Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po din 17 iun 2007 05:10 de ExoticDream
Tu crezi ca eu nu-mi doresc sa las soarele inauntru? Ca fiecare, am si eu ideile mele, principiile mele, visele mele.... cred in forta iubirii si nu pot (deocamdata) si nu vreau sa-mi imaginez viata in absenta ei, cred ca ea este motorul care ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iun 2007 04:15 de ExoticDream
Fericitule....., vrei sa ne faci in ciuda! Have fun, dar nu te aventura in ape tulburi!
B)B)B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iun 2007 04:12 de ExoticDream
Am observat si noi, ceva este putred in "Danemarca".... speram sa se rezolve!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 17 iun 2007 03:12 de katherine
bineinteles ca nu faci...prietenul nu il ai inca,nu l-ai cunoscut... esti cum s-ar spune - single...dar nu conteaza...EL nu te va cauta,desi in seara respectiva iti da semne CLARE ca ii placi mult si ca te doreste, ca este gelos pe fiecare barbat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de din 16 iun 2007 22:32 de the_gogu
de luni nu ne mai vedem pana la toamna...sau poate o sa intru de la vreun net...plec la costinesti unde o sa stau toata vara...maine nu stiu daca mai intru...si sper sa ne vedem cu bine la toamna...nu prea am timp sa scriu poate maine daca am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2007 18:29 de the_gogu
vad ca astia inca pot sa posteze chiar daca e innchis topicul...
Re: Re: Re:buna din 16 iun 2007 15:36 de katherine
Stiu eu un barbat caruia ii plac toate femeile: brunete, blonde ,roscate, satene, inalte, scunde,baietoase, senzuale, bolnavicios de slabe,slabe, plinute, grase, fumatoare, nefumatoare, timide, tacute, increzatoare, singure, cu prieten, logodite, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 iun 2007 13:49 de ExoticDream
842. Catedrala ("Sfantul Stefan" din Viena sau Budapesta...., alte meleaguri, alt Stefan....)
P.S. Daca tot era mare Stefan ala al nostru, de ce nu-l scrii cu majuscula? Te gandesti la textul lui Ureche, cel cu "fost-au acestu Stefan om nu ...
Re: Nervi de iunie... din 16 iun 2007 13:36 de the_gogu
mi-a intrat un tantar incasa si nu-l prind:rolleyes:, daca nu-l prind la noapte iar nu mai dorm
Re: de ce? din 16 iun 2007 12:41 de dorinda
Daca nu se uita la tine , asta nu inseamna ca nu te-a observat.Poate vrea sa vada cat de interesata esti tu de el, poate isi doreste o persoana mai speciala...unii sunt mai sensibili, nu toti baietii sunt..magari.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mostenirea din 16 iun 2007 12:22 de LK
Credeti ca o fata daca isi doreste casatorie la o varsta frageda e o chestie prematura? sa zicem ca e din inima si nu e spusa doar de fatada; pe viitor se poate simti lipsa trairilor, aventurilor, emotiilor, sexului adaugate ca experienta a ...
Re: Re Va sfatuiesc sa nici nu va ganditi sa facet din 16 iun 2007 05:09 de belo
Nenorocitu care mi-a facut operatia se numeste Damian Daniel si e la Spitalul Prof Theodor Burghelle sau Panduri Va rog eu sa nu va duceti niciodata acolo. pentru mine e un criminal.Sa aveti grija de voi.
Re Va sfatuiesc sa nici nu va ganditi sa faceti din 16 iun 2007 04:47 de Belo
Este ingrozitor sa nu va faceti aceasta operatie durerile sunt cum nu ati mai trait niciodata si sunt continue pe mine ma tin de dimineata chiar s noaptea m-a dat peste cap operatia asta imi vine sa mor .daca nu aveam calmante ma omoram de mult nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 15 iun 2007 22:30 de katherine
Ok. let-s have some fun...scenariu: independent de vointa ta ajungi intr-un local unde nu cunsoti aproape nicio persoana, dar nu conteaza - arati de nota 20, lumea pare prietenoasa si nimic nu se impotriveste ca seara sa fie una reusita atfer ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 iun 2007 21:54 de SORIN28
Oare? :P
Ban pe 10 IP-uri dureaza maxim 3minute. UAU, cat timp liber imi ramane
Re: Re: SWING din 15 iun 2007 21:35 de Nekunoskuta
Pentru mine swing-ul este un paradox.
Se intampla intre cupluri.
Cuplul e bazat pe sentimente de iubire profunda.
Iubirea nu este compatibila cu infidelitatea fizica.
Care este compatibilitatea dintre sexul cu alte persoane in prezenta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 iun 2007 21:32 de Nekunoskuta
Cam asta cred ca era scopul...sa cada unii in plasa. De data asta ti-ai "luat-o" :D
Daca tu crezi ca cineva are timp sa stea zilnic sa dea ban pe 5-6 ip-uri cred ca ai prea mult timp liber ;)
Re: SWING din 15 iun 2007 21:28 de katherine
Sa zicem ca inca nu am ajuns si nu stiu daca voi dori vreodata sa ajung la convingerea ca in pofida intretinerii relatiilor sexuale atat de catre mine cat si de catre partenerul meu, cu numeroase alte persoane (cu masti sau fara, in cluburi sau ...
Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutarii im din 15 iun 2007 21:26 de Nekunoskuta
Atunci.....tot nu conteaza. Este o schimbare...asta am vrut sa subliniez. Va fi mai greu pentru amandoi. Numai de voi depinde sa fie usor si frumos. Uite...eu azi i-am pus de mancare iubitului meu si ma gandeam ca acasa la mine nu pun nimanui de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posesi din 15 iun 2007 21:18 de Nekunoskuta
Asta e ea.....pana nu despica firul in patru nu se lasa :) Pacat ca o asa gandire poate aduce neliniste si neincredere in cuplu. Practic ea gandeste: "Totul e posibil, odata si odata ma va insela". Eu intreb: de ce sa te mai chinui sa intretii o ...
Pagina 2242 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||