Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Relatie sau razboi?

din 29 iun 2007 23:22 de katherine

Daca pozele de la profilul utilizatorului nu sunt personale administratorul site-ului le sterge automat.Probabil te intrebai daca am atasat pozele altei persoane - poate ale unei tipe care mi s-a parut mie ca seamana cu femeile pe care le descrii ...

Re: Re: Relatie sau razboi?

din 29 iun 2007 23:10 de xxx

O intrebare as avea sa iti pun referitor la aceste randuri si anume: tu esti tipa din pozele de la profil? Nu de alta,dar problema pe care o prezint eu in primul post se refera strict la femeile prezentabile,dragute,simpatice sau cum vrei tu sa le ...

Re: Re: Se poate?

din 29 iun 2007 19:19 de Alpha dog

Pai ma interesa daca folosesc prezervativ se rupe ata?asta vroiam sa aflu:)mc pt sfaturi

Re: Orgasm mental

din 29 iun 2007 10:43 de GangBang

E imposibil....parerea mea.... Doar daca esti ceva x 'freak'

Re: Se poate?

din 29 iun 2007 03:12 de xxx

In primul rand, dezvirginarea la baieti are loc doar din punct de vedere psihic,nu si fizic,deci odata ce ai intretinut relatii sexuale normale (nu orale) cu prietena ta, inseamna ca nu mai esti virgin. In legatura cu ejacularea...difera de la ...

Intrebari pentru "prima data"!

din 29 iun 2007 03:05 de Alpha dog

Am o intrebare..nush daca s-a mai vb despre asta..Sunt virgin,am 20 de ani.An o prietena si ea virgina.Daca facem sex si eu ma protejez stiu k ea isi pierde virginitatea dar eu? si inca ceva..eu obisnuiesc sa ma masturbez..daca o facem fara ...

Re: adi

din 29 iun 2007 03:01 de Alpha dog

Daca nu ai ejaculat e ok..cat despre pierderea virginitatii numai ea poate sa iti dea un raspuns sigur

Re: pt fete

din 29 iun 2007 02:41 de xxx

In primul rand incearca sa eviti sa discuti despre scoala...decat eventual despre grupuri,colegi de la scoala,dar nu despre invatat in sine. Acum...nu exista o formula exacta referitoare la ce sa discuti cu o femeie,pentru ca eu asa as putea sa iti ...

Re: haina facem pe om:-??

din 28 iun 2007 22:06 de omu_negru

e discutabila tema asta. de exemplu: daca esti la o pretrecere/show si vrei sa faci o prima impresie buna trebuie sa iei "toale cool si foarte tari" :lol: nu ? daca nu cunosti persoana respectiva ce vezi pt prima data la ea ...hainele...si daca ele ...

Haina il face pe om???

din 28 iun 2007 22:03 de omu_negru

nu stiu daca s-a mai discutat pe aceasta tema, dar mi-a venit in minte o idee foarte interesanta. haina il face sau nu pe om ?

Tratament pt anexita???

din 28 iun 2007 19:54 de kale

va rog spuneti-mi si mie daca stiti un tratament fr bun pt anexita,am auzit ca nu voi scapa de ea in urmatorii 2 3 ani,si m-am speriat fr tare ca vreau sa fac un bebe.am urmat vreo 3 tratamente pana acum....dar degeaba.

Re: Relatie sau razboi?

din 28 iun 2007 19:19 de dorinda

Wow! Am avut rabdare sa citesc tot! Nu ca ai fi scris mult, eu sunt de vina. De obicei citesc muult mai mult... Interesanta observatie, dar, cum ai spus si tu, nu toate femeile sunt la fel. Eu nu consider barbatii un obiect, nici nu-s ...

Re: Relatie sau razboi?

din 28 iun 2007 18:37 de katherine

Multumesc pentru felicitarile adresate femeilor care nu se incadreaza in contextul acelora pe care le-ai scris, felicitari pe care le primesc pentru ca nu sunt o profitoare, ca sa amintesc doar unul dintre tipurile de femeie pe care le-ai descris. ...

Re: Nevoie de ajutor... suntem virgini amandoi

din 28 iun 2007 18:16 de dorinda

Da, ii da doctorul pastile ca sa se indragosteasca. Fii serios.

Re: ma ajuta si pe mine cineva???

din 28 iun 2007 17:27 de Nekunoskuta

Poti face sex daca ea eate pe stop insa trebuie sa ai grija sa nu fii brutal pentru ca in acea perioada vaginul este mai sensibil. Cat despre absenta prezervativului, se spune ca atunci cand este la menstruatie nu poti ramane insarcinata. Ei ...

Re: orgasm

din 28 iun 2007 17:25 de Nekunoskuta

Da, e posibil. Daca este destul de excitata penetrarea o excita si mai tare asa ca mai dureaza putin pana la orgasm.

Re: Re: Re: Re: Re: tratament eficieent

din 28 iun 2007 17:21 de Nekunoskuta

Pai stai putin...sa te duci la medic iti e rusine pentru ca esti persoana publica dar sa te culci cu o oarecare nu-ti e rusine? Aaaaaaaaaa...orgoliul tau masculin zice ca aia daca povesteste ca si-a pus-o cu tine iti creste "cota", nu? ):(

Re: Cu ce sa se epileze baietii in zona pubiana?

din 28 iun 2007 12:28 de GangBang

Cu lama ma...ti frica sau ce? Daca rezisti fa cu ceara

Re: Nevoie de ajutor... suntem virgini amandoi

din 28 iun 2007 12:20 de GangBang

Ar trebui sa treci pe la doctor daca ti se intampla in continuare...

Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 28 iun 2007 12:14 de GangBang

Daca a sangerat la contactul cu fostul partener nu mai e virgina.....a fost candva....:devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2236 din 3732
«   1 ... 2233   2234   2235   2236   2237   2238   2239 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare