Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: teama din 30 mai 2007 00:02 de katherine
buna...as vrea sa-ti pot da niste sfaturi...stiu foarte bine cum e sa fii in pielea ta, desi nu locuiesc intr-un cariter, sa zicem ,,rau famat"...incearca a le studiezi programul de zi cu zi si astfel incearca sa-i eviti pe cat posibil...foloseste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire aiurea, el nu m din 29 mai 2007 23:14 de lil_pierce
Eu am alta parere.....Daca il iubeai asa de mult, de ce ii vorbeai de fostul tau prieten?
" "
Alte subiecte de discutie nu aveai?Poate a fost deranjat de la inceput de asta si s-a abtinut sa nu-ti zica nimic.
Eu ii dau dreptate baiatului.
Re: Re: Hmm, am dat de o problema... lamuriti-ma din 29 mai 2007 22:55 de verdiuc
Da' ce,a doua oara "picatura placerii" nu exista?
:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 29 mai 2007 21:53 de katherine
cu siguranta nu va veni ziua in care cineva ca tine imi va spune ce sa fac...
sunt 100% convinsa ca pt cele ca tine cineva ca mine nici nu poate respira fara ,,fuste scurta si sani pe-afara"...felicitari! sunt sigura ca ingrosi randurile gloatei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Despartire aiurea, el nu ma vr din 29 mai 2007 20:09 de Nekunoskuta
Oricum ti-ai facut-o cu mana ta. De ce trebuia el sa sti ca-i raspunzi la telefon fostului? Dar de fapt...de ce ii raspundeai la telefon daca nu te mai interesa? O relatie de 5 luni este inca in faza incipenta si e bine sa faci in asa fel incat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: si daca totusi nu ma i din 29 mai 2007 20:01 de Nekunoskuta
Psiholog? De ce? Tu spui ca sunt 2 ani. Gandeste ca sunt "[b]doar[/b] 2 ani" :D
De ce nu te gandesti cat de bine va fi in viitor? De ce esti asa pesimista? Va iubiti, el iti este fidel, tu ii esti fidela, cred ca aceste studii prin tari ...
Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 29 mai 2007 19:55 de Nekunoskuta
Era o mirare absolut nelegata de persoana ta ci de lumea inconjuratoare. Se pare insa ca "desteptaciunea" nu te-a lasat sa o pricepi ca atare. Asta e...nu toti se pot compara cu tine.
Per a contrario...tu crezi ca "desteptaciunea" nu se ...
Re: Re: Re: de ce? din 29 mai 2007 17:16 de dorinda
wow! mersi de compliment
Re: Re: Re: :P din 29 mai 2007 11:46 de the_gogu
Ombladon feat. Guess Who - Noapte buna Bucuresti
Tu nu vezi, daca inchizi ochii te pierzi
Totul se schimba-n jurul tau pana apuci sa te-asezi
Si vezi, ca prin viata asta doar o data treci
Deci pe unde mergi profita pana pleci (x2)
Oameni ...
Re: Re: :P din 29 mai 2007 11:43 de the_gogu
Spike feat. Cheloo-Bizar
Strofa Cheloo
Salut frigidelor m-am intros
Ce pu*a mea toate sunt pe dos
Cocoshatelor dati burta jos
Raman acelasi porc prietenos
Cu un limbaj gretos
Va imping pilaful pana in gat raman periculos
Travestitilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: si daca totusi nu ma insal din 29 mai 2007 10:53 de wickleoprd
ms exotic pt incurajari...ocupatii ar fi..doar ca simt ca in curand voi avea nevoie de psiholog pt ca o sa fac o depresie...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 29 mai 2007 10:10 de katherine
draga supermoderatoare, am raspuns persoanei al carei mesaj a trebuit sa-l cenzurezi chiar tu in 28.05.07 la ora 16:17 daca-am vazut bine. nu-ti fa griji pentru starea tenului meu pentru ca nu o sa discut cu fiecare frustrata. Asta nu este o cearta ...
Re: Re: Re: Re: Re: si daca totusi nu ma insala din 29 mai 2007 01:44 de ExoticDream
I know what you mean..... Priviri, mangaieri, imbratisari, timbrul vocii, un cuvant soptit, un zambet, senzatia ca fluxul sentimentelor tale se revarsa in directia cea buna si ca reflectia lor te inconjoara si pe ...
Re: Re: Re: Despartire aiurea, el nu ma vrea inapo din 29 mai 2007 01:29 de ExoticDream
Nu cred ca s-a schimbat, probabil asa era de la inceput, dar nu ai avut timp sa-ti dai seama. Un om care te iubeste ajunge pana in panzele albe incercand sa te inteleaga si luptand (impreuna cu tine) pentru ca relatia sa mearga, in clipele ...
Re: Hmm, am dat de o problema... lamuriti-ma din 29 mai 2007 01:16 de ExoticDream
A vomitat imediat dupa ce a luat pastila/pastilele? In principiu, starea proasta poate fi efect secundar al Postinorului.... Daca nu ai ejaculat in interiorul vaginului a doua oara (cand ati facut sex fara prezervativ), iar tu te spalasesi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 29 mai 2007 01:07 de ExoticDream
Tu cu cine te certi aici? Vezi ca ultima persoana care ti-a raspuns nu este aceeasi cu cea care ti-a povestit despre jungla. Luati-o usurel, fetelor.... sa nu faceti riduri, OK?
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: si daca totusi nu ma insala din 28 mai 2007 21:39 de wickleoprd
este un caracter...pot sa garantez pentru el...am observat multe fete cum se uita la el..insa de fiecare data am vazut ca poate fi si pamela goala langa el si nu ar reactiona in niciun fel...cum se spune in popor ca ii moare altfel..si cm mi s-a spus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 28 mai 2007 20:38 de katherine
de fapt absolventa de limbi straine, studenta si masteranda
Re: Re: Re: Re: Re: De-a dreptul enervant din 28 mai 2007 20:17 de katherine
Ce face invidia din femei...TREBUIE ca esti de-o acreala RARA...nu-mi trimte mie mesaje care necesita cenzura daca tie ti-a trecut vremea - nu stiu daca sa scriu un ,,draga" la sfarsit pentru ca ai o varsta respectabila, cu toate ca esti unul ...
Re: Re: Re: si daca totusi nu ma insala din 28 mai 2007 19:01 de Nekunoskuta
Asta e bine, e bine ca esti constienta de aceasta diferenta si ca stii de ce parte te afli.
Nu mai incerca sa cauti raspunsuri la intrebari inexistente pentru ca o sa ajungi sa ai probleme in relatie.
Cunoscutilor si celorlalti care iti ...
Pagina 2252 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||