum ar ...
Re: Re: Re: Re: referendum din 10 mai 2007 22:27 de omu_negru
asa te vreau !!!
Re: Re: Re: referendum din 10 mai 2007 18:54 de stefanoski
n-am voie sa votez, dar daca as avea voie as vota impotriva suspendarii :ok:
Re: AM nevoie de ajutor ....... din 10 mai 2007 18:44 de stefanoski
Ai 16 ani. se spune ca penisul creste pana la 19-20 de ani. dar de curiozitate, ce nu-ti convine ? are 7 cm ? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum e posibil? din 10 mai 2007 18:40 de Nekunoskuta
Obsesie....hmmmmm....poate fi insa cea mai urata parte a lui iese la iveala daca va impacati apoi dupa o luna-doua isi da seama ca te-a primit inapoi desi tu ai facut ce ai facut. Atunci sa te tii!!!
Obsesia trece dar trebuie sa ai si tu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare? din 10 mai 2007 18:38 de Nekunoskuta
Daca tu iti dai seama ca esti prea imatura atunci ar trebui sa incepi sa te gandesti de doua ori inainte de a actiona si de a face lucrurule care stii ca pot duce la cearta. Poate din prea multa copilarie (doar ai abia 17 ani, inca esti o copila) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare? din 10 mai 2007 18:38 de stefanoski
Imi dau seama singur daca trebuie sa ma maturizez sau nu. Nu e nevoie sa-mi spuna fata. iar daca ar fi cea potrivita pentru mine, cea pe care o astept de o viata, sigur nu mi-ar spune "esti imatur" ;)
Re: Re: Re: Re: Schimbare? din 10 mai 2007 15:55 de bebysa
dar daca vrei ca relatia sa fie una de viitor...daca simti ca e persoana potrivita pentru tine,jumatatea pe care o asteptai si micile chestii puerile produc cearta si imaturitatea ta devine o piedica pentru viitorul relatiei??atunci?
Re: Re: Re: Re: Re: Cum e posibil? din 10 mai 2007 15:50 de bebysa
hmmm esti tu sigur ca e iubire...nu stiu daca va mai amintiti dar eu am mai scris mai demult un post in care va intrebam "iubire sau obsesie"...deci...revin la intrebare:nu pare mai mult o obsesie?si daca da...sunt sanse sa treaca?:(
Re: Re: Re: Re: Cum e posibil? din 10 mai 2007 15:48 de bebysa
pai...tinand cont ca am fost cu el de cand am implinit 15 ani...si a fost prima mea relatie serioasa ce a durat aproape 2 ani...a fost timp si de indragostit si de nebunii si de tot ce mai vrei tu...varste fragede...hm..discutabil...desi si eu daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Acte pt cununie??? din 10 mai 2007 12:15 de ExoticDream
Este posibil ca tu sa fii cel dezinformat. In 14 martie 2007, Senatul a adoptat proiectul de lege pentru modificarea Codului Familiei, prin care varsta minima pentru casatorie va fi de 18 ani pentru ambii soti. Noile prevederi elimina dispensele ...
Pagina 2265 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||