Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nudismul din 27 mai 2007 15:04 de ioana64
"Nudismul" este o obisnuinta ce se dobandeste in timp, daca practici , te obisnuiesti si este foarte placut sa faci nudism, in primul rand este economic(nu mai ai nevoie de costum) iar in al doilea rand este foarte placut sa intri in apa ...
Re: si daca totusi nu ma insala din 27 mai 2007 13:03 de sweetgirl1
O relatie la distanta...e destul de complicat.Cred ca depinde mult de caracterul fiecaruia si de asemenea conteaza si cat de des va vedeti, daca ati facut dragoste.Sunt si exceptii, stiu cazuri in care el i-a fost fidel tot timpul desi erau la ...
Si daca totusi nu ma inseala? din 27 mai 2007 12:17 de wickleoprd
e o relatie la distanta..toata lumea spune ca in mod sigur o face..dar sa nu-mi fac griji pt ca ma iubeste si niciodata nu va incurca sufletul cu treaba aia....are 24 de ani si are nevoie..iar daca nu o face,inseamna ca nu e normal...
voi ce ...
Re: Am ales olandezii zburatori! din 27 mai 2007 09:21 de verdiuc
Propunere: cand mai anunti astfel de evenimente,fa-o mai devreme.
Eu intru destul de des pe site si nu am vazut anuntul,dar cei care intra mai rar?!
Oricum,ne bucuram ca a fost placut,cat mai multe lucruri de bun gust sunt ...
Socializare de substitutie..... din 27 mai 2007 03:11 de ExoticDream
Cand realitatea te smulge din mirajul viselor cu feti frumosi si printese romantice si intelegi brusc faptul ca nu esti decat un pion pe o tabla de sah imensa, vizibil doar prin telescop (asta daca functioneaza!), iti amintesti de cercurile ...
Am ales olandezii zburatori! din 27 mai 2007 02:58 de ExoticDream
Nu stiu daca ati ajuns la show, dar pot sa va spun ca mie mi-a placut trupa aceea nebunatica.... A fost un spectacol cu de toate: muzica, break dance, acrobatii, rollerskating, arte martiale, artificii.... si o tona de buna dispozitie! Atmosfera a ...
Re: Ii povestim actualului despre fostii? din 27 mai 2007 02:44 de ExoticDream
Comunicarea si sinceritatea sunt esentiale in cadrul unei relatii. Asta nu inseamna sa intocmim si sa pretindem o dare de seama detaliata a trecutului si nici sa dam raportul orar in legatura cu fiecare pas pe care il facem. In privinta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mai 2007 02:26 de ExoticDream
Nu te mai gandi non stop la asta, gaseste-ti preocupari atractive, consuma-ti energia facand lucruri care iti plac, nu ai nici un hobby? Vine vara, poti iesi cu rolele/bicicleta, poti merge la strand, pe munte, poti face un sport.... sau chestii ...
Re: Postinor cand si de ce? din 27 mai 2007 02:18 de ExoticDream
In primul rand, pastilele acelea se numesc POSTINOR. Te sfatuiesc ca, in pauza dintre doua acte sexuale, sa faci o cautare printre topicurile de la sectiunea "Viata sexuala", vei gasi o gramada care trateaza problema Postinor. Daca ti-e prea ...
Re: Re: Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 27 mai 2007 02:00 de ExoticDream
Nu stiu daca doar in Romania, oricum nu vad ce logica ar mai avea o casatorie in care sotii duc vieti paralele!
Evident! Faptul ca nu a facut asta nici in prima, nici in a [i]n[/i]-a clipa de cand infidelitatea a fost descoperita, ...
Postinor cand si de ce? din 26 mai 2007 23:52 de anonima
hmm eu sunt paranoia ca asa m a facut mama natura,,asa si am si eu o intrebare,,daca crede ti insa ca topicul e prostesc stergeti l va rog :rolleyes: ..asa de exemplu...daca mie si iubitului meu mi se sparge prerzvativu,,asa iar prostinor2 ...
Re: On-line gamming si feltele... din 26 mai 2007 21:56 de DarkAngel
Man la stilul de viata pe care il ai si felul tau de a fi si avend in vedere faptul ca iubesti jocurile tu nu poti avea o prietena... pt ca daca te interesezi ce inseamna sa ai si ce presupune ca trebuie sa faci (si nu ca trebuie ci iti vine si vrei) ...
Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barb din 26 mai 2007 21:24 de dATII INAINT
:zorro:
Re: Reprezinta din 26 mai 2007 17:43 de sweetgirl1
Eu cred ca oricum ar trebui sa existe si niste diferente intre noi si partener.Ar trebui gasit un echilibru pentru ca daca este prea diferit nu ne vom intelege, el zice da si tu nu si asa nu se rezolva nimic.Iar daca caracterele sunt la fel, de ...
Re: Disparitii.... din 26 mai 2007 17:29 de stefanoski
Sau pe alta planeta, daca s-ar putea :D
IceChocoLand si/sau Olandezii zburatori? din 26 mai 2007 17:11 de ExoticDream
In Bucuresti, dupa un weekend mult prea cultural pentru anumite gusturi, iata unul usurel.... Daca nu va incanta oferta obisnuita de spectacole, expozitii, filme etc., aveti doua optiuni:
[b]Festivalul IceChocoLand[/b] in sala Plaza de la World ...
Re: Este adevarat???? din 26 mai 2007 15:04 de wickleoprd
da...iar in acele cazuri..sarcina e cu probleme
Re: Re: Re: Ii povestim actualului despre fostii? din 26 mai 2007 13:12 de verdiuc
Nu spui nimic depsre fostii.
Daca spui o data despre o persoana ok,la cererea celuilalt; dar sa nu pomenesti a doua oara despre persoana respectiva ca e de rau.
:`:`:`
Re: Re: Re: Inselat timp de opt ani... din 26 mai 2007 13:03 de katherine
Daca testul ADN ar dovedi faptul ca bietul copil nu este fiul tau din punct de vedere genetic ai fi mai hotarat? Cred ca oricare-ar fi rezultatul simti ca tot copilul tau este, doar l-ai crescut si l-ai iunbit de la nastere; intre tine si cel mic s-a ...
Re: Re: Ii povestim actualului despre fostii? din 26 mai 2007 13:02 de Stranger_to_love
Ce bine de mine ca nu am ce sa povestesc.Chiar daca as vrea nu am ce.Nu am foste,nici actuale.
Mai greu de explicat cum de nu am avut foste.
Pagina 2254 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||