Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: EROS Show in Bucuresti!

din 27 apr 2007 18:07 de Guest

Esti cu capul, rau de tot. Primul mesaj care-a disparut de la acest topic, nu era al meu. Al doilea care-a disparut, de pe acest topic, era al meu, pt. NekunosKuta, mesaj prin care o atentionam, ca n-ar fi rau, dac-ar fi cinstita, chiar, daca viata ...

Re: Acesta, nu mai este avertisment! E pe bune.

din 27 apr 2007 17:46 de Guest

Sa te puna dracu sa mai stergi vreun mesaj de-al meu [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]! Citeste cu Foooooooooooooooarte mare atentie si baga-n capul ala!

Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara protectie => ris

din 27 apr 2007 13:52 de babytza

aoleu nici nu mai stiu de mine:((:((sincera sa fiu nu am vrut sa o fc cu el dar sa intamplat:((dupa cal mele trebuie sa-mi vina pe 8mai dar dak intreb pe cineva spun k nu poti sa ramai prima data chiar dak o fc neprotejat;) dar nu stiu :((sper sa fie ...

Re: Re: Re: Dezvirginare fara protectie => risc de

din 27 apr 2007 13:45 de ExoticDream

In principiu nu, fecundarea se produce daca exista spermatozoizi pe-acolo... Daca el nu a ejaculat in vaginul tau, riscul este mic.... doar eventuala "picatura a placerii" mai ramane ca semn de intrebare. Totusi.... in ce perioada a ciclului (ca ...

AVERTISMENT

din 27 apr 2007 13:25 de ExoticDream

1. Citeste (cu atentie) Regulamentul. 2. Consulta un medic psihiatru. 3. Daca nu vei inceta cu aberatiile, amenintarile si insultele, vei primi BAN (intereseaza-te ce inseamna). Sa nu fie nevoie sa repet! ...

Re: Re: Re: Re: EROS Show in Bucuresti!

din 27 apr 2007 13:04 de ExoticDream

Nu ai prins ideea. Daca iubesti, doresti sa realizezi momente aparte pentru a-l face pe partener (si, implicit, pe tine) sa fie happy.... Chestia este ca nu toti facem dragoste (stii foarte bine!) si tocmai pentru ca sexul pur poate deveni ...

Re: Re: mai vreti ?:D

din 27 apr 2007 11:32 de Guest

Asta cu nivelul de maturitate, e discutabila. Deci, am fost casatorita cu cineva, cu 3 ani mai mare decat mine. Am divortat. Am avut, ca sa zic asa, o relatie, de iubire-prietenie, cu cineva, cu 10 ani mai tanar decat mine. Apoi o relatie cu cineva ...

Re: Re: Re: EROS Show in Bucuresti!

din 27 apr 2007 11:04 de Guest

Ar fi bine si de apreciat sa fii cinstita, chiar, daca viata, nu-i intotdeauna cinstita. Ai ramas cu raspunsul pe-un mesaj disparut.

Re: Re: Pentru Nemesis sau ExoticDream

din 27 apr 2007 11:01 de Guest

Nowwwwwwwwwww. Daca-mi mai dispare, sau este modificat vreun mesaj iti zbor, chestia aia de pe umeri. Sa nu fie nevoie sa repet, Bantea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal c

din 27 apr 2007 02:56 de ExoticDream

You're welcome! :rolleyes: Pot sa te intreb pe cine vrei sa intrebi daca se oua?!? :o:D:lol:

Re: Re: EROS Show in Bucuresti!

din 27 apr 2007 02:52 de ExoticDream

Destrabalare? De cand esti de parere ca sexul este sinonim cu asa ceva? Mai "destrabalator" mi se pare gestul de a agata o fata si a incerca sa o bagi in pat decat sa te duci la un eveniment de tip expozitie! Timp pierdut? Ohohooo...., pai timpul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani

din 26 apr 2007 14:32 de lil_pierce

nick-ul meu vine de la id-ul meu de messenger care incepe tot cu lil..; pierce a fost primul cuvant care mi-a venit in minte cand m-am logat.nu stiu ce tot zici tu acolo.nu am postat pe forumul asta decat prin acest cont..asa ca te rog nu mai ...

Re: Re: Re: Relatie cu un baiat din alta tara!

din 26 apr 2007 12:50 de Guest

Daca-ti vine sa-i spui sa se duca, spune-i, nu te abtine prea mult ca nu-i bine. Ti-o spun din proprie experienta. Asta cu vorbitul altora in numele meu, mi s-a intamplat si mie, aici pe forumuri si mass media. Se intampla de 3 ani jumate. Asa ca, ...

Re: Bancuri

din 26 apr 2007 12:28 de SORIN28

Legea nr.1: Cu cat femeia care te iubeste este mai frumoasa, cu atat iti va fi mai usor sa o parasesti fara regrete. Legea nr. 2: Nimic nu se amelioreaza cu varsta. Legea nr. 3: Sexul nu ingrasa. Legea nr. 4: Sexul ocupa cel mai putin timp ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un baiat di

din 26 apr 2007 12:04 de Aika

Nu-ti incarca inutil constiinta, e de ajuns ca traim asa cum traim. Prin comportamentul lui nu dovedeste altceva decat imaturitate si nu uita ca barbatii sunt imaturi prin definitie. Ca au 20, 30 sau 100 de ani, nu este nici o diferenta. Stiu prin ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati

din 26 apr 2007 11:39 de Guest

Nu. Intrebarea nu e tampita, este incompleta. Raspunsu rile, multe dintre ele, intaresc regula lupu-si schimba parul, dar naravul, ba. Din acest, nou nickname al tau, inteleg ca-ti place Pierce Brosnan. Si Li'lee. Atat. In alta parte spui ca daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un baiat din al

din 26 apr 2007 10:36 de maeka

am sunat ieri la el incontinuu..pna a raspuns..in limba lui straigand "ma auzi?ma auzi?si mi-a inchis...m-a blocat peste tot...tot el..dupa ce ca a fost primul, am facut atatea drumuri la el, mi-am lasat scoala in mijlocul examenelor...m-am certat cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregulat

din 26 apr 2007 03:20 de DarkAngel

Si de la asa o varsta tu te pui sa te joci cu hormonii fetei? hmm asta nu e bine deloc asemnea medicamnete luate asa devreme pot cauza si efecte neplacute... plus un control la medic nu strica deloc mai ganditi-va inainte sa actionati

Re: Re: Re: Re: Limerence

din 26 apr 2007 01:37 de ExoticDream

Din nefericire, nu [i]estem[/i] toti [i]jenii[/i], cu IQ de Einstein sau Sharon Stone, poate de aceea "lojica" noastra apare uneori cam dilatata (in lungime), desi nu este dependenta de context, oricat ar parea. Trebuie sa recunosc faptul ca nu ...

Re: Ma iubeste da sau nu?

din 25 apr 2007 22:23 de Miruna2007

Yo kred ka Ii esti simpatika, si Ii este drag de tine,dar nimeni nu poate sti (dekat Dumnezeu) ce este in mintea si in inima lui...Cel mai bine e sa stai ku el d evorba si s avezi ce zice, daka iti da de inteles ka-i place de tine. ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2276 din 3732
«   1 ... 2273   2274   2275   2276   2277   2278   2279 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare