Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu am prieteni din 16 mai 2007 21:18 de dorinda
stiu foarte bine cum este sa nu ai prieteni..la un moment dat, ajungi de-a dreptul disperat dak stai prea mult asa.o solutie ar fi sa faci o schimbare in viata ta...cum ti-au zis si ceilalti..chiar dak nu iti surade ideea de a mai invata cativa ...
Re: filtrarea in fata ta cu alta??? din 16 mai 2007 19:56 de stefanoski
pai flirteaza cu alta tocmai pentru a te oftica pe tine. sa-ti pui tu intrebarea "ce are aia si eu nu?" ;)
Flirtul in fata ta cu alta??? din 16 mai 2007 19:46 de iulia
uitati, daca unui baiat ii place de tine dar in fata ta filtreaza cu alta,dar numa in fata ta. e posipil asa ceva sau nu . cum te mai poti convinge ca inui baiat necunoscut ii placa de tine(?)
... din 16 mai 2007 19:41 de stefanoski
Daca unul din parteneri pune restrictii relatia nu are prea multe sanse. Doar in cazul in care celalalt este mielusel si se supune...Eu unul nu as accepta asa ceva, mi se pare absurd sa-mi impuna ce sa fac, unde sa ma duc, cu cine sa vorbesc si cu ...
Re: Re: Re: de ce? din 16 mai 2007 18:58 de Nekunoskuta
Pai si ce e cu cele 10-15 minute? Daca vorbesti tu si el te asculta de ce te deranjeaza? Poate e cum spune Sorin, sunt baieti educati si nu vor sa te intrerupa. Sau poate, pur si simplu, e vorba de acea timiditate de inceput, cand nu-ti cunosti ...
Re: din 16 mai 2007 18:55 de Nekunoskuta
POFTIM????????? :blink:
:lol:
Esti veriga slaba, la revedere, drum bun! ;)
Re: nu inteleg ce se intampla...a mai patit-o cine din 16 mai 2007 16:48 de koryna
Da...si eu am patit-o... nici in ziua de azi, dupa 4 ani nu mi-a curs acea sangerare...:) Bine, ca acum nu se mai pune problema de ea...dar ma refer ca nici eu nu am avut sangerare cand mi-am inceput viata sexuala.
Re: Re: Re: de ce? din 16 mai 2007 14:36 de dorinda
Se uita si el la tine, observa "marfa"...
Parerea mea e ca nu arati prea bine, pentru ca daca aratai bine imediat vorbea de una sau de alta.
Asa...se uita la tine si nu mai stie cum sa scape.
Been there, done that!
asa o fi...o pers,doua, mai ...
Re: Re: Marimea conteaza? din 16 mai 2007 12:29 de tyni
nu mai masura din 2 in 2 sau schimba-ti dioptria
"Obligatii" si restrictii intr-o relatie din 16 mai 2007 10:17 de mya
Considerati ca o relatie este constituita din restrictii? Daca esti in cadrul unei relatii, nu mai ai voie sa ai in apropierea ta persoane de sex opus, pentru a nu trezi suspiciunile partenerei/partenerului? Trebuie sa-ti schimbi stilul de viata pe ...
Re: Re: Re: Re: minori din 15 mai 2007 23:24 de Crysty
lol dar sunteti char asa lasati omu sa ii creasca ***** de 2 cm apoi sa i se largeasca si asta e :D
Re: Re: de ce? din 15 mai 2007 22:06 de verdiuc
Se uita si el la tine, observa "marfa"...
Parerea mea e ca nu arati prea bine, pentru ca daca aratai bine imediat vorbea de una sau de alta.
Asa...se uita la tine si nu mai stie cum sa scape.
Been there, done that!
:`:`:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mai 2007 21:29 de SORIN28
Stiu ca sunt egoist :P nu-mi spui nimic nou doar ca ...nu [b]vrem[/b] mai mult de 3 :rolleyes: si dupa ce ii facem putem pune prezervativ, se pot lua anticonceptionale, se poate pune sterilet :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mai 2007 14:05 de Nekunoskuta
Se rezolva, cu ajutor de Sus si de prin banci, anul viitor ;) Si tot nu-mi schimb parerea. Unul si atat.
Si daca e sa fie...daca mai ramane insarcinata inca odata...si inca odata...ce te faci?
Esti egoist cand spui "eu ma opresc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limerence din 15 mai 2007 13:54 de Nekunoskuta
Am vorbit din nou cu acea prietena, i-am dat link-ul catre raspunsul tau Exotic. Mi-a spus ca jocul ala "de-a soarecele si pisica" exista, ca de fapt asta e flirtul, ca simte faptul ca si respectivul coleg e atras de ea desi are si el o relatie de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mai 2007 13:43 de SORIN28
Acelasi sfat si tie, plus: Eu zic sa nu imi spui ce sa "vad" :flowers:
La 45 de ani nu sunt Columbeanu si unde au crescut 6 merge si al saptelea iar "ea" nu cred ca ar renunta la copil doar pentru ca e nr 7:ok: ....singura problema ...
Re: Re: logodna?! din 15 mai 2007 13:35 de Nekunoskuta
Gandindu-ma mai bine...cred ca mi-ar place asa ceva. Bine...nu stiu daca chiar o logodna, ci mai degraba binecuvantarea unui preot intr-o manastire ascunsa prin munti, in prezenta a 2-4 foarte buni prieteni sau chiar numai noi doi. :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mai 2007 13:33 de Nekunoskuta
Eu zic sa urmezi sfatul dat de cineva mai sus, sa te insori si sa vezi realitatea apoi sa vii cu pareri ;)
Hai sa te intreb altceva: daca ai avea 45 de ani si vreo 6 copii iar sotia ta de 42 de ani ramane insarcinata iar...ce ai vrea sa faca? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mai 2007 11:27 de SORIN28
Sa ai o parere diferita e ceva, sa spui ca iti urasti copilul doar pentru ca divorteaza sotul de tine ca s-a plictisit e aberatie, sa spui ca acel copil te va ura pentru ca nu mai este tatal natural langa mama e prostie curata :ok:
Re: Re: Marimea conteaza? din 15 mai 2007 10:44 de stefanoski
hai nu zau !! nu conteaza nu ?? ia pune problema in felul urmator. [b]sa zicem[/b] ca ai niste sani micuti. toate femeile isi doresc sa aiba sanii maricei si frumosi. chiar daca stii sa te misti in timpul actului sexual si creierasul functioneaza ...
Pagina 2262 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||