Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Mereu perfecta pentru sotul tau?

din 17 apr 2007 11:34 de Guest

Da. Asa se spune si cred ca-i adevarat, ca o femeie este frumoasa, daca celui de langa ea, ii face placere, dimineata, cand se trezeste, s-o priveasca. Probabil, ca mama colegei, isi aplica un make-up si seara, inainte de culcare, astfel, incat, ...

Mereu perfecta pentru sotul tau?

din 17 apr 2007 11:12 de Nekunoskuta

Imi povestea o colega acum ceva timp ca mama ei nu s-a aratat niciodata in fata tatalui ei nemachiata si necoafata. Asta in conditiile in care cel mai mare copil al lor are 24 de ani deci sunt casatoriti pe putin de 25 de ani. Vi se pare normal? ...

Re: Ups! Am uitat ...

din 17 apr 2007 10:47 de stefanoski

Nu stiu cum se face ca in nici una din aniversari n-am avut iubita :wacko: La randul meu, nu am uitat de aniversarile fetelor. Chiar acum pe 2 mai e ziua ei :-` Si nu m-as supara daca ar uita, dar as avea grija nici macar sa nu afle :lol:

Re: Re: 100% protejat

din 17 apr 2007 10:41 de stefanoski

Cat timp nu se rupe prezervativul, acesta te protejeaza inpotriva BTS-urilor. Daca nu este folosit corect si se rupe, nu-ti mai garanteaza nimeni nimic...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 apr 2007 08:50 de wave

:p deja sunt la inceputul unei relatii:D ......l-am gasit prin intermediul internetului:,:rolleyes: :love::love:

Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata???

din 17 apr 2007 01:43 de see me

N-am sa uit toata viatza cat m-a usturat :D tzipam ca nebunu :D deci cand se rupe te ustura daca se rupe la primul contact sexual....si cat de tare ustura cad se rupe si mai poti continua contactul sexual..???????

Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac barbatii ca femeile sa

din 17 apr 2007 01:34 de ExoticDream

In curand s-ar putea sa merite "s-o faci" si de pe mobil in Uniunea Europerana, Comisia de Industrie, Cercetare si Energie a Parlamentului European a aprobat propunerea Comisiei Europene de reducere cu pana la 70% a taxelor de roaming, percepute ...

din 17 apr 2007 01:19 de mya

Atotcunoscatorule, slow down cu excesele astea de zel. Nu trebuie sa-ti faci o prietena din grupul social din care faci parte, nu e o regula, se poate ivi de oriunde o ocazie. Daca sentimentele nu reprezinta nimic pentru tine, nu inseamna ca ele ...

din 17 apr 2007 01:07 de ExoticDream

Da, cel putin multimea moderatorilor are media de varsta peste 23 de ani, happy now sau este nevoie sa numaram si actele sexuale aferente?!? A propos de acest orice..... Iti recomand o carte - Pascal Bruckner - "Luni de fiere" - in care, ...

Re: Re: Re: Cum fac barbatii ca femeile sa se indr

din 16 apr 2007 18:36 de Bockscar

Plec si imi cer scuze ce altceva as putea face?

din 16 apr 2007 16:34 de mya

Depinde ce inteles atribuie fiecare cuvantului "orice" :ok:

din 16 apr 2007 14:45 de nico

bai nene....numai copii pe aici...are careva mai mult de 20 de ani? si pt fetele astea "cuminti" o sa vina o zi in care o sa vreti sa ejaculeze pe voi...) ... ce placere e aia cu prezervativ? daca iubesti faci orice.

Limerence (partea I)

din 16 apr 2007 14:08 de ExoticDream

Termenul [b][i]limerence[/i][/b] este definit de psihologul Dorothy Tennov ca fiind o stare cognitiva si emotionala involuntara, in care o persoana simte o puternica dorinta romantica fata de alta persoana, un fel de "a-i pica cineva cu tronc". ...

Re: Re: Re: Re: Cat de important e orgasm pentru f

din 16 apr 2007 12:10 de Nekunoskuta

Nu rade, este posibil. Poate a exagerat putin cu "fiecare partida de sex" dar cand o femeie ajunge sa-si cunoasca foarte bine corpul si organismul si mai ales daca are alaturi un partener grijuliu poate ajunge sa aiba mai multe orgasme la fiecare ...

Re: Ups! Am uitat ...

din 16 apr 2007 12:05 de Nekunoskuta

Depinde...daca trece printr-o situatie mai stresanta care l-a facut sa uite un asemenea amanunt desi pana acum nu a uitat ii amintesc eu si nu ma supar. Oricum, la inceputul relatiei trebuie invatat :D Eu l-am invatat data de cand suntem impreuna ...

Re: Re: Re: Re: Cum fac barbatii ca femeile sa se

din 16 apr 2007 11:20 de Guest

Numarul apelat este si era alocat. S-a apelat foarte usor, de la un telefon public, folosind un Millenium Global Calling Card, o fisa de 5 coroane norvegiene. Important este sa ai timp, sa cobori de pe nava, sa gasesti un telefon public liber, ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relati

din 16 apr 2007 11:08 de Guest

Dar cine ti-a spus ca-i vorba despre tine in a 3-a reluare, ca trebuie sa faci compromisuri/cate compromisuri sa sa mai faci?

Ups! Am uitat ...

din 16 apr 2007 06:52 de mya

Cum ati reactiona daca partenerul/partenerul ar uita date semnificative pentru voi, ca de exemplu ziua voastra de nastere? Sau data cand v-ati cunoscut si impliniti o anumita perioada in relatie? (exemplele pot continua) Persoana ar fi pedepsita ...

Re: Re: Re: Cum fac barbatii ca femeile sa se indr

din 16 apr 2007 02:29 de nemesis

Numarul apelat nu este alocat... Va rugam consultati panoul de compunere a trenurilor, aflat la mijlocul peronului. Va rugam: Feriti linia! :blink::wacko::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relati

din 16 apr 2007 02:12 de ExoticDream

Depinde cat de bine il cunosti si ce sanse reale crezi ca exista pentru ca greseala/greselile sa nu se repete; nu spun ca depinde si de ceea ce simti tu pentru el intrucat este evident ca il iubesti, iar gestul lui te-a ranit enorm... Stii, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2282 din 3732
«   1 ... 2279   2280   2281   2282   2283   2284   2285 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare