Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Posesivitatea partenerului din 26 mai 2007 12:44 de katherine
esti foarte draguta cand te aprinzi asa...sper ca la anisorii tai fragezi sa nu ai prea multa,,experienta"; o persoana posesiva si geloasa nu poate fi schimbata fundamental, dar poti obtine o varianta ,,usor imbunatatita a ei" - asta daca NU ii ...
Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 26 mai 2007 02:59 de bob
Momentan ii este rusine sa dea ochii cu rudele mele Pana acum nu a spus "Iarta-ma". Ca sa fiu sincer,ma roaga sa recunosc copilul,chiar daca testul ADN va dovedi contrariul.Sunt scarbit,dezamagit si stiu ca acest copil nu are nici o vina.In fiecare ...
Re: Re: Re: Re: opt ani... din 26 mai 2007 02:54 de ExoticDream
Indragostita de amant sau nu, vorbim totusi de 8 (opt) ani de adulter, nu de o noapte izolata in care sotia ta a calcat stramb! O fi adevarat ca ala i-a sucit mintile si a pacalit-o ca o iubeste, in timp ce se distra si cu altele, dar asta nu ...
Re: Iubirea la 12 ani din 26 mai 2007 02:22 de ExoticDream
Nu cumva voiai sa postezi la "Aberatii/Caterinci"? Unii te-au luat in serios, dar mie imi suna a pacaleala... La Milano soarele-i mai puternic si lumea mai iubareata, asa-i?
:wacko::blink::D
Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 26 mai 2007 00:19 de katherine
traiesc in aceeasi jungla ca si tine,, draga mea, numai se pare ca tu nu ai ,,norocul" sa le sari in ochi mai tuturor pe strada...si daca tu crezi ca ,,desteptaciunea" se masoara in priviri sfredelitoare ar insemna ca eu sunt Einstein sau o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Logodna?! din 26 mai 2007 00:06 de katherine
Eu una nu sunt "logodita" in nici un fel dar ma simt ca si cum as fi. Atat timp cat exista toate acele lucruri care ne leaga nu am nevoie de nimic altceva.
per a contrario ar insemna ca eu am avut nevoie de inel si de o cerere in casatorie pentru ...
N-avem! din 25 mai 2007 23:18 de mya
Pentru ca au cu siguranta altceva mai bun si util de facut, decat sa piarda vremea :ok: Stii tu, timpul e pretios, trebuie valorificat!
Nu-ti spunem, nu-ti spunem, nici la intimitate nu mai are dreptul omu'? :huh::huh:
90-60-90 te ...
Re: Re: Re: opt ani... din 25 mai 2007 21:33 de Against
Esti sau crezi ca esti dependent de ea pentru ca esti un om slab. Daca tu, ca barbat esti astfel, atunci ce mai ramane de facut? Tu ce preferi sa fii? Barbat sau pres? Divorteaza si nu te mai incurca in detalii, oricat de siropoase ar parea ele. Pui ...
Re: Re: opt ani... din 25 mai 2007 21:11 de bob
Acum doua zile a consultat un avocat,care i-a spus ca pe moment sa divotrtam amiabil si sa revina la numele anterior casatoriei, sa mai stam impreuna o vreme,eu inca mai tin la ea-asi putea spune ca o mai iubesc!!!!Ce sa fac?Sunt chiar atat de ...
Re: Re: Re: Re: Logodna?! din 25 mai 2007 20:13 de Nekunoskuta
Daca citeai bine ce a spus Exotic vedeai ca a specificat "...un fel de "precasatorie", [b]care nu are neaparat legatura cu biserica[/b] si/sau cu festivitati de tot felul, a te logodi poate insemna a-ti marturisi sentimentele si dorinta de a-ti ...
Re: Re: Re: inaltimea din 25 mai 2007 18:31 de katherine
Fii atent: trebuie sa incerci asta! Exista o interventie chirurgicala (foarte foarte controversata si chiar interzisa in multe zone ale Globului, dar cui ii pasa cand vrei cu orice pret sa castigi cativa cm in plus, nu?)In sfarsit: here's what they ...
Re: iubirea la 12 ani din 25 mai 2007 17:12 de bebysa
ooof...in primul rand... daca te culci cu el nu te va placea mai mult si nu o sa stea cu tine pentru ca i-ai oferit si asta. In privinta baietilor...daca ai stii cat de multi exista...daca ai stii ca sunt miliarde si ca lumea nu se sfarseste daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin din 25 mai 2007 17:05 de bebysa
hey...sunt o groaza de fete care sunt de acord cu mine...si daca o sa gasesti fata potrivita o sa fie mai mult decat incantata ca esti asa...atata timp cat e vorba de iubire profunda....virginitatea,fie ca e,fie ca nu e,nu ar trebui sa mai conteze ...
Iubirea la 12 ani din 25 mai 2007 16:32 de baby
ajutor...nu stiu daca prietenul meu ma mai iubeste...stam inpreuna de 4 luni si 4 zile.. si se comporta in mod ciudat..el are 13 ani si eu am 12.. problema este ca el fumeaza xde la 9 ani si a fost deja cu multe fete... multe prietene de ale mele ...
Re: Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 25 mai 2007 15:48 de katherine
Divorteaza...fara ezitari,nu sta pe ganduri. sigur nu faci parte din generatia - ,,nu conteaza cat de nefericit sunt eu, copilului sa-i fie bine"; bineinteles ca te poti concentra asupra copilului, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o tolerezi si pe ...
Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 25 mai 2007 15:03 de VladX
daca te-o insealat atata timp..sigur o sa te mai insele..cum zicea cineva " can`t turn a hoe in to a housewife"...copilul inca e mic..da divort .. pune-i interdictie sa mai vada copilul..si fa-i papuci
Re: Reprezinta din 25 mai 2007 13:55 de ExoticDream
Am facut prostia asta o data si am jurat sa nu o repet! Indiferent cat de mult te-ar atrage o persoana foarte diferita de tine, nu merita sa lupti pentru ea DECAT in cazul in care unul dintre voi sau ambii sunt dispusi si capabili sa opereze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitat din 25 mai 2007 13:42 de ExoticDream
O sa fie cu siguranta [b]daca[/b] vei alege o fata de calitate, chiar daca procesul de cautare dureaza multisor. Ramai vertical, nu te lasa influentat de cei din jur care se lauda de 100 de ori pe zi ca "au facut-o" cu nu stiu cate si care se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e din 25 mai 2007 13:14 de bebysa
nu te mai simti asa:( nu esti demodat...deloc...bravo tie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginitatea nu e demo din 25 mai 2007 12:48 de Stranger_to_love
Ce descriere frumoasa a unei posibile primei dati. :rolleyes:
Pagina 2255 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||