Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 mai 2007 10:26 de Nekunoskuta

Calmati-va...unii nu stiu ce inseamna sa respecte parerea altora daca nu este aceeasi cu a lor ;)

Re: Re: Re: logodna?!

din 15 mai 2007 10:18 de Nekunoskuta

Adica e o alta gaselnita sa poti sa ti-o tragi in nestire, nu? ;) Am auzit de pacat in cazul sexului premarital dar de la asta si pana la sexul "prelogodnal" e cale tare lunga!!! Daca esti o persoana religioasa si vrei ca legatura ta sexuala sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tar

din 15 mai 2007 09:54 de wave

si normal ca el credea ca ai nevoie de bani din moment c teai legat d un strainez!! io miam scos pozele d p situl ala internaional=>nu mai primesc "oferte":blink:de la stranezii aia plini de bani :.(X)

Scrisoarea unei mame "blonde"

din 15 mai 2007 09:22 de SORIN28

Draga fiule, Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data. Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu ...

Re: Marimea conteaza?

din 14 mai 2007 23:31 de bebysa

ok...de ce te intereseaza asa mult?crezi ca daca ti-a zis sorin ca "esti bine"o vei satisface pe prietena ta cu cei 16 cm?sau 25?ce va face sa credeti ca marimea conteaza??de multe ori marimea dauneaza:`mai bine incercati sa va concentrati asupra ...

din 14 mai 2007 23:25 de bebysa

se pare ca nu prea a fost dragoste... cel putin din partea ei...pentru ca aici intervine fraza aia cu"impreuna la bine si la rau".Dupa parerea mea o mica perioada de neglijenta ar trebui usor depasita atunci cand e vorba de dragoste....si ...

Re: Sex oral...

din 14 mai 2007 23:17 de bebysa

pai e un lucru foarte normal in ziua de azi si mai toata lumea de pe forum cred ca o sa fie de acord cu mine.Vazut bine?hmm depinde de persoane...sunt unele care adora asa ceva...pe cand celelalte prefera sa nici nu auda cuvantul...asta depinde si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tara

din 14 mai 2007 23:15 de tot eu

:((:((:((a venit barbatu din grecia si cine mi a zis pe aci k prostitutia avut dreptate.el cica are o agentie de ''modele'' akolo care k asta se ocupa.:((:((:((normal k l am refuzat.el avea robabil impresia k am nevoie asa disperata de bani si de ...

din 14 mai 2007 21:27 de Against

Cel care abereaza esti tu, fratie romana. Si pentru linistea ta, nu am de-a face cu nici un "guest". Ma rog, crezi ce vrei, maxima salud! Si oricum, nu sunt prima care iti spune ca o cam iei pe aratura. Daca cei care au pareri diferite sunt pentru ...

Re: Bancuri

din 14 mai 2007 21:11 de SORIN28

Un arab la aeroport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no… I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn’t that hostile? ...

din 14 mai 2007 19:19 de SORIN28

Oare "o parere" against" si (bine cunoscuta) "guest" sa fie aceasi persoana?! :unsure: Nu de alta dar toate 3 aberati mai ceva ca politicienii nostri si aveti aceasi gandire de ra..t ;) Cum vad eu femeia [b]mea[/b]: Imbracata in cearsaf, toata ...

Re: Re: prea rar..

din 14 mai 2007 18:18 de tot eu..

am vb cu ea despre aceste chestii..cam in cearta..dar cred eu ca am rezolvat ceva..sper ca nu a fost doar intelegere de moment..Acum totul este bine..dar sa vad cum va decurge pe viitor..acest lucru..

din 14 mai 2007 16:58 de Against

Fa ceea ce trebuie sa faci si nu te mai uita in gura tuturor "desteptilor", chiar daca, intr-un anumit fel, este putin cam tarziu. Baiatul asta, Sorin, cred ca are origini talibane (eufemistic spus). De ce, Sorine, nu adopti vreo 10-15 copii ori ...

din 14 mai 2007 16:51 de o parere

Is satula de al de tine care cred ca femeia trebuie sa stea la cratita si facut copii si nici macar "malc" sa nu zica iar el sa isi faca mendrele cu toane certuri si amenintari cu batai sau divort. Cu o nopate inainte face sex cu mine si a doua zi ...

din 14 mai 2007 16:46 de o parere

pai dragostea e chioara...promisiuni cu luna de pe cer si apoi dupa casatorie sa se poarte ca un idiot. Sa aduc un copil pe lume cand sunt in prag de divort...nu cred ca e cea mai buna solutie, chiar m-ar blestema si reprosa ca l-am adus in ...

Re: Re: logodna?!

din 14 mai 2007 09:32 de bebysa

logodna se face in fata lui Dumnezeu si de aceea e oficiata de un preot...si da se face doar o data in viata,nu e ca si casatoria.a te logodi inseamna a decide sa nu mai traiesti in pacat(a te culca cu prietenul tau inainte de casatorie sau ...

Re: Re: Re: La ce varsta ar trebui inceputa viata

din 14 mai 2007 07:35 de SORIN28

19 - 21 am votat eu, asta in cazul in care ai cateva idei despre protectie, ai aflat ca s-au inventat prezervativele si pilulele contraceptive, daca nu le-ai aflat pe astea atunci mai bine mai tarziu dar minim (dupa mine) 18ani

din 14 mai 2007 07:25 de SORIN28

Hai nu zau, ce vina are copilul(nenascut) ca te-ai maritat cu cineva cu care nu te intelegi? Iti urasti copilul?!:blink: Sangele tau?! Atunci chiar [b]nu meriti sa fii mama[/b]. Nu stiu unde ai citit tu ca desconsider femeia, desconsider doar ...

Re: Re: La ce varsta ar trebui inceputa viata sexu

din 14 mai 2007 00:53 de mozart_andre

19 20 DE ANI ca daca incepi de la 16 17 nui bine nu simti nimica ,,,etc fetele astea

din 13 mai 2007 20:50 de o parere

hai sa iti zic povestea mea...am 36 de ani am un copil sunt maritata ...Cu toate ca sotul m-a amenintat de sute de ori cu divortul si m-a tratat ca pe ultimul caine ,u am acceptat sa divortez sa nu imi ia copilul (nu am serviciu caci de curand ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2263 din 3732
«   1 ... 2260   2261   2262   2263   2264   2265   2266 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare