Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Relatie serioasa la 18-22 de ani?

din 12 iun 2007 22:07 de Serban18

Cred ca problema care se pune nu este daca "se merita" sau "nu se merita"... Daca o relatie merge bine si exista dragoste de ambele parti ce rost are sa-i dai cu piciorul pentru motivul ca " nu se merita " invocand varsta ?

Re: Re: Re: cu ce sa se epileze baetzi in zona pub

din 12 iun 2007 20:52 de dorinda

Sau du-te la un salonO:)acolo sunt persoane cu experienta

Re: Re: cu ce sa se epileze baetzi in zona pubiana

din 12 iun 2007 20:13 de katherine

nu-ti recomand cremele epilatoare deoarece contin chimicale putin cam agresive pentru o zona atat de sensibila a corpului, mai ales ca firul de par din zona intima este ceva mai gros si rezistent asa ca va trebui sa lasi crema sa actioneze ceva mai ...

Re: Cum este cu ata???

din 12 iun 2007 18:24 de florin

bine bine si dak folosesti prezervativ tot se rupe....sau se rupe dak faci fara...la primu raport sexual...

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 12 iun 2007 14:52 de ioana

Re: Concluzieee ??

din 12 iun 2007 12:51 de dorinda

Raspundeti-i omului..daca se arunca de pe bloc disperat ca nu a aflat care e atza? Baietii...voi la 7 ani stiati ce e aia?

Re: Posesivitatea partenerului

din 12 iun 2007 12:46 de dorinda

Un partener posesiv...nu, dar unul putin gelos, da. Nu-mi place sa fiu mereu controlata de cineva, unde merg, cu cine, cat am stat si multe altele...devine insuportabil. Un om nu se poate schimba decat daca el insusi isi doreste asta. Altfel nu ...

Re: Re: Re: intalnire...

din 12 iun 2007 12:18 de dorinda

Omule!!!!! Ce esti asa disperat? Pardon, speriat. Ce ti-e asa frica sa iesi cu o fata, ca doar nu te mananca. Suntem si noi oameni, avem sentimente, iar canibalismul nu se mai practica demult..pe la noi. Fii relaxat, nu te indimida, nu te ...

Re: curge de 5 luni

din 11 iun 2007 23:05 de lil_pierce

raspunsul la intrebarile tale nu ti-l poate oferi decat un medic specializat.nu are rost sa intrebi despre aceste aspecte pe un forum.noi nu suntem in masura sa-ti oferim aceste raspunsuri. Si...sanatate tatalui tau

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea part

din 11 iun 2007 22:16 de bebysa

atunci cand se intalneste cu altcineva,dupa umila mea parere,acel cineva ar trebui sa fie o "ea" pt fete sau un "el" pentru baieti,sau cum au zis si Mya si Nekunoskuta sa fie o intalnire de grup(fetele,baietii).Iti dai seama ca oricine devine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea

din 11 iun 2007 22:14 de katherine

ceea ce pentru unii inseamna ingradire si constrangere pentru niste oameni care au o relatie bazata pe respect inseamna compromis. bineinteles ca motivele pentru care unul din parteneri nu are voie - de exemplu - sa participe la o petrecere in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita sa lupti ?

din 11 iun 2007 21:27 de Nekunoskuta

Tine putin de respect fata de partener sa nu-l implici intr-o relatie atat timp cat tu nu esti pregatit pentru una. Eu as intreba altceva: ce sentimente va leaga? Iti promite marea cu sarea? Daca el se comporta normal pentru o relatie de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesivitatea

din 11 iun 2007 21:23 de Nekunoskuta

Ce as face? Eu una prefer sa prevad decat sa combat asa ca voi alege de la bun inceput sa nu stau langa un barbat posesiv. Daca totusi as fi in situatia asta m-as duce la intalnirea respectiva, indiferent de parerea lui, chiar daca ne certam. ...

Re: pilule anticonceptionale

din 11 iun 2007 21:10 de Nekunoskuta

Din cate pot sa-mi inchipui, nu. Un consult de specialitate tot trebuie sa-ti faci. Deci pe la ginecolog dai. Sunt doua posibilitati: te duci la unul particular si iti va prescrie el anticonceptionalele in urma unui consult sau te duci la unul de ...

Re: Re: Re: Re: as putea fi insarcinata??

din 11 iun 2007 16:54 de fragola

se pare ca sunt idei diferite in aceasta problema cu lichidul seminal...unii spun ca acest lichid lichid nu contine spermatozoizi si este doar un lubriafint...alti spun ca este 100% contine spermatozoizi. si eu o fac cu prietenul meu tot fara ...

OSTEOMELITA FISTULIZATA

din 11 iun 2007 15:47 de DIDADI

Tatal meu a fost operat de 5 luni la picior de un asa zis polip, care se afla in partea de sus(la pulpa).i-a aparut o pata rosie apoi s-a invietit si a inceput ca coaca.Dar in interior.Am fost la dr, l-a operat si de 5 luni tot curge.operatia a fost ...

Re: Re: Re: Re: merita sa lupti ?

din 11 iun 2007 14:27 de lil_pierce

^tu stii teorie...

pilule anticonceptionale

din 11 iun 2007 13:25 de fragola

doresc sa stiu daca un medic de familie are calitatea de a prescrie anticonceptionale....in aceeasi masura ca un medic ginecolog.? bineinteles avand analizele pacientei.

Despre Postinor...

din 11 iun 2007 11:14 de verdiuc

Cele ce le voi scrie sunt legate de Postinor, foarte des vorbindu-se de el.In cele scrise nu este pomenit explicit numele pastilelor,dar ele fac parte din una din clasele de medicamente mentionate mai jos. Iata ce se scrie in cartea de ...

Re: Re: Re: merita sa lupti ?

din 11 iun 2007 10:17 de stefanoski

Si de unde stii tu ca baiatul nu are acea vointa ?? Daca ea nu il ajuta si face cum a facut cea dinainte ( nu marea iubire, cea care a renuntat ) normal ca baiatu nu reuseste. trebuie ajutat !

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2244 din 3732
«   1 ... 2241   2242   2243   2244   2245   2246   2247 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare