Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 11:07 de Guest
Deci, eu, am intrat in biserica, imbracata in rochie de mireasa, insarcinata in 4 luni si jumatate. Au venit si toate rudele, toti cunoscutii si necunoscuti pt. mine, la nunta, am avut si-o rochie sexy, ca sa zic asa, decoltata bretelutze, trei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 09:43 de Nekunoskuta
Sa pasesc spre altar in rochie alba de mireasa si cu burta la bura de 6-7 luni, nu? :lol: Sincer, nu e de mine imaginea asta!!! DELOC!
Tu ai face asta? :blink:
Eu nu iau in calcul varianta sa-mi fac nunta la repezeala sau "asa ca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un baia din 24 apr 2007 09:12 de verdiuc
Bine-bine, dar nu auzi ca tipul nu ii mai raspunde. Probabil un sfat bun ar fi legat de...daca sa il mai caute sau nu.Si apoi, ce reactie sa aiba in fata lui dupa ce s-ar vedea/auzi.
Parerea mea este ca trebuie detasare incet-incet.Tipul are un ...
Re: Re: Limerence din 24 apr 2007 03:28 de ExoticDream
Ce sens mai are sa-l invinuiesti cand se simte deja atras cu cel putin unul din elementele multimii {minte, suflet, trup} de altcineva? Intre tine si el s-a creat acel defazaj delta_fi, de obicei ireversibil, el este cu un pas inaintea ta, de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un baiat di din 24 apr 2007 02:49 de ExoticDream
Exagereaza....! Cum poti trai alaturi de un tip atat de gelos?!? Chiar nu inteleg cum poate un barbat sa-si imagineze ca poti simti atractie pentru altcineva cand de-abia a facut dragoste cu tine si simte ca "ii apartii" sufleteste si-n tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 apr 2007 02:18 de ExoticDream
Daca ti-ai gasit perechea, planuri de viitor impreuna exista si se "intampla" copilul...., conteaza atat de mult ca nu este facuta inca nunta? Stiu ca am mai discutat chestia asta, dar chiar nu se poate aranja o nunta "in regim de urgenta" in ...
Re: Re: Re: Re: SE POATE DEZVIRGINA CU UN OB? din 23 apr 2007 22:29 de stefanoski
medical...dar pentru un baiat care latura este mai importanta ? Pe mine nu m-ar deranja lipsa himenului daca as sti sigur ca fara nu a mai facut sex :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: At din 23 apr 2007 20:19 de Nekunoskuta
Eu!!! Pot!!!
Un accident minor cum ar fi un prezervativ spart poate trece neobservat. Ce faci daca nu afli despre asta decat cand nu-i vine ei mentruatia? Chiar daca relatia este stabila, eventual exista planuri de viitor bine conturate, un ...
Re: Re: Re: SE POATE DEZVIRGINA CU UN OB? din 23 apr 2007 20:14 de Nekunoskuta
Ba nu, din punct de vedere medical. Pe aceasta parte, virginitatea consta in prezenta acestui himen ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati av din 23 apr 2007 17:59 de stefanoski
Sa-l contrazica cineva ! daca poate...:)
Re: Re: SE POATE DEZVIRGINA CU UN OB? din 23 apr 2007 17:54 de stefanoski
daaaaaaamm !! acea posibila ruptura a himenului nu inseamna dezvirginare. Ce ? daca s-ar fi rupt himenul si fata nu a facut sex niciodata nu mai e virgina ? Ba da ! :ok:
Re: Sotul meu nu vrea copii din 22 apr 2007 16:38 de SORIN28
Angela, daca vei divorta si eu voi fi singur, vrei sa te mariti cu mine?! Eu vreau copii, vreau doi:love:
Crezi ca ai vreo sansa sa ajungi prin Galati?(stiu mai moderaorilor ca matrimonialele sunt cu un etaj mai sus :P )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta din 22 apr 2007 16:35 de SORIN28
Nu vorbim de viat unui copil, o "iau" personal so vorbesc de viata copilului meu si atunci cand cand "vorbesc" de copilul meu(nenascut inca, din cate stiu eu) nici Dumnezeu si nici dracu nu-mi sta in fata:ok:
Se distruge viata ...
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt vir din 22 apr 2007 15:41 de Nekunoskuta
:lol::lol::lol: Asta-i tare de tot!!!!
Incultura nene...ce face ea din om! ):(
Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin? din 22 apr 2007 14:38 de Karinutza
Ma nuj da yo am auzit ca un baiat,,,dak o face cu girja,,,ji nu e salbatic la pat...poate fi virgin la cel mult 3 act. sex.
Re: Re: Re: Re: Ups! Am uitat ... din 22 apr 2007 12:12 de Guest
Exotic, spre exemplu, 2 ani, la mine a uitat, ziua de nastere. De casatorie, nu poate fi vorba, ca nu suntem casatoriti. In al treilea an, adica, anul trecut, si-a amintit-o, dar pentru ca nu eram acasa(in tara), si-a amumtit-o, pe-un blog, pe ...
Re: Mustata din 22 apr 2007 10:53 de stefanoski
Dar de ce vrei tu sa-ti creasca mustata mare ? crezi cumva ca este sexy sa ai mustata ? crezi ca fetelor le plac baietii cu mustata ? bleach...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatie serioasa din 22 apr 2007 03:31 de ExoticDream
Este in firea noastra sa vrem mereu sa stim mai mult, sa cautam explicatii pentru ceea ce nu intelegem... A gandi "prea mult" nu inseamna a nu trai in paralel la o intensitate acceptabila, acestea nu sunt lucruri care se exclud, dimpotriva: traim ...
Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un baiat din alta t din 22 apr 2007 03:12 de ExoticDream
Lucrurile par OK din unghiul din care privesti tu, poate chiar sunt [i]destul de[/i], la 24 de ani, dupa 8 ani de descurcat pe cont propriu, poate ca baiatul asta este invatat cu greutatile, bravo lui daca in aceste conditii a facut o facultate ...
Re: Re: Re: Ups! Am uitat ... din 22 apr 2007 02:55 de ExoticDream
Daca este vorba de ziua ta sau data casatoriei, este FOARTE deranjant.... Il poti ierta, insa uitarea aceea este strans legata de sentimentele lui fata de tine, de respect.... Nu numai ca ar trebui sa-si aminteasca, ci sa incerce sa-ti fie ...
Pagina 2278 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||