Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: About the first date

din 20 mai 2007 12:24 de stefanoski

chestia cu "vrei sa fii prietena mea ?" o spuneam prin clasa a 4-a. Tu cati ani ai ? Sarutul vine de la sine daca exista atractie intre parteneri. Nu trebuie prestabilit. se intampla pur si simplu ;) Exista fete care nu concep un sarut la prima ...

Re: Re: Fizic vs sentiment

din 20 mai 2007 11:15 de wickleoprd

am spus ca imi vine sa rad de problema...pe mine ma lasa rece ca are picioarele mai scurte.nu l-as da pe nimic.nici acum nici mai incolo.parintii nu sunt doctori insa au existat alte persoane in anturaj care mi-au zis de nuj ce sindrom ..ceva cu ...

Re: Posesivitatea partenerului

din 20 mai 2007 03:54 de ExoticDream

A iubi pe cineva nu inseamna a-l inchide intr-o cusca si a-l transforma in obiect posedat, limitandu-i libertatea, permitandu-i viata numai imprejurul tau. Ideea este sa-l lasi liber, iar el sa te iubeasca indeajuns ca sa nu foloseasca aceasta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limere

din 20 mai 2007 03:30 de ExoticDream

Tie ti se pare normal sa iubesti pe cineva si in paralel sa flirtezi si sa ai schimburi de cuvinte cu subinteles cu alti barbati? Cum te-ai simti daca iubitul tau ar face acelasi lucru cu alte femei? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: de ce?

din 20 mai 2007 03:21 de ExoticDream

Nu toti baietii sunt ca tine sa se uite la fata din fata lor ca la salamul expus in galantar la alimentara, iar daca nu le place aspectul sa o ia la fuga in doi timpi si trei miscari. Unii asteapta sa cunoasca si ceea ce ascunde ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: off

din 20 mai 2007 03:04 de ExoticDream

Dar cel de 17,(8) ce are?!? Daca ai fi fata, crezi ca ai prefera unul apetisant de 20, care sa te faca sa imbini placerea cu durerea (in cine stie ce proportii), sau unul OK de 17, care sa imbine utilul cu placutul? Daca te pasioneaza doar ...

Re: Re: Re: Referendum

din 19 mai 2007 22:48 de florin

sa nu crezi ca daca unul arata bine are si mintea sa conduca o tara, uite la Nastase arata bine dar in cele din urma a fost descoperit cel mai corupt om a Romaniei de la ceasca in-coace, ce folos are sa fim condusi de unul ce arata bine cand in ...

Re: Fizic vs sentiment

din 19 mai 2007 22:33 de Nekunoskuta

Parca avea picioarele scurte, de unde membre foarte mari? Auzi...parintii si aia care vorbesc sunt medici, ceva? Sau doar se afla in treaba? Ce spui tu nu este sub nici o forma defect fizic, asa este conformatia lui. Si ar trebui sa-ti fie ...

Re: fetelor...

din 19 mai 2007 22:29 de Nekunoskuta

Clar...inca nu ai intalnit orgasmul :D Daca aveai pana acum un orgasm nu intrebai cum se simte, iti dadeai seama si singura. Din toate trairile pe care le ai cand faci dragoste in mod CERT si GARANTAT iti poti da seama care e orgasmul. Cheatia aia ...

Re: Fizic vs sentiment

din 19 mai 2007 21:28 de sweetgirl1

Cred ca fizicul conteaza destul de putin.Cu ce te incanta sa ai un sot frumos daca nu te intelegi cu el sau pur si simplu nu va potriviti? Niciodata nu am fost atenta la fizic prea mult.Nu ar trebui sa iei in seama tot ce zice lumea.Este decizia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prea rar..

din 19 mai 2007 21:10 de wickleoprd

daca zici ca a fost virgina si mai e is destul de mica..poate ii este si frica sa nu ramana gravida..din moment ce zici ca sexul oral il accepta.probabil nici nu avb cu nimeni despre asta...sunt o gramada de chestii care ii pot trece prin cap..poate ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 19 mai 2007 19:25 de Andreutza

Si eu si prietenul meu avem 18 ani si cateva luni....stiu cazuri in care prietenul s-a facut nevazut cand a dat de o situatie ca a mea..eu sunt una dintre norocoase,si ma bucur nespus.Stilul mamei mele este mai mult de judecatoare decat de mama si ...

Re: Re: Re: Flirtul in fata ta cu alta???

din 19 mai 2007 17:44 de ExoticDream

Nu este chiar din intamplare avand in vedere ca s-a petrecut de doua ori: o data in titlul subiectului (unde am corectat eu) si inca o data in textul propriuzis! Cuvantul "flirtare" nici nu exista in vocabularul limbii romane, daca te referi la ...

Re: Re: Cum decurge un avort?

din 19 mai 2007 17:31 de ExoticDream

Nu mai are nici un sens sa te certam pentru ca ai ajuns in aceasta situatie delicata, ai 16-17 ani si probabil nici tu, nici prietenul tau nu va doriti acest copil. Ati dovedit responsabilitate mergand la medic, nu ascultand fel de fel de prostii ...

Re: E sau nu e insarcinata?

din 19 mai 2007 17:27 de wickleoprd

daca au trecut 2saptamani, poate sa cumpere un test de sarcina de la orice farmacie..e cca 5roni si la prima urina de dimineata, primul jet il face in wc apoi intr-un pahar in care va introducepana la limita marcata testul...si mai departe..in ...

Re: Cum decurge un avort?

din 19 mai 2007 16:09 de Andreutza

Buna..am vazut mai sus..ca si alte fete au intrat pe acest forum..din aceeasi cauza ca si mine..azi am aflat ca sunt insarcinata:(mi-e foarte frica..mama ma bombardeaza cu intrebari gen " de ce nu`ti vine menstruatia? ai facut ceva? ai face bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se

din 19 mai 2007 15:44 de stefanoski

Daca tot am dat cu ochii de subiectl asta, imi spun si eu parerea. Cred ca nu toate, dar multe fete se masturbeaza numai ca le este rusine sa recunoasca...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea partener

din 19 mai 2007 15:18 de sweetgirl1

Asta am incercat sa spun si eu.Nu am spus ca inseamna acelasi lucru dar de obicei una fara cealalta nu se poate.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se mast

din 19 mai 2007 14:22 de Nekunoskuta

Da...cred ca e vorba de reclama aici. Cu toate astea, repet ce am mai spus si pe alt subiect: daca obtii placere exclusiv cu ajutorul vibratorului de ce traiesti in cuplu? Vibratorul poate fi un preludiu si atat.

Re: Re: Re: Orgasmul:(((

din 19 mai 2007 14:19 de Nekunoskuta

Daca placerea iti e oferita de vibratii nu de partener, se cheama ca faci dragoste cu el/ea sau cu tehnologia? :blink:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2259 din 3732
«   1 ... 2256   2257   2258   2259   2260   2261   2262 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare