Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: merita sa lupti ? din 8 iun 2007 21:24 de stefanoski
Sunt impreuna de doar 3 luni, eu cred ca este normal sa nu uiti o mare iubire in 5 luni chiar daca esti implicat in alta relatie.
Are nevoie de timp. Daca il iubesti, fa-ti datoria si fii alaturi de el, spune-i meeu cat tii la el daca te porti in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iun 2007 20:51 de ExoticDream
Nu am nimic cu gusturile nimanui, dar m-a surprins faptul ca generalizezi! Dupa parerea mea, putini sunt studentii care asculta manele!
Nu a zis nimeni ca ar fi, insa.... devin astfel daca persoana iubita este, in realitate, "persoana ...
Re: Re: Re: Re: Re: buna din 8 iun 2007 20:24 de DarkAngel
sau daca ne uitam la ip`uri :P
Re: Fe din 8 iun 2007 19:21 de dorinda
Uneori, voi, baietii, sunteti de speriat. Cum gasiti una mai frumoasa, gata, vi se dau peste cap toate preferintele.
N-ai decat sa-ti gasesti una frumoasa foc, dar uite-te sa aiba si ceva in cap, sa ai ce discuta cu ea. Ca daca ai o prietena ...
Re: M-a lasat.... din 8 iun 2007 16:29 de dorinda
Parerea mea este ca tipul asta nu stie nici el ce vrea. La el iubirea=posesivitate, ori asta nu e dragoste, e tortura pentru cei din jur. Dragostea adevarata inseamna respect, altruism...Poate este o persoana excesiv de geloasa, dar oricum ar fi, ...
Re: Re: Re: Re: Posesivitatea partenerului din 8 iun 2007 14:35 de me_debat3
ai dreptate cu violenta...poti sa stai cu acea persoana care te supravegheaza non-stop,dar pe mine,gandul ca ma subestimeaza(prin gelozia tampeasca ca m-as da la primul venit,etc)imi scade increderea in el si relatie...este un aspect neplacut al ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mostenirea din 8 iun 2007 12:28 de DonJuan
Dar totusi..probleme exista..neincrederea asta..Spune ca asta e din cauza ca ma iubeste..Daca o persoana de sex feminin, sa zicem ca e cunoscuta de mine, ma abordeaza..prietena reactioneaza dupa aia cam naspa..ori se supara..ca de ce o bag in seama ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iun 2007 11:35 de dazza
Da,parerea ta.
Fiecare cu principiile lui de viata.
Ale mele sunt altele.Am si eu alte prioritati la varsta asta,darrr daca s-ar intampla eu as pastra copilul !
Eu insa am o relatie f buna cu parintii si daca la inceput s-ar fi opus,cu ...
Re: Re: Re: merita sa lupti ? din 8 iun 2007 08:02 de SORIN28
Merita sa lupti?! =)) Habar n-ai ce vorbesti. Lupta tu cu o imagine, lupta tu cu ceva ce este inca in inima si apoi vii si ne spui rezultatul. Eu pariez pe infrangere :ok:
Re: Re: Re: merita sa lupti ? din 8 iun 2007 02:20 de ExoticDream
...... zise Oracolul cu epoleti! And they will live happyly ever after!
Preciiiiiiiiiiiiiiiiiis! Exact ca-n "Alba ca Zapada", fa-i faza cu oglinda si sa vezi cum se declanseaza procesul de uitare rapida si indragostire instantanee! ...
Re: Merita sa lupti? din 8 iun 2007 02:12 de ExoticDream
Este valabil si pentru fete!
Aici se afla raspunsul la intrebarea ta! Relatia se termina si..... incepi alta, dar NU IMEDIAT! Aici este cheia problemelor care se nasc in cazul in care o inima ranita alearga in bratele alteia... De ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: si daca to din 8 iun 2007 01:50 de ExoticDream
Capul cu care gandim este pentru fiecare unul singur.... situat mai sus sau mai jos, dupa posibilitati. Stai linistit, gandeai bine, din pacate cei ca tine nu-s multi, lumea s-a intors cu susul in jos (vezi chestia cu capetele) si de aceea astazi ...
Re: Re: merita sa lupti ? din 7 iun 2007 20:48 de verdiuc
E posibil ca el sa incerce sa o uite pe ea folosindu-te pe tine,insa daca te place pe tine mai mult decat pe ea,si poate ar fi bine, cumva,nu neaparat intrebandu-l direct, care e mai..:-`,atunci o va uita repede si tu vei deveni universul ...
Re: Re: merita sa lupti ? din 7 iun 2007 20:48 de verdiuc
Merita sa lupti!
Daca vezi ca se implica in relatia voastra!!, curand o va uita definitiv si veti fi fericiti.
:heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: din 7 iun 2007 20:17 de stefanoski
E pe cale sa se combine ?? si tu ce faci ? stai cu mainile in san...
Actioneaza cat mai ai timp, oricum nu ai nimic de pierdut.
A trecutziua de miercuri. De ce nu ai vorbit cu ea ? Cu prima ocazie cand vorbesti cu ea, intreab-o ce face in weekend, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: si daca totusi din 7 iun 2007 20:08 de SORIN28
Ai gandit exact cu capu' de jos. Ce ar fi asa anormal sa nu se culce cu alta?!
Eu care credeam ca asta este una din "caramizile" unei relatii: "incredrea in partener". Atat timp cat il iubesti, atat timp cat esti cu "cineva" nu te mai ...
Re: merita sa lupti ? din 7 iun 2007 20:02 de stefanoski
Trebuie sa lupti, chiar daca asta implica sacrificii. Daca tii la el cu adevarat, nu-l lasa balta si nu-l condamna. Incearca sa nu te mai gandesti la lucrul asta si nu mai vorbiti despre ea. Asta nu face decat sa-i improspateze memoria.
De cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: si daca totusi nu din 7 iun 2007 19:10 de VladX
si daca te inseala ce e?... gandeste la ce stress l-ai supune atata timp fara sex ... am mai ziso si o repede una e inima si alta e sexul .. pt femeie o fi una si aceiasi treaba dar pt barbati is 2 lucruri diferite
Re: de la fete un ajutor din 7 iun 2007 18:11 de Nekunoskuta
Am inteles ca ai fost la ginecolog si ti-a dat capsule. Pentru ce? O baza pentru tratament trebuie sa aiba. Ce diagnostic ti-a pus?
Nu inteleg cum de stii ca e mereu doar pe partea stanga a vaginului.
O scurgere vaginala este normala, mai ales ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 iun 2007 14:58 de Andreutza
Eu din pacate nu sunt atat de curajoasa ca tine..si n-as fi indraznit sa pastrez copilul..sa le spun alor mei..sa nasc in cls a 12-a..vreau sa`mi termin scoala sa`mi fac un viitor si dupa aceea copil..pt ca daca as fi pastrat acum..nu`i puteam oferii ...
Pagina 2246 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||