Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Relatie sau razboi? din 28 iun 2007 10:03 de xxx
In ultimele saptamani am primit mai multe "plangeri",daca pot sa le spun asa,mai degraba fiind destainuiri,de la mai multi baieti...referitoare la o tema relativ mult afirmata respectiv negata dintre un barbat si o femeie (peste tot unde se gaseste ...
Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/priet din 28 iun 2007 01:29 de una`mika
da..din cz k ajunsesem sa ne certam zilnic din orice lucru aiurea..din plictiseala..incepusem sa nu ne mai intelegem si eram sigura k relatia nu va mai merge..(eram de 2 ani impreuna)si m-am gandit k dak fac pasul asta a 2-a zi i-as zice totul si am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curge de 5 lun din 27 iun 2007 20:25 de DIDADI
De unde stii ca sunt domnisoara si nu doamna, ai bagat nasul in ograda mea???
Re: Re: Re: tratament eficieent din 27 iun 2007 18:54 de Nekunoskuta
Nu te cred...si pace! Cum adica sa nu poti folosi prezervativ desi stii ca faci sex cu "domnisoare" obscure??? De fapt...daca nu-ti este invatatura de minte boala cu care te-ai procopsit...ce sa-ti mai spun?
Singurul, chiar singurul motiv ...
Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena din 27 iun 2007 12:04 de yo_
Eu da l-am inselat o data dar nu l-am inselat ca nu-l iubesc!!Si l-am inselat mai mult de mila baiatului care vroia sa stea cu mine bine am stat o 2 zile ma pupat de 2,3, si atat nimic mai mult,am fost mai mult obligata dar stiu ca e vina mea ...
Re: Re: SEX din 27 iun 2007 11:20 de yo_
Dar..cum poti sa o iubesti daca e la produs?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mostenirea din 27 iun 2007 04:53 de Bozgoru
prietena ta nu are nici o vina...ci mama ei.. dar... dupa cum esti crescut cam asa ramai toata viata.. :(.. vezi ce faci.. sper sa iei cea mai buna alegere si sa o schimbi in bine si mentalitatea daca poti.. bafta !
Re: Re: Relatie serioasa la 18-22 de ani? din 27 iun 2007 04:47 de Bozgoru
se poate normal sa fie de durata... dar vezi tu... cand ai o varsta frageda chiar daca relatia este bazata intr-adevar pe iubire sincera... ca sa mai ramaneti mai tarziu impreuna trebuie si o situatie materiala favorabila ..pentru ca daca nu e asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curge de 5 luni din 26 iun 2007 22:14 de DIDADI
[Cenzurat de Nekunoskuta] ca mi-ai facut prea multi nervi
[i] Domnisoara, lasa vorbele urate pentru ograda ta, aici e ograda mea si voi face curat daca adopti o asemenea atitudine nedemna de o fata![/i]
buna:-s sunt noua din 26 iun 2007 21:41 de catyutza
abea am inceput sa iau anticonceptionale lo-femenal sunt la a4-a pastila iar astazi am facuto neprotejat.daca am inceput sa iau de atat de putin timp sunt deja protejata?plz raspunde-mi repede ca sunt disperata:-ss
Re: Cum sa fac sa nu plece!!!Oare ma iubeste? din 26 iun 2007 19:41 de dorinda
Mai fata, daca tot iti spune ca te iubeste, asta e o buna ocazie ca sa vezi cat de fidel iti este. Si apoi, nu poti fi atat de egoista incat sa nu-l lasi sa-si vada parintii. Sunt 2 ani, totusi. Daca as fi in locul tau, l-as lasa. Dar asta e ...
Cum sa fac sa nu plece!!!Oare ma iubeste? din 26 iun 2007 18:59 de yo_
Buna!Eu am un prieten de aproape 2 ani si inca nu am inceput viata sexuala pt ca eu inca nu sunt pregatita iar el e dispus sa ma astepte nu ma forteaza eu fac 20 de ani iar el 21.Eu al iubesc enorm el zice ca si el ma iubeste mult si cand imi ...
Re: Relatie serioasa la 18-22 de ani? din 26 iun 2007 17:46 de White_leon89
De ce nu?Daca iti doresti sa ai o relatie atunci nici nu te mai gandi, dar daca iti doresti distractie gandestete k ai putea rani pe cineva avand o relatie stabila.
Re: Re: Iubitul/iubita sau parintii? din 26 iun 2007 15:24 de Nekunoskuta
NICIODATA! Plus ca nu se merita, decat in cazuri extreme, foarte extreme!
Re: Re: Baietilor, cum va place sa va facem sex or din 26 iun 2007 13:02 de Dudu
Ma rog.. depinde ce parere vrei sa isi faca despre tine. Adica .. multi sunt de parere ca femeia trebuie sa fie doamna pe strada si c.rva in pat (treat her like a lady, f.ck her like a b.tch)
dar nu toti, adica.. unii pot sa considere ca daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 iun 2007 12:44 de Dudu
Hmm.. odata cu caldura asta infernala surprizele nu se mai opresc .. o astept pe a 3-a (parca vin in nr de 3 nu?)
Btw.. iti recomand un strand ca sa te .. racoresti asta daca nu ai gasit pana acuma alta metoda) :lol:
Bobite galbene sub pielea de pe scrot... din 26 iun 2007 07:34 de Mark23
Am si eu o problema care incepe sa ma complexeze pe zi ce trece... mi-au ieshit de ceva timp 1 an cred pe scrot niste bobite galbene sub piele si nu sunt cosuri nu prea am ce sa le fac... am citit ceva posturi pe aici dar nu prea am gasit raspunsuri ...
Re: Baietilor, cum va place sa va facem sex oral? din 25 iun 2007 23:15 de narcis
o iei ca pe o acadea...... o sugi o lingi dar .... sa n-o rozi:lol: dar iti zic sigur ca i-ar place sa scuipi pe ea si sa i-o lingi ca o nebuna. Daca vede ca nu-ti place i se cam taie din chef.fa si tuo fata de multumita.:D
Re: Iubitul/iubita sau parintii? din 25 iun 2007 23:10 de katherine
Nu am fost pusa niciodata intr-o astfel de situatie; cu toate acestea, daca iubitul m-ar fi obligat sa aleg intre continuarea relatiei cu el si parinti m-as fi gandit de doua ori inainte sa ma arunc in bratele lui pentru ca nu cred ca isi poate ...
Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 25 iun 2007 22:41 de narcis
prin cuvinte e f greu. o exciti doar daca t cunoaste de f mult timp si ai mai facut dragoste cu ea , altfel . e cam penibil.... si daca vrei s-o cuceresti treb sa fi dulce , s-o faci sa rada , gentil, si fa-o se se simta importantaO:)
Pagina 2237 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||