Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tar din 18 mai 2007 12:54 de ExoticDream
Norocul tau ca te-ai/te-am trezit la timp!!! Nu stiu cum de reusiti sa va amorezati de "strainezi" care doar "arata OK" si va invita sa petreceti un sejur in zari de soare pline? Sa fie pentru ca sunt ei versati in arta pacalirii sufletelor ...
Atentie la sistemele de operare :D din 18 mai 2007 11:15 de SORIN28
CLIENTUL:
Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus1.0, care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat. Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 18 mai 2007 10:48 de wave
io am auzit ca doare ingrozitor incat deabea t poti tine pe picioare apoi..:unsure:
Re: Re: Cum decurge un avort? din 18 mai 2007 10:10 de nicoleta
am 17ani si luni sunt programata la un avort si mie frica de mor...stiti daca cu anestezie locala doare chiar asa tare??sunt in prima luna stiti daca pot lua medicamente k sa numai ajung la chiuretaj....spuneti-mi sa ma mai linistesc macar pana ajung ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum e posibil? din 18 mai 2007 07:46 de verdiuc
La indragostelile acestea...obsesive,trebuie ca indragostitului sa i se intample un declick.Ceva care sa il faca sa isi dea seama ca...gata! Persoana,fara acest declick,va considera mereu ca totul poate renaste,iar decizia partenerului de a ...
Re: Mai sunt virgina sau nu? Pls help me! din 18 mai 2007 00:04 de alinpoe
Buna ziua tanara domnita,
Daca doresti sa afli un raspuns precis pot sa te ajut cu pixul meu si asa vei sti cu siguranta daca inainte ai fost sau nu virgina,dezavantajul sau poate avantajul:)e ca dupa sigur nu vei mai fi virgina.
Deci ramane ...
Re: Re: Re: Re: Fetele pot avea amici buni baieti? din 17 mai 2007 23:41 de Ammon
Uite, eu sunt chiar in situatia asta: dupa ce am fost timp de 2 ani doar "amic" cu o tipa, am incercat mai mult, dar ea a zis ca nu vede nimic intre noi si ca nu vrea ca, din cauza refuzului ei, sa piarda prietenia mea, pentru ca ma respecta ...
Sex protejat,no shower,sex neprotejat => sarcina? din 17 mai 2007 23:32 de CristeaG
Am si eu o mica mare problema.
Ieri am facut-o cu prietena mea dar am folosit prezervativ.
Astazi am facut-o din nou dar fiind in graba nu aveam nimik la indemana (pana la urma am terminat afara si nu a fost nici o problema)
Acum imi e frica ...
Re: Re: e sau nu e insarcinata :(( din 17 mai 2007 23:07 de bebysa
daca ati facut sex neprotejat sunt sanse sa ramana...metoda pe care ati folosit-o [i]coitus interruptus[/i] are eficienta de 65% sau cam asa...si daca ea mai era si in perioada fertila atunci sa te tii....oricum menstruatia poate intarzia si din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Marimea conteaza? din 17 mai 2007 23:02 de bebysa
nu...nu m-as simti complexata...stiu sa fac un baiat sa ma placa si daca am sanii mici...pot sa il fac sa se indragosteasca asa rau incat sa zica ca am cei mai mari sani pe care i-a vazut desi poate sunt cei mai mici...apropo...legat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum e posibil? din 17 mai 2007 22:59 de bebysa
si daca nu il mai caut?daca chiar nu ii mai dau apa la moara...daca timp de 2 luni eu nu am nici un contact cu el...apoi ma cauta iar cu aceleasi texte...dragoste ...dragoste dar pana unde??pana cand?
Re: Re: Re: Re: logodna?! din 17 mai 2007 22:56 de bebysa
nup...nu era deloc vorba de asta...stiam ca sunt si oameni maturi pe site...pe mine ma intereseaza destul de multicel subiectul,voiam sa aflu si parerea altora si nu bataie de joc,voiam sa aflu mai multe lucruri.Daca ai fi fost mai atent la subiect ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea partenerului din 17 mai 2007 22:34 de bebysa
hey crede-ma ca stiu...chiar stiu ce inseamna fiecare doar ca o persoana posesiva de multe ori (daca nu mereu) va fi si geloasa?de ce?pai...din moment ce persoana respectiva crede ca ii apartii automat orice incercare de iesire cu altcineva in ...
Re: din 17 mai 2007 15:50 de sweetgirl1
Nimeni nu trebuie sa-si traiasca viata prin intermediul altei persoane.Daca esti casatorit sau implicat intr-o relatie nu inseamna ca nu mai poti sa faci nimic sau ceea ce faci trebuie sa faci in prezenta acelei persoane.Fiecare ar trebui sa aiba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 17 mai 2007 15:09 de dorinda
Re: e sau nu e insarcinata :(( din 17 mai 2007 14:43 de lil_pierce
i-a intarziat si acum i-a venit?fii mai explicit.daca nu ti-ai dat drumul in ea nu sunt sanse mari sa ramana insarcinata.dar nu poti fi sigur.mai bine cumparati un test de sarcina.nu e scump si scapati de indoieli
Re: Sex oral... din 17 mai 2007 11:34 de sweetgirl1
Depinde mult de la persoana la persoana.Asa cum spunea si bebysa este un lucru normal.Din ce in ce mai multe cupluri practica sexul oral desi nu tuturor le place.Sunt oameni care refuza din start aceasta idee.Pana nu incerci nu poti sa iti dai seama ...
Re: Re: Re: Re: Marimea conteaza? din 17 mai 2007 10:31 de stefanoski
tu de exemplu nu te-am simti complexata sa ai niste sani mici chiar daca ai alte calitati ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 17 mai 2007 07:10 de SORIN28
Ok, spui ca nu vorbesti prea mult dar vorbesti, spui ca "el" tace ca rahatu'n iarba dar asta doar primele 15 minute. Poate pari prea serioasa, poate il intimidezi prin felul tau de a fi, poate se astepta sa fii altfel, poate tu vii la tinuta ...
Re: Re: Re: Marimea conteaza? din 16 mai 2007 21:31 de bebysa
ok si daca are sani mici poate are fundul mare...si daca are sani mici poate are o fata draguta sau multe alte calitati...nu marimea conteaza:`:flowers::flowers:
Pagina 2261 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||