Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: A fost sau nu a fost virgina? din 14 apr 2007 20:31 de lacrimaioara
Deci nu toate fetele singereaza ...unele doar simt o ruptura in ele si o mika -mare durere! atat:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru din 14 apr 2007 20:26 de lacrimaioara
Hai sa va spun si io ceva niciodata ink nimeni nu a ejaculat pe trupul meu si mai ales pe fatsa ca il omor....
In primul rind sunt o fata care nu pot spune ca e sfinta dar are si ea o demnitate nu? :)) totusi ink ceva care ar trebui sa va sperie pe ...
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt vir din 14 apr 2007 20:17 de lacrimaioara
La o fata stiu ca ca semn foloseste uneori o pikatura de singe sau se simte o ruptura pe care io am simito mai tirziu deoarece practik sportul:P dar :P la baietei stiu ca clopotel nu mai sunt din momentul primei ejaculari:P primei atingeri de fundul ...
Re: Re: Re: Prietenul meu nu mai vrea sa facem sex din 14 apr 2007 20:12 de lacrimaioara
ar trebui sa-i demonstrezi aceeasi purtare...ca el sa inteleaga ca nu-ti este chiar atit de pe plac nici tie...ca sa se simta in pielea ta...in rest la urma urmei nu mai sunt baietsi?:)) he he he :)) sunt mulyti iar daca nu lasai dreaq:P
Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator contine spe din 14 apr 2007 20:09 de lacrimaioara
din pacate nu s-a inselat delok...verificat ca lichidul preejaculator contine spermatoizi care duk la ingreunarea femeii...De ce oare in reguli scrie dupa jocile astea prono ajung foarte multi copii fara motive...iar cuplurile nu stiu de unde s-au ...
Cat de important e orgasm pentru femeie? din 14 apr 2007 16:11 de VladX
Dupa o anumita cantitate de alcool .. am inceput sa ma gandesc la asa ceva..eu de exemplu cand sant cu o fata chiar daca termin inainte nu mi-e rusine sa pun limbutza sau degetelul.. neah alcool pe lunga durata nu e chiar folositor :D ..sdar nu ma ...
Re: Iertare din 14 apr 2007 15:05 de mya
Tradarea, alaturi de minciuna, sunt greu de iertat pentru mine. Trebuie sa fie aproape "Dumnezeu" pt mine tipul, ca sa ajung sa-l iert. Si chiar daca trec peste respectivul incident, in suflet va urma o urma dureroasa, care ma va face sa fiu ...
Re: Re: Re:O intrebar din 13 apr 2007 23:10 de unik18
Un exemplu: am intrebat-o pe mama mea, mai mult in gluma: mami ce-ar fi daca mi-as pune cercel in limba?
si s-a suparat wow...foarte urat. dar sa o intreb daca as face sex cu ixulescu ce s-ar intampla.nu nu o pot intreba asta. si ai e o ...
Re: Re: Re: analize din 13 apr 2007 22:42 de Guest
Eu cred ca stie, pt. ca a scris si-n mesajul de deschidere. Eu, nu am inteles, ma rog, nu-i prea clar in mesajul ei de deschidere cu cine i-a spus tatal ei ca face sex oral. Ce vrei, eu n-am inteles! Cat despre analize, srie destul de clar, despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 apr 2007 22:30 de Adrian _nsc
"La umbra nucului batran...(20 cm - 'Geaba ai hogeac misto daca n-ai cocar baro')"
Eu va zic din proprie experienta ca o buna parte dintre nudisti sunt in adancul fiintei lor putin exhibitionisti. Simti un fior placut cand se simt priviti de ...
Re: Re: Re: Iertare din 13 apr 2007 19:10 de Nekunoskuta
Eu nici "bataia" in joaca nu o pot lasa sa treaca :lol: Nu stiu, asa sunt eu, mai bataioasa (la propriu) si daca incepe sa se joace cu mine, sa ma prinda de maini sau mai stiu eu ce incep sa dau. Asta e joaca, nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar ...
Re: Ce rol au prietenii intr-o relatie de iubire? din 13 apr 2007 19:05 de Nekunoskuta
Rol? Important? Dar ce...traiesc langa ei/ele? Prietenii lui sunt prietenii lui, o parte imi sunt amici, o parte au ramas doar prietenii lui. Nu-mi pasa ce cred despre mine (in general lumea spune ca sunt cu nasul pe sus si chiar nu-mi pasa daca ...
Re: Re: Re: analize din 13 apr 2007 18:15 de catalina
analize hiv, sifilis....
Re: Re: Sex in grup! din 13 apr 2007 17:44 de VladX
noi daca satisfacem una..dapoi sa ma chinui sa satisfac 3.. pff.. doar daca ele s-ar juca intre ele oleak :~*
Re: Re: Re: Re: afemeiat din 13 apr 2007 17:15 de VladX
@ wave fato e primul tau boyfriend din cate am inteles pe forum lumea nu incepe si nu se termina cu el ... mai experimenteaza...
si nu a fi afemeiat nu e boala.. e mai mult un sport.. o joaca de soarecele si pisica..daca platesc prin ...
Re: Re: analize din 13 apr 2007 14:50 de RAFAEL
[b]DACA NU STI LA CE ANALIZE SE REFERA TATAL TAU DE CE NU VORBESTI DESCHIS CU EL , SI AR FI BINE SA FIE SI PRIETENUL TAU DE FATA![/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce intra at din 13 apr 2007 12:44 de Guest
lasa-ma sa ghicesc si erau virgine, toate! Ai dreptate in termenii mei verificat, inseamna, cate ti-au trecut prin pat, judecand dupa numarul dat de tine, esti prea experimentat, pt. mine, doar, 4 barbati pana acum, de cand mi-am inceput viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce intra at din 13 apr 2007 11:20 de Nekunoskuta
Stii care e faza cu barbatii care la o varsta tanara au mai multe experiente sexuale la activ? Ei stiu doar sa o bage si sa f*&%, atat. Nu au habar de cum functioneaza organismul femeii (in dese cazuri nici al barbatului), nu stiu sa ofere un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce intra atat d din 13 apr 2007 03:07 de RAFAEL
NU STIU CE INSEAMNA IN TERMENI TAI "verificat" DAR DACA MA INTREBI CU CITE FEMEI M-AM CULCAT ITI SPUN CA,CU PUTIN PESTE 50. P.S.nu fregventez prostituate.
Re: Re: Ejaculare inauntru+Postinor 2+sangerare ab din 13 apr 2007 02:56 de RAFAEL
CEL MAI BINE CITESTE PROSPECTUL IAR DACA CVA NU ESTE CLAR CONSULTA UN MEDIC GINECOLOG! (!)
Pagina 2284 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||