Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum es din 4 mai 2007 10:46 de Nekunoskuta
Deci....dupa ce-mi explici citatul de mai sus :blink: explica-mi si mie daca un barbat fara ata este mai expus la bacterii...blablabla...decat unul fara ata.
Oricum.....tot ce ai spus e o mare tampenie, mai pune mana si citeste cate ceva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sal din 4 mai 2007 10:37 de Nekunoskuta
Inseamna ca acest prieten al tau nu prea e stapan pe viata lui. Inseamna ca oricand, oricine il poate juca pe degete asa cum vrea. Cum adica sa renunti la familie pentru un prieten???? :blink:
Incearca, daca reusesti, sa-l aduci pe "calea cea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mai 2007 08:05 de verdiuc
In toate lucrurile spuse exista un sambure de adevar...
:`:`:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mai 2007 02:18 de ExoticDream
Eheheeeee, Vali, mai tii tu minte cum ne plimbam noi prin spatele cantinei si ce frumos imi recitai din poemele lui Romeo cel fantastic la umbra teiului de la Izvoru-Muresului?!?
Astea au fost datele problemei. Aflati:
1) Care este ...
Re: sincer din 4 mai 2007 02:01 de ExoticDream
Din doua una: ori ai principii si atunci nu faci asa ceva indiferent care este miza pusa la bataie, ori nu si atunci... te vinzi pentru confortul tau si al urmasilor tai. Nu vad cum ar incapea in aceasta ecuatie chestia cu vanzarea si recuperarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intaln din 4 mai 2007 01:46 de ExoticDream
Am atentionat vedeta noastra, am pus o vorba buna pentru tine, nu stiu daca ati reusit sa comunicati, un pic mai devreme se plangea ca nu poate accesa forumul! Daca te ajuta in "problema" ta, fii sigur ca vei deveni steaua cu (sc)lipici a ...
Re: Re: Cui nu-i place sa nu citeasca! din 3 mai 2007 23:49 de JuiceBoy
De cand este SEX o parte a corpului omenesc ?... frate... get a life :D si o prietena, cat mai repede :D ahh si sa nu uitam... o carte de sexologie PRIMARA... sa vezi si tu cateceva generalitati... :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara din 3 mai 2007 23:10 de JuiceBoy
Ahm... si eu sunt in acceasi problema... cu prietena... inca nu stiu sigur daca e sau nu... dar stiu sigur ca nu m`am lasat in ea... si... cat despre stropu fericirii... am patit prima data sa iasa chiar cand am scos`o... apoi la dush... nu mai ...
Un sfat... din 3 mai 2007 23:04 de JuiceBoy
Hmm...
Ia incearca sa mergi la baie, cat timp nu iti trebuie sa te pisi... o mai scoti afara... stai asa... sa te obisnuiesti cu ea p`afara... cat timp e lumea dincolo de separeu ala...
pasu doi... o sa sune aiurea, dar eu zic ca ar ajuta... ...
Re: Re: Re: Problema Erectila din 3 mai 2007 22:51 de JuiceBoy
fratiuc... daca e ceva... si eu am aceeasi problema... cand schimb pozitia... mai patesc sa imi cada Juicy la datorie :(... apoi iar pana se ridica in grad... s.a.m.d. 8-|
eu zic... mai incearca... :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 3 mai 2007 22:51 de the_gogu
n-am casa sus pe bloc daca vrei are 9 etaje:p:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kelly Clarkson - B din 3 mai 2007 21:08 de mada
buna, poti sa trimiti si traducerea melodiei, daca o ai? Urgent
sincer din 3 mai 2007 20:25 de lilian7
banuiam ca tu vei raspunde astfel,exotic si mai ales banuiam care va fi raspunsul tau..
Dar era vorba doar de o noapte in care,hai sa zic ca tine,"iti vindeai trupul"si traiai fericita o viata,probabil si urmasii tai..:-`
Dar daca tu refuzi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 3 mai 2007 19:19 de Guest
Pai, Valentine, scrie, intr-un topic, dupa ce-a povestit, vreo 2 ani si mai bine, ExoticDream, cu i-a spus el c-o place, bla, bla, bla, in tabara, aia, aia, ca el Valentine, a avut, in clasa a IX - una cu 6 ani mai mare. Aceea e ExoticDream. Face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele din 3 mai 2007 18:04 de verdiuc
Eu vreau sa vad un cuplu Valentine- Exotic.
Oare ar reusi sa o cucereasca pe Exotic daca ar incerca Valentine? :ermm:
:love::love::love:
Re: sincer din 3 mai 2007 16:45 de ExoticDream
Ba uite ca eu spun! Nici pentru un milion, nici pentru oricate si in orice moneda vrei tu nu as face sex!!!!!!! It is true, I know it and now you know it!
In viziunea mea, corpul omenesc nu este de vanzare si, in plus, daca tot ne consideram ...
sincer din 3 mai 2007 13:28 de lilian7
sa vina acu' fata sa spuna ca refuza sa faca sex daca i se ofera 1 milion de dolari(ipotetic vorbind caci practic o asemenea suma exorbitanta nimeni nu ar o feri-o oricat de frumoasa ar fi fata)?
ma indoiesc sincer ca exista..io cel putin pt suma ...
Re: Bobite galbene pe testicule din 3 mai 2007 11:08 de Guest
Acelea sunt ovule, Clotrimazolul, adica, sunt tablete cu ovule, antimicotice, pt. uz vaginal.
Bobite galbene pe testicule din 3 mai 2007 10:22 de Mark23
Am si eu o problema care incepe sa ma complexeze pe zi ce trece...:(( mi-au ieshit de ceva timp 1 an cred pe testicule niste bobite galbene sub piele si nu sunt cosuri nu prea am ce sa le fac... am citit ceva posturi pe aici dar nu prea am gasit ...
Re: Re: Re: Luceafarul xxx din 3 mai 2007 08:11 de SORIN28
Verdiuc, ce spui de Toparceanu?! Iti place? Poftim ceva scris de el:
" [b]Balada pizdei[/b]
Motto:
Pizda-i blana de samur
Asezata linga cur,
Ce serveste drept caciula
Pentru prea cinstita pula.
Prolog:
Unii spun de nu ma-nsel
Ca ...
Pagina 2270 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||