Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul/iubita sau par din 25 iun 2007 22:08 de verdiuc
E simplu: spune-i lui sa se mute la tine! Le poti avea pe amandoua.
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita sa lupti ? din 25 iun 2007 20:57 de Coracao
daca din cauza ei nu te va iubi vreodata inseamna ca o iubeste pe cealalta si inseamna ca nu isi doreste o relatie cu tine...
Re: Re: Problemitzaa :(( din 25 iun 2007 20:52 de Coracao
eu zic ca esti o mare idioata daca il iubesti si te iubeste si il lasi ampulea singur pentru niste idioate de fete care le doare fix acolo ca tu esti cu ele pe cand pe prietenul tau cu sigurantza il ranesti fff tare!!!!!
Re: Re: Re: Nevoie de ajutor...snttem virgini aman din 25 iun 2007 20:47 de Coracao
si eu sunt tot de parere ca nu ti prea drag de el daca nu simti nici cea mai mica placere.oricat ti-ar fii de frica nu se poate sa nu simti nici macar un fior...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul/iubita sau parinti din 25 iun 2007 20:11 de Nekunoskuta
Cand ai deschis subiectul vorbeai de "Daca relatia voastra era destul de serioasa (poate chiar o posibila casatorie)"...oare asta nu presupune sa fii pregatita sa-ti iei viata in maini langa cel pe care il iubesti?
Hotaraste-te! Gata, nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul/iubita sau parintii? din 25 iun 2007 20:04 de bebysa
Hey dar daca il iubeste dar inca nu e pregatita sa se mute sau sa se casatoreasca cu el si inca mai are nevoie de protectia si rasfatul parintilor??:ermm::ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2007 19:20 de Nekunoskuta
Ma limitez la a-ti lamuri doar un aspect, vad ca ai fost indusa in eroare (mi se pare ca deliberat): a facut pe dracul doar in doua, de ochii mei si a altora, s-a ocupat 4 saptamani de scoala apoi......gata!!! Unde-i vointa? Unde-i iubirea imensa ...
Re: Re: Re: Re: Sanse sa fie insarcinata? :( din 25 iun 2007 19:15 de eu
poate de la stres.. ca e cam prinsa in niste examene acum :((
Sper sa nu fie probleme :((
Re: Re: Re: Sanse sa fie insarcinata? :( din 25 iun 2007 19:07 de Nekunoskuta
E posibil sa-i intarzie de la o raceala sau de la stres. Vitaminele nu au nici o influenta asupra vietii sexuale sau a fertilitatii. Daca ati filosit prezervativ de fiecare data si nu s-a rupt nu aveti de ce sa va faceti grija in legatura cu vreo ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C e mai im din 25 iun 2007 16:58 de katherine
Cat de diferit fata de ,,alte mesaje" de-ale tale...daca imi aduc bine aminte ..:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C e mai import din 25 iun 2007 14:58 de Dudu
mda.. sa zicem ca termenul de.. copil.. nu e chiar potrivit; in plus.. interpretezi cum vrei raspunsurile, fara sa te gandesti "oare ce a vrut sa spuna cu chestia asta?"
Vroiam sa dau un raspuns la faza ca "nu mai simt nimic" .. care nu e prea ...
Re: Sanse sa fie insarcinata? :( din 25 iun 2007 10:39 de eu
am uitat sa spun ca in ultima luna a luat niste vitamine & minerala de la EUROVITA. Ar putea din cauza asta sa ii intarzie?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2007 02:14 de ExoticDream
Poate iti amintesti, si eu aveam senzatia ca in relatia ta anterioara ar putea exista diferente prea mari intre parteneri, insa, cu toate ca, in general, consider ca, pentru reusita unei relatii, cei doi trebuie sa aiba conceptii si background ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2007 01:53 de ExoticDream
Ca de obicei..., te inseli! Foarte rar mi-a fost dat sa vad o concentrare de erori pe centimetrul patrat mai mare decat in afirmatiile tale. Cu exceptia faptului ca nu am avut ocazia sa ne cunoastem live, negati tot ce scrie mai sus si veti avea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iun 2007 01:49 de ExoticDream
Cu siguranta doar ti se pare, ma bucur ori de cate ori aud ca numarul persoanelor care pun pret pe sentimente creste!
De acord cu tine, sunt cea dintai care sustine nevoia perpetua de a invata, asa ca ma asez confortabil pe scaun si te ...
Re: Sangerari intermenstruale din 25 iun 2007 01:27 de ExoticDream
Pot fi o multime de motive: efect secundar al pilulelor contraceptive (evident daca prietena ta ia asa ceva), ovulatie dificila, infectie cu Chlamydia etc. Recomand vizita la ginecolog, chiar daca la orizont se zareste bac-ul, nu cred ca "dracul" ...
Re: Re: C e mai important lungimea sau grosimea pe din 24 iun 2007 23:04 de bebysa
pe naiba...lungimea poate sa doara la fel de mult ca grosimea
Sanse sa fie insarcinata? :( din 24 iun 2007 22:03 de eu
Am si eu o problema.
Prietenei mele inca nu ia venit menstruatia desi trebui sa vina cam de 2-3 zile... ii vine de regula la 28 de zile si acum au cam trecut 30-31.
Am folosit prezervativ in timpul fiecarui act sexual, numai ca am facut ...
Re: Re: Re: sangerari intermenstruale din 24 iun 2007 18:59 de katherine
Daca gandeste asa nu vad de ce teama de constatarile medicului nu ar fi aceeasi cu starea in care este acum - aceea de a nu cunoaste de ce are acele sangerari. Mai bine sa stie din capul locului. Oricum nu cred ca poate fi ceva foarte grav - e ...
Re: sangerari intermenstruale din 24 iun 2007 18:42 de Nekunoskuta
Cred ca iti dai seama si tu, poate isi da seama si ea ca nu este de bine. Isi poate "rupe" 2 ore dintr-o zi, chiar daca da bac-ul, pentru a se ocupa de sanatatea ei, nu? Oricum, se presupune ca a invatat tot anul si acum trebuie sa se prezinte doar ...
Pagina 2238 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||