Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ovulele pentru vaginita = > dereglarea ciclului?

din 4 iun 2007 19:53 de BlackBabe

daca urmez un tratament pt vaginita (ovule) se poate deregla ciclul menstrual de la asta? urgent...:ermm:

re

din 4 iun 2007 18:48 de catalina_swe

EXCLUS , Nilatac , sa-l iau pe fostul ei .. Nu e genul meu sa fac asta si nu stiu cat de fericita as fi cu el .. In plus candva gandeam ca o prietenie e mult mai importanta decat un baiat .. Si candva un fost de-al ei ar fi vrut sa incerce ceva cu ...

Re: Re: Re: Re: Sex neobisnuit?

din 4 iun 2007 18:44 de Nekunoskuta

Succes? Sunt doar secretii vaginale, nu vreo cupa de aur! Si sunt normale asa ca nu vad de ce te-ai bucura ca partenera ta are secretii vaginale care raman pe penisul tau dupa contactul sexual. Nu insinuam ca acel concurs implica ...

Re: Re: Minciuna este adevar mascat... zicea Byron

din 4 iun 2007 18:37 de katherine

ce parere aveti despre reportajul acela care cricula la tv zilele astea in care niste indivizi bat cu lopata fara mila un cal extenuat care nu mai putea sa traga o caruta incarcata cu peste o tona de nisip? bunicul meu ( Dumnezeu sa-L ierte) care nu ...

Re: Ce credeti ca ar trebui sa fac?

din 4 iun 2007 18:26 de katherine

ti-o spun din proprie experienta ca barbatii pot fi foarte razbunatori...arata-i ca esti indiferenta , nu doar ca stii sa fii suficient de civilizata incat sa mentii relatii de prietenie cu o persoana care conditiona o relatie de un anumit ...

Re: Re: Nepotismul

din 4 iun 2007 16:29 de verdiuc

Sau ati putea sa prindeti rubedenia si sa o bateti! :pirate::pirate::pirate:

Re: Nepotismul

din 4 iun 2007 16:02 de ExoticDream

In principiu mi se pare un lucru imoral sa angajezi pe cineva in acest mod, insa fac exceptie cazurile in care persoana ("nepotul") intruneste calitatile necesare postului respectiv. Daca m-as sti vai de capul meu din punct de vedere al ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 iun 2007 15:33 de ExoticDream

814. carte (daca ai pune mana pe o carte sau ai intreba o persoana in tema cu subiectul, ai reusi sa faci fata onorabil chiar si schimbarii unui scutec; ca sa contribui la "producerea" bebelusului, te-ai descurcat, nu?) P.S. A propos.... ...

Ce credeti ca ar trebui sa fac?

din 4 iun 2007 13:23 de catalina_swe

Buna din noua! Nu stiu daca va mai amintiti de mine , dar va scrisesem la un moment dat ca aveam un prieten care nu vroia sa fie cu mine daca nu faceam si sex..Am renuntat la acea relatie si am incercat din rasputeri sa merg mai departe .Faptul ca il ...

Re: Sex neobisnuit?

din 4 iun 2007 06:51 de crisrazvi

De asta si titlul thread-ului... Iti dai seama ca am ramas socat cand a spus numarul 9! Si pe urma inca 2...Nici nu am crezut pana nu a scris in sms-ul ala, mi-am zis ca spune si ea asa sa ma faca sa ma simt bine. Ah...si numaratul pe degete a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire

din 4 iun 2007 03:16 de ExoticDream

Ba te rugam frumos SA REZISTI! Stim ca iti este greu fara el, stim ca dorul capata accente infioratoare zi de zi, dar pur si simplu nu ai alta solutie! Daca te-ai umili rugandu-l sa revina, te va durea mai mult refuzul lui decat o face suferinta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar

din 4 iun 2007 03:11 de ExoticDream

Daca facem un calcul matematic simplu, ajungem la concluzia ca relatiile pe care le-ai avut pana acum nu au fost foarte..... lungi, nu au implicat sentimente serioase de ambele parti (spuneai ca ai iubit o singura data), de aceea spunem noi ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Sex neobisnuit?

din 4 iun 2007 02:41 de ExoticDream

Daca fata asta era lesinata de iubire pentru persoana ta cea bine dotata (nu m-am prins daca de-a lungul sau de-a latul), chiar daca ar fi avut 11 orgasme (distribuite in serie si in paralel), nu cred ca i-ar fi ars de competitii sexuale cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudismul

din 4 iun 2007 00:13 de katherine

mi-e teama ca soarele ,,are ceva cu anumite zone"...si daca tu stai la soare ,,complect" goala nu ti-a spus nimeni ca mameloanele sunt o sursa care declanseaza mai usor cancerul? spre binele tau sper ca ti le acoperi si ca-ti acoperi si ...

Re: Re: Re: Sex neobisnuit?

din 3 iun 2007 23:31 de crisrazvi

Multumesc pentru pentru raspunsuri. Au mai fost "chestii albe" . . . se pare ca am succes :lol: Dap, se spala, dar in momentul ala numai la asta nu ma gandeam...Don't worry, nu ma tem de concurs, nu implica infidelitate sau n-spe parteneri. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 iun 2007 20:29 de Nekunoskuta

Da, normal. Trebuie doar ca sa stii sa le iei drept lectii de viata, nu infrangeri.

Re: Postinor... probleme!!!!!!

din 3 iun 2007 19:25 de Nekunoskuta

Postinorul produce dereglari hormonale. E normala o sangerare intermenstruala drept efect secundar. E posibil ca intr-o luna-doua sa ti se regleze inapoi organismul. Daca insa ai vazut ca asupra ta aceasta pastila are asemenea efecte ar fi bine sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 3 iun 2007 18:32 de omu_negru

da, sunt de acord cu cei spui tu...de asta inca nu ma arunc...incerc ca culeg cat mai multe informatii, imi pregatesc terenul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 3 iun 2007 15:35 de stefanoski

Este foarte important sa fii cat mai natural, sa fii tu. Nu spune lucruri neadevarate despre tine doar pentru a o impresiona. Si daca imi mai permiti un sfat, nu te entuziasma ptrea tare inainte de intalnire, pastreaza-ti luciditatea. Nu-ti face ...

Alunite

din 3 iun 2007 12:31 de anonima

off m am saturat sunt plina de alunite pe fata si pe corp...dar ma deranjeaza cele de pe fata..pls spune ti mi de ce apar alunitele?ce favoriezaza aparitia lor si cum as putea sa le inlatur daca am vreo solutie:o:o

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2249 din 3732
«   1 ... 2246   2247   2248   2249   2250   2251   2252 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare