Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: ...

din 3 iun 2007 11:48 de omu_negru

mai stef...nici de data asta nu ma dezamgesti... ok, am retinut ce mi-ai zis tu. am deja id-ul ei, acuma incerc sa culeg ceva informatii despre dansa. am sa o invit la un suc probabil de miercuri incolo, pana atunci am treaba:(( tineti-mi ...

Re: Re: Re: ...

din 3 iun 2007 11:31 de stefanoski

Nu te supara ca te intreb, dar de ce tre sa-i dai unei fete de inteles ca o placi prin copmmenturi ?( banuiesc ca asta intentionezi ) Fa rost de id-ul respectivei daca nu il ai, si invit-o la un suc. Astefel isi da seama care sunt intentiile tale ...

Re: Re: Re: Re: Cand este momentul de a scapa de v

din 3 iun 2007 11:24 de stefanoski

N-ai de unde sa stii tu daca sunt virgine sau nu ;)

Re: Re: Re: Cand este momentul de a scapa de virgi

din 3 iun 2007 11:03 de the_gogu

da` din ce oras esti??? yo daca gasesc la mine in liceu macar 5 fete pe clasa virgine e record!

Re: Avatarul meu

din 3 iun 2007 08:17 de SORIN28

Nu stiu ca avatar ai schimbat tu, ca eu tot mata aia o vad.

Re: Avatarul meu

din 3 iun 2007 03:03 de nemesis

Imi inspira o greata din dulce, o atmosfera de ani '80 in care plaja este simbol al 'tinerescului' si dragostei, in care 'soarele este prieten cu iubirea'. Avatarul imi displace nu numai pentru ca portretizeaza o dubla ingemanare intr-un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 iun 2007 00:06 de stefanoski

Daca stau bine sa ma gandesc, astfel de lovituri au si o parte buna...sunt bune si lectiile astea de viatza la ceva :D

Re: Re: Re: Re: :P

din 2 iun 2007 19:13 de the_gogu

Ombladon,Cheloo si Freakadadisk-Trei Agenti Ombladon: Ba,ba! Uite-un agent. Ba,ba! Uite inca-un agent. 2 agenti si-un Logan, Tireaza si tu iarba aia undeva…de preferat in piept. 2007! Aha! Stau la umbra plantei mele cu joi*tu-n ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre eu

din 2 iun 2007 16:52 de the_gogu

gogule,gogule...ce faci gogule,pai nu fac prea bine, dar singurul motiv de care pot sa ma bucur e ca am scapat de tot stresul de la scoala:rolleyes:, ce bine e sa nu mai ai scoala asta pe cap sa stai linistit ca indiferent de ce note primesti pana la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ameteli, dureri de san

din 2 iun 2007 12:58 de fragola

am fost la consultatie. a fost avort menstrual. de ce se intampla ? ma poate afecta mai tarziu?

Sex neobisnuit?

din 2 iun 2007 06:40 de crisrazvi

Am de ceva vreme o noua prietena, si am avut acum cateva zile prima "partida" cu ea, foarte frumoasa, intre 10 seara si 4 dimineata, a fost super... Sunt insa niste chestii care nu stiu cat de normale sunt...Ea spune ca a avut 11 orgasme. Le-a ...

Re: Se mai regaseste cineva in cuvintele astea? :(

din 1 iun 2007 20:21 de Bockscar

TU TE REGASESTI

din 1 iun 2007 19:22 de verdiuc

Mi-am schimbat avatarul in ceva mai apropiat de sufletul meu. Pisica aceea era prea "smecheroasa" si in plus,soriceii lui Stefanosky tremurau de fiecare data la aparitia ei. Astept,daca aveti,consideratii pe seama noului meu ...

Re: Re: Re: Re: Cat de vinovati se simt baietii ca

din 1 iun 2007 19:08 de verdiuc

Mie mi se pare absolut jenant sa inseli. Un baiat cel putin,caci asta sunt.. Ar trebui imediat parasit.Este prostia cea mai mare pe care poti sa o faci: sa inseli.Arati pe fata ca nu te intereseaza cealalta persoana.Ca ai avut un impuls ...

...ANTINUD...

din 1 iun 2007 16:06 de kambey3

ce tot aveti cu nudismul asta eu sunt [b]ANTINUD[/b] total, pur si simplu nu agreez ideea de nuditate... pana la urma revine intrebarea : "haina face pe om? sau omul face haina?". Ni se intampla tuturor sa vedem pe cineva BINE IMBRACAT... daca ne ...

Re: Re: Cat de vinovati se simt baietii cand insea

din 1 iun 2007 14:38 de florycik

altii care nu insala??????nu cred..oricine insala la un moment dat...din placere...constient sau inconstient..din cauza monotoniei a rutinei...poi dak s-ar simtzi vinovati nu ar face-o decat o data in viatza k sa vada cum e..din curiozitate...dar ...

Nepotismul

din 1 iun 2007 10:51 de Nekunoskuta

Nu pot fi impotriva din moment ce iubitul meu lucreaza la firma unde tata e director dar........oare competenta nu conteaza? Am o noua colega (de fapt e de 3 luni in firma si doar dupa o luna a "avansat" in departamentul unde lucrez si eu) care ...

Re: Re: cum sa scap mai repede de menstruatzie?

din 31 mai 2007 20:36 de kyty

[b]am inteles ca unele fete daca au contact sexual pe timpul menstruatiei li se opreste.sa fie oare adevarat?[/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar

din 31 mai 2007 20:18 de Nekunoskuta

Crezi tu ca in cazul asta cel "parasit" ar dori sa ramana prieten cu celalalt? Eu nu cred. Dupa o relatie stabila si de durata, in care candva a existat iubire, cele doua parti nu pot ramane prietene. Asta pentru ca despartirea s-a produs din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire

din 31 mai 2007 19:46 de stefanoski

Si daca pentru unul dintre parteneri a fost cea mai frumoasa relatie pana in ziua in care celalalt/cealalta si-a gasit pe altcineva ??

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2250 din 3732
«   1 ... 2247   2248   2249   2250   2251   2252   2253 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare