Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Relatie serioasa la 18-22 de ani? din 20 iun 2007 19:29 de dorinda
Gandeste-te cum ar fi ca pana la 19 ani sa fi avut 5-6 relatii ratate..si asta pentru ca mi-a fost frica de ceva mai serios. Iti spun eu ca mai bine e sa ai o relatie de lunga durata cu cineva decat sa faci ca mine. Pot spune ca mi-am pierdut ...
Re: Iubitul/iubita sau parintii? din 20 iun 2007 19:18 de dorinda
Eu n-a fost pusa in situatia asta, dar tatal meu, da. Si din pacate, a ales parintii...iar acum sta singur si se plange pe la toata lumea ca l-a parasit pana si fi-sa. O merita..cu varf si indesat pentru ca n-a stiut sa-si aprecieze familia si ...
Re: Re: Re: Re: Orgasmul:((( din 20 iun 2007 18:49 de Dudu
again.. trebuia sa vada daca aceasta problema este de natura fizica sau psihica; eu zic go for it :ok:
Re: Re: Am si eu nevoie de ajutor va rog din 20 iun 2007 18:11 de Anonim16
Mai.. nu ma duc la doctor sincer sa fiu.. cel putin nu inca. Astazi.. miercuri nu mia am absolut nimic. Nici o urma ca a fost ceva vreodata. Deci ma gandesc ca nu poate fi nimic grav, poate ceva alimentar sau o iritatie ceva.. nu stiu dasta va ...
Re: Re: Re: C e mai important lungimea sau grosime din 20 iun 2007 17:54 de Dudu
parerea mea e ca depidne de pozitia de penetrare .. si daca e prea groasa sau prea lunga oricum poate fi f incomoda;
I'ts the motion of the ocean ;)
ps: si nu, nu am pula mica
Re: Intepaturi vaginale.. din 20 iun 2007 17:37 de dudu
deci asta intr-adevar e o problema.. ma rog, observ ca unii se baga in seama si isi dau cu parerea, fara nici un gand sa ajute sau ceva de genul; si eu ma confrunt uneori cu problema asta.. doar ca intepaturile le simte si in timpul contactului ...
Re: Re: Re: Re: Moovies din 20 iun 2007 13:16 de SORIN28
Scuze ca nu sunt telenovele:((:flowers:
... din 20 iun 2007 12:16 de PaNaRaMaDeOm
eu sunt arab.. noi toti musulmanii avem circumcizie. e chiar mai bine decat cu pielitza aceea .mai igienic , se dezvolta mai bine. si chiar arata bine .... in Romania nu stiu daca se fac circumcizii bine dar la noi la arabi dupa ce te nasti se face ...
Re: Re: Re: Re: Moovies din 20 iun 2007 11:50 de verdiuc
Filmele mentionate de Sorin28 sunt foarte bune!
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Moovies din 20 iun 2007 10:21 de bebysa
si daca am vizionat...si...aproape ca am adormit de plictiseala:.:p
Re: Re: Re: ata preputului din 20 iun 2007 00:22 de SORIN28
Daca te doare...cel putin pentru o perioada(cam o saptamana) las-o mai moale cu sexul:ok:
EU, pana acum, nu am auzit de medici care sa "taie" ata.
Re: stai calm din 19 iun 2007 18:50 de SORIN28
O curiozitate personala: Cat parfum folosesti? Daca te dai pe gat si ajunge pe sani...nu crezi ca e cam mult?!:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iun 2007 18:44 de bebysa
dar exista o iubire perfecta sau e doar o cautare zadarnica:blink::huh:
Iubitul/iubita sau parintii? din 19 iun 2007 18:43 de bebysa
Ati fost vreodata pusi in situatia de a alege intre iubit/iubita sau parinti? Daca relatia voastra era destul de serioasa (poate chiar o posibila casatorie) dar parintii nu au fost de acord ati renuntat sau ati mers mai departe de dragul iubirii? Au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iun 2007 18:41 de SORIN28
Am sa-ti raspund si eu:
Chiar daca imi gasesc iubirea vietii la 100ani si mai traiesc inca 2ore dupa ce am gasit-o, am sa mor fericit pentru ca stiu ca am gasit ce am cautat...si da, am sa fiu mai fericit decat tine care ai trait X iubiri ...
Fara menstruatie in vacanta din 19 iun 2007 14:37 de yo
mi-am inceput viata sexuala de curand, folosesc anticoncepionale... totul este super intre mine si el... intre 5-12 august vom petrece impreuna vacanta.... am fost fortati de imprejurari sa alegem aceasta perioada.... si exact in acea saptamana ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 19 iun 2007 13:36 de dorinda
Eu, eu mai cred ca (inca) mai exista exceptii: pedofili, zoofili, necrofili...etc. Astea se pun tot la exceptii?!:D
Draga, pedofilii si zoofilii nu fac parte din exceptii..aia nu-s barbati. Sunt doar niste oameni cam bolnavi, numai buni sa le ...
Re: Investie profitabila din 19 iun 2007 11:08 de wave
ei nahte-ai pus pe tors ca toti pisicii:lol:In constructii chirii -faci o groaza de bani->unchiul meu sia construit 2 viloace din castigurile de la firma lui de constructii si are un bloc cu apartamente in chirie:ok:B):p:lol:
Re: Investie profitabila din 19 iun 2007 07:29 de SORIN28
Din cate stiu eu, cel care investeste vrea si profit(ca doar nu investeste ca sa piarda :D ). Pentru bar...cu suma aia nu cred ca iese mai mult de o bodega dar eu o bodega mi-as deschide. Otetari sunt la toate colturile, chestia e sa nu te ...
Re: ata preputului din 19 iun 2007 07:11 de SORIN28
Ceea ce ti-au spus "prietenii" nu sunt decat aberatii.
De ce vrei sa rupi ata?
Pagina 2240 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||