Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Aceleasi subiecte de doi ani incoace?!?

din 1 mai 2007 16:11 de Ammon

Ce sa faci ? Traim intr-o lumea in care sexul e pretutindenea...si preocuparile aferente, de asemenea ! Si daca e o lume a sexului, despre ce sa fie intrebarile...despre berze ???:lol:

Re: Poezie de poezie

din 1 mai 2007 16:08 de Ammon

Cu tot respektu', da' asta:pirate: nu-i asa grozava ca Luceafarul ! Ti-o fi lipsit muza ! ...sau muzele !B)

Re: Luceafarul xxx

din 1 mai 2007 16:01 de Ammon

Iata un exemplu magistral de poezie erotica autohtona...si contemporana pe deasupra ! :D Bravo, Bursuc ! :flowers:

Re: Re: Primul voiaj afara din tara

din 1 mai 2007 15:31 de iulya

mersi de informatii.nu sunt minora si nici naiva.ma duc akolo k bqnii mei imi iau o camera de hotel mai precis un pachet de la o agentie ceva.nu cred ca tipul vrea sa ma fraiereasca.avenit in romania are si afaceri dar nam apukat sa ne vedem.nu ...

Re: Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 1 mai 2007 13:56 de VladX

neah..voi aveti sanse sa muriti mai repede.. :D

Re: Primul voiaj afara din tara

din 1 mai 2007 12:15 de Guest

Astfel de detalii despre calatorie(cat costa biletul), poti afla de le agentia de voiaj. Costul biletului, depinde de compania Aeriana cu, care alegi sa calatoresti, de clasa pt. care-ti cumperi biletul). Taxe de aeroport?!? Daca ai bagaj de cala ...

Re: Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 1 mai 2007 12:01 de Guest

Ma refeream la progresie(perioada). Pare a fi de 90 ani.

Re: Kilipirim 2007 la Sala Dalles

din 1 mai 2007 11:53 de verdiuc

Da, numai sa imi spui ora si la ce stand,mai exact.

Kilipirim 2007 la Sala Dalles

din 1 mai 2007 02:39 de ExoticDream

Daca va plictisiti in Bucuresti in aceasta vacanta "muncitoreasca" si aveti chef de carti, muzica si film, treceti pe la Sala Dalles, unde va avea loc cea de a IV-a editie a [b]Targului KILIPIRIM[/b], in perioada [b]1-6 mai 2007, intre orele 10 si ...

Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 1 mai 2007 02:15 de ExoticDream

Oricat de genial ai fi, din doua numere este imposibil sa-ti dai seama daca este vorba de o progresie (aritmetica/geometrica) sau nu, ai nevoie de minimum trei. Te refereai la "progres", probabil...! :blink::wacko::blink:

Re: Primul voiaj afara din tara

din 1 mai 2007 02:09 de ExoticDream

Dilema ta nu este nici pe departe cea legata de companiile aeriene! Daca nu glumesti, esti chiar aeriana rau daca ai de gand sa te lasi pacalita de un tip oarecare cunoscut pe net, care ti-a sugerat sa te duci tu la el in vizita "sa va cunoasteti ...

Re: primul voiaj afara din tara.

din 1 mai 2007 00:03 de stefanoski

daca nu este caterinca, cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine. Ai 18 ani. Chiar esti asa de naiva incat sa te lasi convinsa ( pacalita ) de cineva pa care nu il cunosti sa te duci tocmai in Grecia ? De unde stii ca este serios ? plus ca nu ai ...

Re: Re: Re: Sex in toaleta...

din 30 apr 2007 22:35 de Ammon

Eu vad aici niste ciudatenii: 1. ce rost are sa faci sex in toaleta ? Eu nu vad nimic romantic in asta, indiferent cat de luxoasa ar fi gresia sau faianta din respectiva locatie - lux de care nici nu poate fi vorba daca e vorba de toaleta ...

Re: Re: Mai sunt virgina sau nu? Pls help me!

din 30 apr 2007 22:24 de Ammon

Da, are dreptate exoticdream. Totusi, te sfatuiesti sa lasi deoparte capacele de pixuri ! Cati ani ai ? Daca ai peste 17, cauta-ti un prieten ! E mai sanatos decat pixul !:D

Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de un sfat..

din 30 apr 2007 22:19 de Ammon

Pai normal ca vrea, mai ales ca am impresia ca e cu cativa mai mare decat ea - ca ea are numai 17 ani. Voi ce credeti, ca ala nu are hormoni in el ? Eu zic sa nu faceti prostii deocamdata, dar de mangaiat poti sa il mangai. Presupun ca pana acum ...

Re: Re: Re: Mai sunt sau nu virgina?

din 30 apr 2007 22:11 de Ammon

Subscriu. Mai bine zis, fizic s-ar putea sa nu mai fie virgina, ca daca zice ca a sangerat, se poate sa i se fi rupt himenul. Dar intrucat nu a facut-o cu un barbat, ci s-a masturbat cu un capac de pix - Doamne, s-a sucit lumea rau de tot ! ...

Re: Prietenul meu nu mai vrea sa facem sex....!

din 30 apr 2007 21:57 de Ammon

Eu zic ca trebuie sa te lamuresti daca te iubeste intr-adevar. am vazut ce au zis altii, a se citi Verdiuc, cum ca e un "vrajitor". Totusi, eu imi mentin parerea ca si tu l-ai cam obosit. Asa ca, vorba lui Bursucu: mai rarutz, ca-i mai dragutz ...

Re: Re: Re: Prietenul meu nu mai vrea sa facem sex

din 30 apr 2007 21:52 de Ammon

Dar de ce sa fie nashpa ? Pai daca in trecut au facut mai mult sex decat putea "suporta" baiatul, acuma saracul a obosit. Ce vrei, nu toti pot face sex pe banda rulanta !Iar daca acuma, ultima data, au facut sex la initiativa lui, inseamna ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt

din 30 apr 2007 21:47 de Ammon

Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? Ma nuj da yo am auzit ca un baiat,,,dak o face cu girja,,,ji nu e salbatic la pat...poate fi virgin la cel mult 3 act. sex. :alien::wacko::-` Ma oameni buni, voi ati baut ceva ? Cum se poate sa nu ...

Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 30 apr 2007 21:40 de Ammon

lasa-l, draga, pe citystar, ca isi plange singur de mila ! Si eu sunt virgin, sunt ceva mai tanar decat el - am numai 24 de ani, dar nu ma plang. Am rabdare ! Diferenta intre mine si el este ca se profileaza ceva la orizont ! O tipa k lumea ! Dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2273 din 3732
«   1 ... 2270   2271   2272   2273   2274   2275   2276 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare