Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ce sa fac sa rup atza? din 23 mai 2007 22:44 de dj_SogarD
ce sa fac sa rup atza? asa am auzit ca cica creste penisul un grosime si lungime circa 7-8 cm si vreau si eu asta
cine stie cam ce ar trebui sa fac?
Este adevarat???? din 23 mai 2007 16:33 de robert_boss
Am auzit de la cineva k chiar daca ciclu vine la termen in fiecare luna poate sa fie gravida!!!!ESTE ADEVARAT?????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un av din 23 mai 2007 16:26 de Nekunoskuta
La ce medic ai fost? Daca nu esti multumita sau sigura de el spune-mi sa-ti recomand unul foarte bun. E femeie...daca asta te ingrijoreaza :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mai 2007 16:22 de Nekunoskuta
Ar trebui sa avem si noi un regulament normal, ca orice forum care se respecta. Propun deschiderea unui subiect in care userii fideli sa scrie idee despre ce ar trebui sa contina acest regulament si apoi Dr.Sexpert sa alcatuiasca unul. Asteptam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 23 mai 2007 14:21 de nicoleta
da andreea:((trebuie..am fost ieri la ginecolog sa fac dar mia zis k:(am doar 4 saptamani si inca nu poate sami faca ca nus umblata(adik sunt prea mica acolo:D)sunt din galati:((cati ani ai tu?
a si cu anestezia mie mia zis doctorul co sami faca ...
Re: Sex dupa un an din 23 mai 2007 01:41 de ExoticDream
Mai, voi chiar nu ganditi macar un pic? Va imaginati ca la pierderea virginitatii se face undeva o gaurica ce se astupa in timp daca nu faceti sex?!? Sa fim seriosi: ati pierdut-o, dusa e!!! Cu durerea aia e alta poveste... chiar ca la inceput nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 22 mai 2007 20:33 de Andreutza
nicoleta si tu trebuie sa faci chiuretaj?din ce oras esti? Eu am fost la medic si mi-a zis ca o sa`mi faca anestezie in mana..si am intrebat daca e totala..si a spus ca nu..dar nu o sa simt nimic..si nu inteleg..ce anestezie e in vena..
Re: Acnee pe spate din 22 mai 2007 19:00 de Nekunoskuta
O metoda care da roade la fratele si la prietenul meu este sa se bronzeze cand prind ocazia, mai ales la inceputul verii. Ei aleg locuri mai retrase (in special la tara unde nu te vede multa lume). Soarele usuca cosurile. Alta metoda aplicata de ...
Re: de ce? din 22 mai 2007 17:30 de dorinda
Draga, oi fi eu din provincie, dar proasta nu-s. M-a invatat mama sa vorbesc pe intelesul tuturor. Iar daca vrea sa ma ia in pat, n-are decat sa astepte mult si bine:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Noaptea muzeelor: 19 mai 2007! din 22 mai 2007 09:02 de verdiuc
Eu am sa incerc sa refac acest lucru.Pe vremea liceului citeam si eu mult, cam 50 pe an,insa acum,din diverese motive(scoala,jocuri in retea,fete) lucrurile s-au schimbat,spre rusinea mea.
Vacanta se apropie,tentatiile enumerate anterior(nu si ...
Re: Re: Re: Noaptea muzeelor: 19 mai 2007! din 22 mai 2007 01:32 de ExoticDream
Ce coincidenta! Ti-am spus eu ca e mai bine sa nu ne stim din vedere! Oricum, stai linistit, am fost acolo aproape de la inceput (am ratat doar o parte din primul dans), nu obisnuiesc sa vorbesc aiurea, daca vrei dovezi, anunta-ma si iti trimit ...
Orgasm mental din 22 mai 2007 01:15 de ExoticDream
Am tot discutat despre orgasmul sexual, mai tot poporul stie cam cum se simte sau la ce sa se astepte, eu va intreb daca ati trait vreodata un alt fel de orgasm - sa-i zicem [i]mental[/i] sau [i]intelectual[/i] - provocat de o emotie puternica, o ...
Re: Re: Re: de ce face asta? din 22 mai 2007 01:02 de ExoticDream
La 200 km stati foarte bine, fericitilor! V-ati putea vedea lejer cate doua weekenduri pe luna, in afara vacantelor (inteleg ca sunteti studenti), ganditi-va cum ati rezista daca distanta aia ar depasi 1000 km, de exemplu!
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: buna din 22 mai 2007 00:55 de ExoticDream
Daca lista de mess ar putea vorbi.... eheheeee.... ai vedea ca nici o prezenta feminina de pe acest site nu-i este straina!
B)B)B)
Re: Re: La fete- Incaltaminte cu toc sau adidasi? din 21 mai 2007 22:35 de verdiuc
Varianta pantaloni 3 sferturi si adidasi, pe nuante spre bej mi se par si mie ideale pentru o fata,atunci cand nu e nevoie de "gateala".
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Fizic vs sentiment din 21 mai 2007 16:07 de Nekunoskuta
Pai si noi de unde sa stim??? Nu suntem medici. Daca iti faci griji in privinta sanatatii lui spune-i asta si mergeti la un medic.
Un sindrom care face sa ai membrele mai lungi, probleme cu inima si ochii si alte diverse complicatii este ...
Re: La fete- Incaltaminte cu toc sau adidasi? din 21 mai 2007 14:55 de ExoticDream
Incaltamintea si imbracamintea trebuie sa fie in ton cu ocazia si, daca este cazul, cu incaltamintea si imbracamintea partenerului, soooo..... la chestii simandicoase (gen prezentari la conferinte, interviuri, examene, teatru, nunta, botez bla bla ...
Re: de ce face asta? din 21 mai 2007 14:39 de ExoticDream
Sunt de acord cu Sorin, este probabil vorba de apropo-uri si de substituenti pentru perioadele in care nu aveti cum sa faceti dragoste. Intr-o relatie de iubire, distanta induce o anumita doza de frustrare cu care fiecare cuplu se lupta in felul ...
Re: Re: Re: Fizic vs sentiment din 21 mai 2007 14:16 de ExoticDream
Daca te referi la [i]elefantiazis[/i], atunci nu exista nici o legatura intre aceasta boala si scosul cu forcepsul. In plus, este vorba de ingrosarea pielii, nu de oase mari.
[i]Elefantiazis[/i] = boala caracterizata prin dezvoltarea ...
Re: Re: Re: Re: de ce? din 21 mai 2007 14:08 de VladX
probabil arati bine..baiatul ii pofticios..vine sa se bage in seama..da cand deschizi gura il sperii de ce prostii zici.. asa ca se retrage oleak..si se gandeste daca arati asa de bine incat sa treaca peste "iq" tau si sa incerce sa te bage in ...
Pagina 2257 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||