Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Logodna?! din 19 mai 2007 03:03 de ExoticDream
Nu stiu daca exista un tipic pentru asa ceva. Dupa parerea mea, a te logodi cu cineva inseamna un fel de "precasatorie", care nu are neaparat legatura cu biserica si/sau cu festivitati de tot felul, a te logodi poate insemna a-ti marturisi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mai 2007 02:47 de ExoticDream
Nu inteleg de ce ai neglijat-o exact in clipele in care ti-a fost cel mai greu!!! Nu o iubeai indeajuns ca sa o faci partasa la problemele tale, nu aveai incredere ca ar intelege si te-ar putea chiar ajuta? Nu cred sa fi fost vorba doar de ...
Re: Flirtul in fata ta cu alta??? din 19 mai 2007 02:28 de ExoticDream
Astea-s copilarii.... Daca un baiat te place cu adevarat nu se va deda la astfel de tertipuri ieftine pentru a-ti strarni interesul/gelozia, ci va incerca sa se apropie de tine in moduri mai... inteligente. Faptul ca baiatul acela flirteaza cu ...
Re: Cat de vinovati se simt baietii cand inseala? din 19 mai 2007 02:20 de ExoticDream
Daca ma inseala, nu cred ca se mai pune problema asta intrucat consider relatia incheiata. Daca fortez un pic lucrurile si, dupa ce aflu ca ma inseala, mimez indiferenta pentru a vedea cum reactioneaza, mai mult ca sigur s-ar simti usurat ca a ...
Re: Re: din 19 mai 2007 00:30 de the_gogu
daca ar merge as face-o si pe asta, numa` sa mearga mai bine:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbe din 19 mai 2007 00:01 de BlueEyes
Vibratorul intensifica viata sexuala si este de un real ajutor pentru persoanele care ating cu greu orgasmul si mai mult decat atat, poate fi folosit pentru atingerea mai multor orgasme! Multe femei in ziua de azi nu se mai pot concentra si sunt ...
Re: Alunita pe penis din 18 mai 2007 17:40 de sebytza
Salut,Am 16 ani si eu am o alunita pe penis (penisul meu masurand aprox. 16 cm),de fapt nu doare absolut deloc...am vazut in filmele XXX,niste tipi care aveau alunite pe penis..si dupa ce am vazut nu aveau absolut nicio o problema la actul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare f din 18 mai 2007 16:20 de babytza
:heart:pff am revenit oameni buni:rolleyes: si nu am nik mi-a venit si ciclu:lol: dar acum regret k am fc pentru k m-am despartit de el azi si plang inc...nu stiu ce sa ma fac fara el:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Re: Re: Re: e sau nu e insarcinata :(( din 18 mai 2007 16:20 de stefanoski
Deci jur ca va urasc ! pe voi, oameni prosti si inconstienti care nu va ganditi la consecinte decat dupa. Si apoi veniti si va plangeti "se poate sa ramana insarcinata ?" "ce sa fac ? sunt disperat"
cu ce te deosebesti de animale ? daca nu poti sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: logodna?! din 18 mai 2007 15:38 de bebysa
pai...el a fost cel care mi-a recomandat sa ne logodim...hai sa iti mai spun si eu ceva...eu inainte sa fiu cu prietenul meu nu credeam deloc in Dumnezeu...si ce zici tu ca bei fumezi si la un examen te duci la biserica,ok nici macar atunci nu ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele pot avea amici buni bai din 18 mai 2007 15:27 de bebysa
da..cam asta am vrut sa zic si eu:unsure:
Re: intrebare din 18 mai 2007 15:02 de Nekunoskuta
Daca ti-a venit la data care trebuia si nu a fost doar o mica sangerare esti sigura ca nu esti insarcinata.
Sex neprotejat, ciclu => risc de sarcina??? din 18 mai 2007 14:55 de bodybody
daca ai avut un contact sexual neprotejat si apoi ti`a venit ciclul este sigur ca nu ai ramas insarcinata?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din din 18 mai 2007 14:27 de iulya
exotic dream cum sa uit toata povestea si sa ma fac ca nu vad cum el ia 10 fete din romania sa le duca akolo pt asa ceva.am vb pe net ieri si mi a zis k sunt o ''curva'' desteapta k nici una nu l a refuzat pana aku.poate toate amaratele nu l au ...
Re: Re: Re: filtrarea in fata ta cu alta??? din 18 mai 2007 13:48 de Nekunoskuta
Se zice "flirteaza" nu "filtreaza". Poate si asta e un motiv pentru care nu te place ;) In liceu, chiar daca esti in clasa a 9-a ar trebui sa stii limba romana corect ;)
Trecand peste amanunte...
Tipul daca e mai mare se da smecher. Nici nu-i ...
Re: Cat de vinovati se simt baietii cand inseala? din 18 mai 2007 13:37 de Nekunoskuta
Depinde de la barbat la barbat si de la situatie la situatie. Cred ca daca inseala pentru ca nu-si mai iubeste prietena si si-a gasit pe alta se va simti usurat pentru ca a aflat si "inselata" si nu a fost nevoit el sa-i spuna. Daca inseala la betie, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Refere din 18 mai 2007 13:34 de ExoticDream
Daca am ajuns sa il admiram si respectam pe unul ca Becali si/sau sa-l consideram si politician, atunci ne meritam soarta! Tara asta a mai avut parte de lideri din randurile proletariatului, la fel de agramati si redusi dpdv al IQ ca si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: logodna?! din 18 mai 2007 13:29 de Nekunoskuta
Hai sa-ti spun ceva: daca tu spui ca ai credinta si ca doresti purificare nu te culcai cu nici un baiat pana acum, asteptai noaptea nuntii. Dar daca aceasta "credinta" apare doar cand iti e profitabil tie nu se mai cheama credinta. E ca atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum e posibil? din 18 mai 2007 13:21 de Nekunoskuta
Daca tu nu-i dai de inteles prin diverse moduri ca inca esti interesata cred ca in 2 luni renunta. Iar daca nu renunta, continui sa-l ignori ;)
Re: Re: Problema. need help din 18 mai 2007 13:13 de CristeaG
Crede-ma ca nu am avut cand.
In astea 24 de ore mama a avut o problema si a trebuit sa merg cu ea la spital. Nu sunt crescut in perstera si stiu ce-i ala dus.
A doua zi de dimineata trebuia sa ma duc iar la spital, am trecut pe la ea sa vb si ...
Pagina 2260 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||