Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sex in toaleta... din 19 apr 2007 11:09 de Nekunoskuta
Daca ati fost prinsi in act sau in pozitii indecente sau fara haine (partial sau total) crezi ca mai crede cineva scuzele tale? ;)
Ar merge doar daca sunteti surprinsi foarte decenti dar si in acel caz s-ar gandi cel care va surprinde ca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 apr 2007 11:05 de Nekunoskuta
Daca erau atat de reusite nu se despartea de ele, nu? ;)
Daca iubitul meu are cateva relatii nereusite in trecut.....ma intreb daca va merge sau nu relatia noastra :lol:
Oricum...imi plac criteriile dupa care iti alegi ...
Re: Re: Oare e sau nu e? din 19 apr 2007 11:02 de Nekunoskuta
Noi de unde sa stim ce i se intampla? Oricum vad ca ea este putin mai "ciudata" din moment ce menstruatia ii vine de 2 ori pe luna. Ar trebui sa consulte un medic in privinta asta. Daca are menstruatia asa neregulata de nu stie cand ii vine e ...
Re: Cat de mult din noi dezvaluim partenerului? din 19 apr 2007 10:55 de Guest
Depinde de partener. Poti, spre exemplu, sa ai un partener, caruia-i dezvalui tot, sufleteste vorbind, adica-i spui omului de la-nceput ca-l iubesti, dar el este atat de lovit de experientele anterioare, incat, nu este in stare, sa-nteleaga ...
Re: Re: Re: Ejacularea rapida din 18 apr 2007 18:47 de Nekunoskuta
Cauza...este unul din cazurile alea...solutia este sa gasesti motivele si sa le combati.
Re: Sex in toaleta... din 18 apr 2007 18:47 de Nekunoskuta
Sper ca nu ne ceri pareri si persoana respectiva inca asteapta scuza :lol:
Depinde mult, foarte mult, de circumstante. Daca v-a prins unul din parinti acasa la tine sau la ea nu prea vad cum te va salva o scuza mincinoasa, mai ales daca erati ...
Re: Re: Ejacularea rapida din 18 apr 2007 15:50 de oz
Si daca este unul din cazurile astea, nu stiu sigur... care ar fi solutia, sau cauza ?
mutlumesc
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata??? din 18 apr 2007 15:50 de JuiceBoy
Atza incoa... atza incolo... da oare ce rol are atza aia daca e sau nu ?... e ceva diferenta ?... ti se lungeste penisu ?... sau wtf is with that bloody atza ? :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 apr 2007 12:03 de wave
din niste motive evidente l-am ales pe ultimul cunscut .......
-ultimul Z, mult mai matur emotional>a avut 3 relatii reusite inaintea mea
Re: Re: Ups! Am uitat ... din 18 apr 2007 11:22 de Nekunoskuta
Cu raspunsul asta esti chiar tare!!! :lol::lol::lol:
Misto...de tinut minte si de aplicat :D
Re: Ups! Am uitat ... din 18 apr 2007 10:55 de Guest
L-as lasa in pace pe partener. Ar avea parte de atata liniste, incat, una din doua, ori uita, de tot si de mine, ori isi aminteste fiecare detaliu, corect, unde si cand m-am nascut, daca si cand ne-am cunoscut, cum ma numesc, ce culoare au ochii ...
Cat de mult din noi dezvaluim partenerului? din 18 apr 2007 02:28 de ExoticDream
Mi-am amintit o discutie avuta cu mult timp in urma cu un veteran al forumului pe tema necesitatii pastrarii sau nu a unor bariere ("ultime") intre parteneri, chiar daca relatia merge foarte bine, ca un fel de minima protectie impotriva suferintei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 apr 2007 02:11 de ExoticDream
Te-ai hotarat care din cei trei este alesul sau lucrezi in paralel? Daca te-ai decis, pe ce criterii ai ales?
:`:`:`
Re: Ups! Am uitat ... din 18 apr 2007 02:05 de ExoticDream
Cea mai fireasca reactie ar fi tristetea.... Exceptand cazurile speciale (in care el este fff ocupat, bolnav etc.), consider ca partenerul ar trebui sa-si aminteasca date esentiale - zilele de nastere si eventual onomastice ale lui si ale mele, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac barbat din 17 apr 2007 18:01 de Guest
Trebuie sa-ti mai spun doar, ca membru asociat, ceea ce este Romania, din 1995, nu-i tot aia cu membru cu drepturi depline, ceea ce este Romania, din 2007, adica, are dreptul sa fie reprezentata in Parlamentul European si sa voteze, evident. In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac barbat din 17 apr 2007 17:54 de Guest
Mi-e clar, ca n-ai plecat pana-n Norvegia sa vezi, daca mai circula coroana norvegiana, si mi-e si mai clar ca bati campii rau de tot, ma rog, se pare ca te pasioneaza sportul acesta. Deci, Polonia, este membra UE de la 1 ian.2005. Nu mai aprofundez ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac barbatii c din 17 apr 2007 17:25 de ExoticDream
Bun... s-o luam usurel, sa nu ametim si sa nu ne doara chestia aia care ne acopera gatul si care, de la caz la caz, contine (si) circumvolutiuni neplate (dar lectia de anatomie o las medicinistilor nostri).
1.Norvegia NU a facut si NU face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata??? din 17 apr 2007 16:18 de VSM
pai pe mine m-au dus parintzii la medic cand aveam vreo 10 ani pt a scapa de ea :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac barbatii ca fe din 17 apr 2007 16:06 de Guest
Anunt: Dac-o vede careva, pe ExoticDream, va rog, indrumati-o catre un Exchange Office, o banca, puneti-i va rog, si-un ziar in mana, inainte sa plece, pana-n Norvegia, sa vada, daca au inlocuit, norvegienii, coroana norvegiana, cu euro. Mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat de important e orgasm pent din 17 apr 2007 15:24 de bebysa
dap ...ai dreptate
Pagina 2281 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||