Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Relatie serioasa la 18-22 de ani?

din 20 iun 2007 19:29 de dorinda

Gandeste-te cum ar fi ca pana la 19 ani sa fi avut 5-6 relatii ratate..si asta pentru ca mi-a fost frica de ceva mai serios. Iti spun eu ca mai bine e sa ai o relatie de lunga durata cu cineva decat sa faci ca mine. Pot spune ca mi-am pierdut ...

Re: Iubitul/iubita sau parintii?

din 20 iun 2007 19:18 de dorinda

Eu n-a fost pusa in situatia asta, dar tatal meu, da. Si din pacate, a ales parintii...iar acum sta singur si se plange pe la toata lumea ca l-a parasit pana si fi-sa. O merita..cu varf si indesat pentru ca n-a stiut sa-si aprecieze familia si ...

Re: Re: Re: Re: Orgasmul:(((

din 20 iun 2007 18:49 de Dudu

again.. trebuia sa vada daca aceasta problema este de natura fizica sau psihica; eu zic go for it :ok:

Re: Re: Am si eu nevoie de ajutor va rog

din 20 iun 2007 18:11 de Anonim16

Mai.. nu ma duc la doctor sincer sa fiu.. cel putin nu inca. Astazi.. miercuri nu mia am absolut nimic. Nici o urma ca a fost ceva vreodata. Deci ma gandesc ca nu poate fi nimic grav, poate ceva alimentar sau o iritatie ceva.. nu stiu dasta va ...

Re: Re: Re: C e mai important lungimea sau grosime

din 20 iun 2007 17:54 de Dudu

parerea mea e ca depidne de pozitia de penetrare .. si daca e prea groasa sau prea lunga oricum poate fi f incomoda; I'ts the motion of the ocean ;) ps: si nu, nu am pula mica

Re: Intepaturi vaginale..

din 20 iun 2007 17:37 de dudu

deci asta intr-adevar e o problema.. ma rog, observ ca unii se baga in seama si isi dau cu parerea, fara nici un gand sa ajute sau ceva de genul; si eu ma confrunt uneori cu problema asta.. doar ca intepaturile le simte si in timpul contactului ...

Re: Re: Re: Re: Moovies

din 20 iun 2007 13:16 de SORIN28

Scuze ca nu sunt telenovele:((:flowers:

...

din 20 iun 2007 12:16 de PaNaRaMaDeOm

eu sunt arab.. noi toti musulmanii avem circumcizie. e chiar mai bine decat cu pielitza aceea .mai igienic , se dezvolta mai bine. si chiar arata bine .... in Romania nu stiu daca se fac circumcizii bine dar la noi la arabi dupa ce te nasti se face ...

Re: Re: Re: Re: Moovies

din 20 iun 2007 11:50 de verdiuc

Filmele mentionate de Sorin28 sunt foarte bune! :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Moovies

din 20 iun 2007 10:21 de bebysa

si daca am vizionat...si...aproape ca am adormit de plictiseala:.:p

Re: Re: Re: ata preputului

din 20 iun 2007 00:22 de SORIN28

Daca te doare...cel putin pentru o perioada(cam o saptamana) las-o mai moale cu sexul:ok: EU, pana acum, nu am auzit de medici care sa "taie" ata.

Re: stai calm

din 19 iun 2007 18:50 de SORIN28

O curiozitate personala: Cat parfum folosesti? Daca te dai pe gat si ajunge pe sani...nu crezi ca e cam mult?!:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 iun 2007 18:44 de bebysa

dar exista o iubire perfecta sau e doar o cautare zadarnica:blink::huh:

Iubitul/iubita sau parintii?

din 19 iun 2007 18:43 de bebysa

Ati fost vreodata pusi in situatia de a alege intre iubit/iubita sau parinti? Daca relatia voastra era destul de serioasa (poate chiar o posibila casatorie) dar parintii nu au fost de acord ati renuntat sau ati mers mai departe de dragul iubirii? Au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 iun 2007 18:41 de SORIN28

Am sa-ti raspund si eu: Chiar daca imi gasesc iubirea vietii la 100ani si mai traiesc inca 2ore dupa ce am gasit-o, am sa mor fericit pentru ca stiu ca am gasit ce am cautat...si da, am sa fiu mai fericit decat tine care ai trait X iubiri ...

Fara menstruatie in vacanta

din 19 iun 2007 14:37 de yo

mi-am inceput viata sexuala de curand, folosesc anticoncepionale... totul este super intre mine si el... intre 5-12 august vom petrece impreuna vacanta.... am fost fortati de imprejurari sa alegem aceasta perioada.... si exact in acea saptamana ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 19 iun 2007 13:36 de dorinda

Eu, eu mai cred ca (inca) mai exista exceptii: pedofili, zoofili, necrofili...etc. Astea se pun tot la exceptii?!:D Draga, pedofilii si zoofilii nu fac parte din exceptii..aia nu-s barbati. Sunt doar niste oameni cam bolnavi, numai buni sa le ...

Re: Investie profitabila

din 19 iun 2007 11:08 de wave

ei nahte-ai pus pe tors ca toti pisicii:lol:In constructii chirii -faci o groaza de bani->unchiul meu sia construit 2 viloace din castigurile de la firma lui de constructii si are un bloc cu apartamente in chirie:ok:B):p:lol:

Re: Investie profitabila

din 19 iun 2007 07:29 de SORIN28

Din cate stiu eu, cel care investeste vrea si profit(ca doar nu investeste ca sa piarda :D ). Pentru bar...cu suma aia nu cred ca iese mai mult de o bodega dar eu o bodega mi-as deschide. Otetari sunt la toate colturile, chestia e sa nu te ...

Re: ata preputului

din 19 iun 2007 07:11 de SORIN28

Ceea ce ti-au spus "prietenii" nu sunt decat aberatii. De ce vrei sa rupi ata?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2240 din 3732
«   1 ... 2237   2238   2239   2240   2241   2242   2243 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare