Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: curge de 5 luni din 19 iun 2007 07:09 de SORIN28
Ai grija la tensiune pe caldurile astea. Sa nu ma pui in loc de bere sa cumpar lumanari ca n-ai sa vezi.
De cve ti s-a parut asa anormal sa-ti stearga unul din mesaje daca era scris de doua ori?!
Calm:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iun 2007 00:10 de verdiuc
Eu ma intreb...
Daca Exotic isi gaseste perechea la 75 de ani si mai traieste baba 2 ore(120 de minute) si apoi isi da duhul, o sa fie mai fericita decat mine sau altul, care a trait o iubire putin imperfecta?
:cat::cat::cat:
La fel,fara ...
Ata preputului din 19 iun 2007 00:00 de alex_d
Salut. Voiam de curand sa merg la un medic sa imi taie ata preputului, sa scap de durere (anestezie locala), dar mi-au sugerat mai multi prieteni sa nu ma duc, cica daca apelezi la doctor, si nu se intampla natural, in timpul unui contact sexual, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iun 2007 22:33 de stefanoski
Frumos spus, dar din pacate, prea putin adevarat. Toti ne dorim sa intalnim marea iubire, persoana potrivita alaturi de care sa petrecem clipe magice, de neuitat. Si mai devreme sau mai tarziu, o vom gasi.
Stiu ca nu sunt cel mai in masura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iun 2007 16:44 de ExoticDream
Este adevarat, ne stim de aproape 3 ani, timp in care cei mai multi dintre cei de pe aici au schimbat in medie doi parteneri (imi da cu virgula, dar in fine...) Experienta mea (atat cat este) si a altora mi-a demonstrat ca relatiile care nu au la ...
Investie profitabila din 18 iun 2007 16:33 de VladX
Stiu ca e un site de probleme de sex... dar tinand cont ca majoritatea de aicea is persoane tinere.. ma gandesc ... daca ati avea 30-40 mii euro .. in ce i-ati investi sa aveti profit..
Ma gandesc la un bar ..dar si asa Iasul e supra plin de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 18 iun 2007 16:21 de katherine
si iata ca se pare ca este unu la unuuu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 18 iun 2007 16:12 de ExoticDream
Verrry funny! "Pasiune salbatica" la nici cateva minute dupa ce privirile vi s-au intalnit pentru prima data? Sau poate da.... putem vorbi de instinct, desigur.... partea animalica din noi, exista fiinte care nu pot rezista tentatiei, indiferent ...
Re: Re: de ce? din 18 iun 2007 15:25 de katherine
siiiii e unu la zero!
Re: de ce? din 18 iun 2007 15:13 de dorinda
Poate nu toti barbatii gandesc la fel ca tine. La asta te-ai gandit? N-ar trebui sa spun asta pentru ca sunt fata, dar am intalnit si exceptii. Daca tu nu faci parte din ele, treaba ta, dar nu generaliza.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de din 18 iun 2007 12:08 de katherine
let the games begin...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 18 iun 2007 07:01 de SORIN28
Ce tareeee, sincer , n-am mai ras cu atata pofta de mult tare. Unde naiba vezi tu moralitatea?!
Iar asta [b]"In fond, verigheta era pe degetul lui, nu al ei."[/b] a pus capac. Si uite'asa curva are acoperire...n'are verigheta domne' da porcu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iun 2007 03:32 de ExoticDream
Stai linistita, nu te urasc, intotdeauna am apreciat critica cea constructiva, problema este ca nu sunt in acest moment nici victima unei relatii esuate (asta s-a intamplat mai demult), nici excesiv de depresiva.... daca n-o sa te plictisesc ...
Re: Re: da/nu? din 17 iun 2007 22:16 de morebitterth
pai...la asta m-am gandit si eu initial...numai ca mi-a dat de gandit faptul ca..in timpul actului sexual se elimina un lichid, care contine si el intr-o oarecare masura spermatozoizi. in momentul in care s-a rupt prezervativul ...lichidul nu a ...
Re: Re: Re: Re: Re din 17 iun 2007 19:18 de the_gogu
normal ca nu te-ai supara...stii ca in bancul ala:
- Suferiti cumva de vise erotice? întreaba doctorul un pacient.
- Nu sufar, domnule doctor. Chiar îmi fac placere!
eh...si oricum sunt destule de facut...numai timp si bani sa fie-ca stau ...
Re: Re: Re: Re din 17 iun 2007 19:10 de dorinda
Crede-ma, daca as fi baiat, nici eu nu m-as supara sa merg la plaja numai pentru agatat..sau macar sa ma uit la fete.:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iun 2007 18:42 de Nekunoskuta
Exotic...te stiu de 2 ani jumatate si am incercat mereu sa-ti explic una-alta cand vedeam ca "o iei pe aratura" (stiu ca intelegi faptul ca nu e spus la modul urat :) ) insa niciodata nu am vazut de la altcineva un raspuns atat de complet care sa ...
Re: da/nu? din 17 iun 2007 18:35 de Nekunoskuta
Daca s-a retras cand a vazut ca s-a rupt, fara sa ejaculeze nu trebuie sa iei Postinor.
Re: Re: site unde te invata sa saruti?unde? din 17 iun 2007 18:04 de geo
:((:heart::huh::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iun 2007 14:16 de katherine
ExoticDream, daca stiam ca vei scrie asa un short-story jur ca nu ti-as mai fi dat acel Re: :rolleyes: Nevertheless, stii la ce concluzie am ajuns dupa ce am citit raspunsul tau? That you HAVE GOT TO let the sun shine in,ok? pentru ca:
1. In timp ce ...
Pagina 2241 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||