Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ameteli, dureri de sani in

din 28 mai 2007 18:58 de Nekunoskuta

Dubioase? Eu am dureri groaznice de sani 2 zile inainte. Am facut marea prostie sa ma duc la munca fara sutien si am niste scari pana la birou. Ma dureau groaznic daca se clatinau cand coboram scarile alea. Si asta se intampla de vreo 50 de ori ...

Re: Re: Re: Re: Ameteli, dureri de sani inainte de

din 28 mai 2007 18:39 de fragola

menstruatia a venit normal. nu pot spune ca am o menstruatie regulata la ceas...dar daca eram insarcinata nu mai venea. nu? motive de ingrijorare da am, dar cred ca ar putea ca aceste simptome sa fie dontr-o cauza indusa? adika frica de sarcina? ...

Re: Re: Re: Despartire aiurea, el nu ma vrea inapo

din 28 mai 2007 16:45 de ExoticDream

Nici nu stiu in cate fractiuni sa segmentez mesajul tau ca sa te contrazic mai bine (nu pentru ca as avea ceva cu tine, ci pentru ca.... sunt relamente siderata de "stilul" in care gandesti!) Cum adica a gresit raspunzandu-i la telefon ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mai 2007 15:50 de stefanoski

Cand se va intampla, vei sti :~*

Re: Re: Re: Re: Despartire aiurea, el nu ma vrea i

din 28 mai 2007 15:48 de stefanoski

daca deja e inplicat intr-o alta relatie, iti dai seama ce mult l-a durut de tine. Ai incercat o data, de doua ori, renunta !! nu te merita !!

Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant

din 28 mai 2007 13:48 de Dada

:blink::blink::blink::blink: Trebuie ca esti cu totul si cu totul deosebita! [i][Cenzurat de ExoticDream][/i], stai draga in casa, ca s'ar putea sa declansezi razboaie!

Re: Re: de ce?

din 28 mai 2007 08:40 de Mdea

Daca ai luat o cu d astea..."io nu ma f..." e clar ca esti tzoapa...:-`

Re: Re: Despartire aiurea, el nu ma vrea inapoi

din 28 mai 2007 07:43 de verdiuc

A fost o greseala foarte mare de-a ta: -ori sa ii raspunzi la telefon in fata lui; -ori sa ii spui asta; Daca pe tine nu te interesa cu adevarat,tineai acolo pentru tine.Unele persoane sunt hiperreactive la asa ceva.Asa sunt ele nascute: cum aud ...

Re: Si daca totusi nu ma inseala?

din 28 mai 2007 02:51 de ExoticDream

De ce te iei dupa gura lumii? Cei mai multi sunt invidiosi cand vad ca unii sunt capabili sa aiba relatii extraordinare la distanta, in timp ce ei inseala sau sunt inselati cand locuiesc la 3 blocuri distanta! Daca te iubeste si daca are ...

Re: Despartire aiurea, el nu ma vrea inapoi

din 28 mai 2007 02:33 de ExoticDream

Ceea ce ne spui nu reprezinta un motiv plauzibil pentru ruperea unei relatii, ori la mijloc este ceva mai mult, ori tipul chiar nu merita sa-ti fie alaturi. Daca te-ar fi iubit mult asa cum iti declara, nu ar fi fost posibil ca atat de repede ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mai 2007 02:27 de ExoticDream

Nu ai pentru ce, cea mai mare multumire am avea-o daca intr-o zi ne-ai spune ca ai intalnit fata potrivita, va iubiti si faceti dragoste! :love::love::love:

Re: Re: Menstruatie dupa Postinor, pot fi gravida?

din 28 mai 2007 02:24 de ExoticDream

Postinorul are, ca efect secundar, astfel de "minuni": dereglari ale ciclului, hemoragii, stari proaste. Acum catva timp, o fata ne-a povestit ca timp de 6 luni dupa ce a luat pastilele cu pricina a avut hemoragii, ajunsese la anemie de la atata ...

Re: Re: Am ales olandezii zburatori!

din 28 mai 2007 02:18 de ExoticDream

Din nefericire, de data asta am aflat si eu in ultima clipa, asa ca, inainte sa plec spre locul faptei, am postat anuntul. Daca esti interesat de ceea ce se intampla (interesant) in orasul tau si pentru ca folosesti netul foarte des, iti sugerez ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logodna?!

din 27 mai 2007 21:20 de bebysa

hey ma bucur pentru tine...atat voiam sa stiu...daca ati considerat ca este necesara si prezenta preotului...la ceva de genul asta ma gandeam si eu...cadru intim...daca se poate chiar noi 2:~* ma gandeam sa o facem in secret...ar fi si mai ...

Re: Menstruatie dupa Postinor, pot fi gravida?

din 27 mai 2007 18:27 de letitia

Si mie mi se intampla cam acelasi lucru acum.Am luat postinor chiar in ultima zi a ciclului .Desi era aproape imposibil sa raman insarcinata in perioada aia chiar daca n-am folosit prezervativul sau alte mijloace de protectie, am zis totusi sa iau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Logodna?!

din 27 mai 2007 16:56 de Nekunoskuta

Argumentul pe a contrario nu se aduce in cazurile particulare. Daca eu am spus "eu una fac asa" nu reiese ca "restul fac invers" ci ca "unii din restul fac invers". Asa ca per a contrario din judecata mea se obtinea judecata "Unii au nevoie...", ...

Re: Re: si daca totusi nu ma insala

din 27 mai 2007 16:55 de wickleoprd

ne vedem la 2-4-6 luni..iar in curnad,vom depasi termenul de 6luni..:((..comunicam ff mult si ff bine...eu efectiv refuz sa cred ca ma insala si asta nau ca sa ma autoapar sau ca sunt naiva..refuz pt ca il cunosc..si efectiv nu-i pot atasa o asemenea ...

Re: Re: Re: Re: Inselat timp de opt ani...

din 27 mai 2007 16:37 de Nekunoskuta

...dar presupune probe temeinice. Pentru a proba infidelitatea trebuie flagrant delict sau probe materiale concrete ce provin de la infidel/a sau de la amant/a (scrisori, biletele). Niciodata. In procesul de divort nu este implicat copilul ...

Re: si daca totusi nu ma insala

din 27 mai 2007 16:08 de Nekunoskuta

Cum sa nu fie normal? Daca ai incredere 100% in el e foarte bine. Inseamna ca in 2 ani ti-a demonstrat ca asa este si ca nu ai de ce sa-ti pui intrebari. Daca povestea asta te streseaza vorbeste cu el, e cea mai buna solutie pentru ca din obsesia ...

Re: On-line games si fetele...

din 27 mai 2007 16:06 de Nekunoskuta

Eu nu am inteles nimic din ce ai intrebat. Daca una accepta sa se culce cu tine chiar nu inteleg de ce ar mai vrea tinuta in brate, ar trebui sa-si dea seama in ce se baga. Nu inteleg...astea pentru o noapte-doua vor si ele postludiu? :wacko:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2253 din 3732
«   1 ... 2250   2251   2252   2253   2254   2255   2256 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare