Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: logodna?! din 13 mai 2007 20:06 de DarkAngel
Logdna nu are tot timpu legatura cu dragostea... are si legatura cu traditia... si cu educatia... pro sau contra ? depinde de persoanele care is implicate in asa ceva... ca si cum 2 care nu se inteleg se casatoresc din interes...hartia aia nu ...
Logodna?! din 13 mai 2007 16:53 de bebysa
ce parere aveti despre logodna??avantaje,dezavantaje.stiti ce impliga o logodna si cum se realizeaza?stiati ca se face o singura data in viata?sunteti logoditi ati fost?daca da...cum e?astept pareri pro sau contra,ce credeti,ce simtiti,ce stiti in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: At din 13 mai 2007 15:12 de BrokenHeart
ZIcea cineva pe un forum ca Supa reincalzita nu mai are acelasi gust ca la inceput...
iar altcineva il contrazicea: daca nu ai gustat din supa reincalzita, n-ai de unde sa stii ca nu si-a pastrat gustul..
..yo in momentul asta m-am despartit de ...
Se mai regaseste cineva in cuvintele astea? :( din 13 mai 2007 14:55 de BrokenHeart
"Am crezut in iubirea totala, fara limite si fara constrangeri. Am crezut intr-o iubire speciala care-mi va aduce implinirea si familia la care visez de multa vreme. Am visat la o partenerea deosebita. Am visat la o partenera care sa ma iubeasca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limerence din 13 mai 2007 03:00 de ExoticDream
Nu stiu daca este vorba de limerence in acest caz, mie imi face impresia ca limerence reprezinta o stare intermediara aflata intre indragostire si iubire, adica iti place foarte mult cineva, insa nu te afli inca intr-o relatie cu acea persoana, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limerence din 12 mai 2007 22:28 de Nekunoskuta
Am "intalnit" azi un sentiment ciudat. Cand mi se povestea despre el m-am gandit la limerance insa era un fel de semi-limerance. O prietena, 28 de ani, se casatoreste peste 2 luni. Isi iubeste mult viitorul sot (nu vorbesc din auzite, chiar il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 12 mai 2007 22:17 de Nekunoskuta
Din ce punct de vedere? ;) :p Al tau :D
Medical vorbind, aceasta virginitate sta in acel himen. Psihic vorbind, virginitatea nu consta in prezenta acelui himen ci in absenta vreunui contact sexual normal.
Asta e...nu sunt omul care sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 12 mai 2007 16:30 de stefanoski
s-a mai spus de zeci de ori si tot o mai spun : daca nu mai ai himen, dar nu ai avut nici un fel de contact sexual, esti virgina !!
Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 12 mai 2007 16:14 de Nekunoskuta
Care sunt cele cu 3 picaturi? Nu de alta dar le-am vazut pe cele cu absorbtie mazima (nu stiu cate picaturi are) si sunt...imense :blink:
Teoretic daca folosesti tampoane nu ti se poate rupe himenul deoarece este destul de elastic incat sa ...
Re: Re: Re: need help din 12 mai 2007 16:11 de Nekunoskuta
Din moment ce spui ca ai menstruatie neregulata nu poti sa intelegi cand iti intarzie si cand nu. Ti-am mai spus, dpdv al sarcinii nu ai de ce sa-ti faci griji daca nu ai avut contacte sexuale. E posibil sa fi racit putin sau din cine stie ce motiv ...
Re: prea rar.. din 12 mai 2007 16:04 de Nekunoskuta
Daca zici ca a fost virgina e posibil sa nu-i placa actul sexual, sa-i vina greu sa se obisnuiasca cu el.
Intreab-o pe ea care e problema, spune-i ca ti se pare ca nu vrea sa faca dragoste cu tine si sa te clarifice si pe tine.
Re: Re: Re: Referendum din 12 mai 2007 13:23 de stefanoski
Dar pe cine vrei tu bebysa ?? Pe Vadim ? sau pe Becali ? :unsure:
Fara sangerare la dezvirginare? din 12 mai 2007 13:18 de alessia
as avea si o problema daca se poate spune asa. am 22 de ani si de curand mi-am pierdut virginitatea. problema este ca dupa contactul sexual care a decurs fara probleme (deoarece am folosit lubrifiant) nu am avut nici o scurgere sangeroasa, nici o ...
Re: Re: Referendum din 12 mai 2007 09:48 de bebysa
eu as vota sa fie suspendat...il urasc pe cheliosul si incultul ala...nu e om sa ne reprezinte tara...ne face de ras...imi pare rau ca a fost el ales...tara nu are nevoie de unul ca el...adica daca stau sa ma gandesc mai bine...asa tara asa ...
Sex prea rar... din 12 mai 2007 08:23 de Aiurea:(
Salut ..am si eu o problema..cum spune si in titlu. O fac prea rar cu prietena..am facut-o de 6-7 ori in 6 luni de zile !!! din motive ca nu avem loc..timp este..In privinta locului daca m-as zbatea..as gasi eu.dar prietena nu trage si ea ..sa o vad ...
Re: Intarziere menstruatie! din 12 mai 2007 04:27 de ExoticDream
[b]Vezi ca maine iti mut subiectul la "Viata sexuala"![/b]
(!)(!)(!)
Re: Re: Ce fel de haine preferati sa vedeti la bar din 11 mai 2007 18:24 de Nekunoskuta
Mie imi plac barbatii care stiu sa se imbrace, nu sa se acopere. Ca sa intelegeti nu va spun ce fel prefer sa se imbrace ci ce fel prefer sa nu-l vad imbracat. Deci...nu-mi plac barbatii care nu se imbraca potrivit cu ocazia (sa vina la costum la un ...
Re: need help din 11 mai 2007 18:19 de Nekunoskuta
Daca nu ai avut relatii sexuale in aceasta luna sansele sa fii insarcinata sunt mici, aproape inexistente.
Nu inteleg de ce tii sa-ti vina menstruatia. Chiar daca ai lua o pastila si ar incepe sangerarea...ce conteaza? Nu ar fi un semn ca nu esti ...
Re: ceva din 11 mai 2007 18:15 de Nekunoskuta
Rationamentul tau nu are valoare daca te gandesti asa: la 23-24 de ani vei gasi o fata de 22-25 de ani care mai mult ca sigur nu va fi virgina. Nu spun ca va sari imediat in patul tau insa nu-i va fi atat de greu sa se decida asupra unei relatii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioasa din 11 mai 2007 17:11 de Ammon
In fond, nu ai cum sa gasesti absolutul in aceasta lume. Oricat ai cauta, niciodata nu ai sa gasesti femeia perfecta, femeia ideala, pentru ca ASA CEVA NU EXISTA. Perfectiunea iubirii este numai in Dumnezeu, Iubirea Absoluta. Iar in el, iubirea ...
Pagina 2264 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||