Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: din 7 iun 2007 13:52 de omu_negru
oricum e destul de rau...oricum mai sunt fete nu ?:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 iun 2007 11:56 de dazza
Andreutza,daca citeai cateva pagini in urma,iti dadeai seama,ca era sa fiu si eu pusa in situatia asta.
Dar nu as fi putut sa fac avort niciodata !
Am fost la medic atunci,sa vad daca am copilul.Si crede-ma,cand am intrat in cabinet..si ...
M-a lasat.... din 7 iun 2007 10:43 de dshgj
dupa aproape 2ani..supa ce trebuia sa ne casatorim..sa avem copii..dupa planuri,iubire etc..dar si o gramada de scene de gelozie..m-a lasat pur si simplu...am deschis calculatorul si pe mail mi-a venit o notificare de pe yahoo groups..ca cineva a ...
Re: Re: din 7 iun 2007 08:09 de wave
nu dispera !! doar nu se marita! intra in competitie! ai de castigat experienta chiar daca vei pierde! :lol: :zorro: :ok:
Re: Inflamatie din 7 iun 2007 01:05 de Cami
Am aceeasi problema de cateva luni de zile. Nu am primit nici un tratament care sa ma vindece. Nu stiu daca ai reusit tu.Daca vrei, te rog sa-mi raspunzi.Multumesc.Cami
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 iun 2007 22:17 de Andreutza
dazza..sincer imi doresc sa am un copil ..dar cand o sa fie timpul..acum am 18 ani..nu este momentul pt asta..nu sunt pregatita.Nu stiu cati ani ai..dar daca ai avea 18 ani si ai vedea ca`ti intarzie menstruatia..crede`ma ca nu te-ai mai gandii ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 iun 2007 17:22 de dazza
Mai fetele mele,mie mi se urca parul in cap cand citesc ce scrieti.
Cum mama dracu puteti sa scrieti de un avort ca si despre un suc cumparat de la supermarket ???:huh:
Nu sunt oase Andreea ..e o viata !!
Voi chiar n`ati simtit nimic in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 iun 2007 17:06 de wave
...fara de prestanta
necalare pe situatie
laso moarta de echitatie
fugi! dar pun'te pedestru
la drum,si fara sechestru!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 iun 2007 13:19 de verdiuc
818. restanta. (daca ai prea multe absente).
Re: Re: Re: Corpul conteaza? din 6 iun 2007 12:22 de wave
:p
pretty is in the eye of the beholder,beauty is in the soul
Re: Re: Re: Re: Corpul conteaza? din 6 iun 2007 11:18 de stefanoski
De ce sa nu recunosc ? Prima data ma uit la fizic, dar pentru a ma indragosti de ea trebuie sa fie si desteapta, intelegatoare, isteata etc.
Acestea fiind spuse, semnez postul cu numarul 1000 :rolleyes:
Re: Re: Bookfest 2007 in Bucuresti! din 6 iun 2007 02:52 de ExoticDream
Parerea ta! Stai linistit, stiam ca acest anunt nu te va interesa, printre noi exista insa si persoane care vad intr-o asemenea manifestare culturala un pic altceva decat un eveniment plictisitor si inutil.
Cine iubeste cartile va simti ...
Re: Re: Re: Corpul conteaza? din 6 iun 2007 02:26 de ExoticDream
Eheheeee..... or exista, dar in tabara baietilor e JALEEEEE! Nu stiu daca exista vreunul pentru care aspectul fizic al fetei sa nu aiba importanta.... MARE-MARE!
:-`:D:lol:
Re: Re: mersi din 6 iun 2007 02:17 de ExoticDream
Probabil invazia s-a petrecut intr-un net cafe, de unde ne-au scris exact in aceeasi perioada mai multe tinere macinate de aceeasi problema!
P.S. Sper sa fi retinut (toate) sfatul legat de Postinor! Eu as fi invatat pe dinafara prospectul ala, ...
Re: Paris Hilton la inchisoare? din 6 iun 2007 02:05 de ExoticDream
Da, legea este aceeasi pentru toti, dar daca prin absurd ar fi sa existe discriminari, omenirea nu ar fi atat de ingusta la minte incat sa puna aspectul fizic pe prim plan! Daca pe tine te incanta ideea sa pleci in rai/iad purtand pe retina ca ...
Re: Mostenirea din 5 iun 2007 21:39 de Nekunoskuta
Asa se intampla in orice familie. Sau cam asa. Nu numai in ce priveste relatia mama-fiica ci si copil-familie. Mentalitatea copilului se modeleaza in functie de familia in care traieste. Daca vede ca relatia dintre parinti scartaie nu va dori sa se ...
Re: mersi din 5 iun 2007 21:28 de Nekunoskuta
Eu pot dovedi: toate trei, adica "maria", "myre" si "...." aveti acelasi ip. Asa ca...daca in Bistrita-Nasaud nu este brusc o "invazie" de prezervative sparte si luati toate Postinor nu gasesc alta explicatie. Oricum......jucati-va cu focul, pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 iun 2007 20:30 de Andreutza
Si eu sunt tot din Craiova..daca vrei ti`o pot recomanda pe doamna doctor care m-a chiuretat si pe mine..este foarte de treaba..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :P din 5 iun 2007 19:44 de the_gogu
ombladon-ultimul tren
Dupa o noapte rece, cu cer fara stele,
Urmeaza prima zi, din restul vietii mele
Lacrimile tale grele ce se cern prin gene
Imi cer parca sa raman, dar nu mai am vreme
Am sa plec o vreme, o sa ma`ntorc, nu te teme,
N`am ...
Re: Re: Re: Sex neobisnuit? din 5 iun 2007 17:53 de crisrazvi
Pai imi inchipui ca o gramada de oameni s-ar simti aiurea daca ar fi vazut un sms de genul ala, insa mie mi s-a parut un compliment nemaipomenit, mai ales ca vine de la cine trebuie :love:
Poate chestiile astea ciudate vin de la faptul ca ne-am ...
Pagina 2247 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||