Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 18:28 de valentine

Ei uite aici exista o problema,ca tu gandind doar din prisma propriei experiente,ai o arie restransa de cunostiinte in domeniu (daca pot sa le zic asa) si tu califici comportamentul femeilor din prisma comportamentului tau,dar problema este ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 18:22 de valentine

Nu cataloghez femeile drep proaste (si eu nici macar nu fac referire la toate femeile,ci doar la partea care se incadreaza la "acuzatiile" mele,dar daca acum tu te simti ca intri la ele...second part:) ) si instabile din punct de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 18:05 de valentine

Era precizat in paranteza langa textul citat de catre tine Daca il iubesti NU AR TREBUII SA TE JOCI, suna mai corect...pentru ca sexul feminin in general tot se joaca... Si da,ceva este putred si anume caracterul in schimbare al ...

Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 17:54 de valentine

Presimt ca majoritatea fetelor de la care primesti astfel de plangeri sunt fete cam uratele daca nu chiar urate,pe care barbatii,porci fiind la faza asta,isi fac o iubita pentru multe alte chestii,in afara de o relatie in sine... Eu personal nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iun 2007 17:10 de katherine

Vezi? Te contrazici! O femeie care este complexata dintr-un motiv sau altul referitor la aspectul ei fizic va fi mult mai tentata, saraca, sa recurga la anumite artificii pentru a tine langa ea un barbat, decat o femeie care are incredere in ...

Re: Sunt sau nu insarcinata?

din 30 iun 2007 16:34 de alinna

am nevoie de niste sfaturi sau pareri......am un iubit de 2 ani si tot timpul facem dragoste neprotejati niciodata nu am avut probleme ....dar acum 2 -3 sapt am facut iar sii treb sa imi vina de pe 25 dar nu mi-a venit..:((am facut 3 teste au iesit ...

din 30 iun 2007 04:11 de xxx

Te intrebam doar pentru a stii din ce punct de vedere sa iti privesc opinia. Pentru ca daca mi-ai fii spus ca nu esti tu in poze,te-as fii rugat sa imi spui,cel putin din punctul tau de vedere,in care categorie intri tu,deoarece daca ai fii ...

din 30 iun 2007 04:05 de katherine

Din cate stiu eu sa apreciez cu pozele mele nu e nimic, dar m-ai intrebat daca sunt eu in ele pentru ca s-ar lega cumva de ce ai scris...daca nu mai tii minte citeste ce-ai scris...

din 30 iun 2007 03:24 de katherine

Ei, uite aici gandim diferit - din nou - conceptia MEA aspura relatiilor este dobandita din experienta, nu din filtrarea frustrarilor si ghinioanelor altora in dragoste. Vad ca tu chiar crezi cu tarie in ceea ce spui, asa ca nu ai cum sa fii prea ...

Re: Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 03:05 de ExoticDream

Eu m-am gandit un pic mai mult (desi lucrez la 1% din potential) si, desi am citit postul asta de vreo trei ori, tot la concluzia ca ne crezi prostute rau am ajuns! Slabe la minte ne mai crezi daca ai impresia ca ne declaram preferinta pentru ...

din 30 iun 2007 02:57 de ExoticDream

Vreau algoritmul cu care ai calculat procentul de mai sus! :devil::devil::devil: Nu sunt de acord cu asta, lucrurile sunt albe sau negre aici: daca il iubesti, nu te mai joci de-a soarecele si pisica. Daca faci totusi asta, ceva este ...

Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 02:51 de xxx

De ce spun asta...ei bine din cauza ca toti avem in cap anumite criterii de comportament. Mai exact,eu pot sa declar ca nu imi place tortul cu frisca si ananas (lucru dealtfel adevarat in cazul meu,intrucat mi sa aplecat si mia fost rau 3 zile ...

din 30 iun 2007 02:41 de xxx

Ideea este ca in momentul cand un barbat doreste sa existe egalitate intr-o relatie (si foarte multi isi doresc chestia asta,desii ori nu se observa,ori nu o arata),nu stiu cum se face ca o fata care desii pare cu capul pe umeri dintr-o data o ia ...

Re: Dezvirginarea

din 30 iun 2007 02:33 de ExoticDream

Da, se poate. [b][i]Vezi ca maine iti mut subiectul la "Adolescenta", acolo discutam despre dezvirginare![/i][/b] (!)(!)(!)

Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 02:22 de ExoticDream

Si eu primesc astfel de "plangeri", in general din partea fetelor (asta ca sa vezi ca lucrurile se vad la fel si din partea cealalta a baricadei). Din nou..... este valabil si invers! Nu asta este adevarul, tu judeci facand sondaj ...

Dezvirginarea

din 30 iun 2007 02:07 de cris

:unsure:te poate dezvirgina daca iti introduce degetul si te doare?

Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 30 iun 2007 01:50 de katherine

Vezi ce ti se intampla daca ,,manipulezi" femeile?

din 30 iun 2007 01:49 de ExoticDream

Ar fi interesant de stiut cum se poate realiza validarea.... :D:lol::D Eheheheee..... tocmai asta e... te incadrezi! Sunt convinsa ca nu este singurul care a remarcat asta!!! :cat::cat::cat:

Re: Re: pt fete

din 30 iun 2007 01:38 de ExoticDream

Asta nu este o regula! Sa presupunem ca fata pe care vrei sa o cuceresti este tocilara clasei, iar tu, conform ideii de mai sus, te apuci sa bati campii despre SF, masini, moda, machiaj, filme, cand pe ea o intereseaza inainte de orice scoala! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tratament eficieent

din 30 iun 2007 01:04 de ExoticDream

Cand este vorba de sanatate, lasi rusinea la o parte, atat in privinta mersului la doctor, cat si in cea a informarii celor implicati. Chiar daca esti persoana publica, trebuie sa ai un prieten doctor.... nu te-as sfatui sa risti incercand un ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2235 din 3732
«   1 ... 2232   2233   2234   2235   2236   2237   2238 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare