Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tar

din 3 mai 2007 02:48 de ExoticDream

Este greu de crezut ca o fata de 18 ani nu isi da seama ca exista totusi unele riscuri in aceasta.... expeditie! Parintii habar n-au ca pleci (evident pentru ca nu ar fi de acord), tu te bucuri ca amicul tau de pe net a fost gentleman si ti-a ...

din 2 mai 2007 20:40 de Guest

Deci, l-ai cunoscut, sau vreti sa va cunoasteti? Nu-i obligatoriu sa raspunzi, iti subliniez, doar, inadverdenta in exprimare! Ciudata faza, cu plec din tara, pe uscat, intr-o calatorie de agrement, cum spui tu, si ai tai nu stiu. In fine, nici asta ...

Re: Problema Erectila

din 2 mai 2007 19:56 de machine

foloseste performa. o sa va opriti ca deja o sa va plictisiti sau nu va mai tin mainile si burta. have brunches of fun.

.....

din 2 mai 2007 17:49 de marina

Da,am citit prospectul dar din pacate abia dupa ce am luat pastilele.Oare pot fi urmari serioase daca le`am luat pe amandoua in acelasi timp?Sper ca si`au facut insa efectul:ermm:

din 2 mai 2007 17:41 de the_gogu

daca ai bani de aruncat...e treaba ta...oricum exista si o mica posibilitate ca el sa nu te fi mintit deloc si sa fie totul adevarat dar...acest dar e prea mare, oricui ii vei spune poveste ta nimeni nu o sa-ti spuna sa te duci fara nici o ezitare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Primul voiaj afara din tara

din 2 mai 2007 17:25 de iulya

ce e asa greu de crezut k am cunoscut un tip pe net si k vreau atat eu cat si el sa ne cunoastem.nu vad pericolul situatiei daca merg pe banii mei.e vreo 250 de euro un pachet de cateva zile pe akolo.el sa oferit sa plateasa tot dar n as accepta.ai ...

Re: Re: Re: Re: ???

din 2 mai 2007 16:25 de the_gogu

daca am noroc... asta se poate intampla chiar maine sau peste 10 ani, cu cat astepti mai mult cu atat trece mai greu timpul...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Limerence

din 2 mai 2007 16:21 de ExoticDream

Believe it or not, sunt de acord cu tine. Daca simti [i]limmerence[/i] fata de altcineva, inseamna ca relatia ta este aproape "murita", te amagesti doar ca lucrurile stau OK si, in general, nu exista cale de intoarcere, chiar daca tu sau ...

Re: Re: Re: Re: Poza - Timp de aprobare?

din 2 mai 2007 15:56 de ExoticDream

Daca poza indeplineste conditiile, Dr Sexpert ti-o va aproba curand, stai linistit, l-am zarit mai devreme pe aici. ;););)

Re: Re: Re: Sarcina+Postinor???

din 2 mai 2007 15:53 de ExoticDream

Nu ti-am vorbit aiurea, "draga mea", m-am mirat ca ai luat Postinor la 5 zile dupa actul sexual neprotejat, nu ca nu stii daca are efecte asupra unei eventuale sarcini. Oricum, bine ca te-ai lamurit. :cat::cat::cat:

Re: Re: Sarcina+Postinor???

din 2 mai 2007 15:46 de kale

aiurea imi vb in sictir draga mea.am citit prospectul.nu scria ce efecte are asupra unei sarcini deja instalate.m-am uitat pe ce mi-ai dat,si zice ca sarcina continua fara probleme daca deja e instalata,deci mersi,am aflat ce ma interesa.

Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa mai cred!!!!!!!!

din 2 mai 2007 15:43 de ExoticDream

Stai ca n-am inteles: tie iti pare rau ca l-ai "pierdut" pe tipul asta?!? Tot nu te-ai convins ca nu merita sa-ti pierzi timpul cu el? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 2 mai 2007 15:39 de ExoticDream

Bun. In concluzie, virginii trecuti de 20 de ani si nu numai ei ar trebui sa-si ia adio de la viata, asa-i? Well.... drept sa-ti spun, nu sunt de acord. O fi ea, adolescenta, o varsta a plutirii comode in fel de fel de sfere ideale, rozalii, dar ...

Re: As vrea sa stiu daca...

din 2 mai 2007 15:29 de ExoticDream

Farmacista aia e nebuna sau a trecut prin scoala ca gasca prin apa?!? Pastilele alea au un continut mare de hormoni, ar fi avut sens sa iei a doua pastila la mai putin de doua ore dupa prima DOAR daca ai vomitat si exista riscul ca aceasta sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de u

din 2 mai 2007 15:21 de ExoticDream

Adevarul este ca si pe mine ma batea gandul ca baiatul, virgin sau nu, vrea sa aiba parte de (ceva) "actiune"! Daca ar fi fost vorba de iubire care sa dea pe-afara, nu i-ar fi cerut asta toata ziua buna-ziua, fata i-a spus ca nu e pregatita inca ...

Re: Re: Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 2 mai 2007 15:18 de citystar

pai un om virgin afectat de singuratate de obicei nu supravietuieste mult. Moare de la sine, nu e nevoie sa se sinucida. Eu, chiar daca sa presupunem prin absurd ca nu voi muri virgin, voi muri de singuratate. si tot voi muri. iar la 116 ani ...

Re: Sarcina+Postinor???

din 2 mai 2007 15:10 de ExoticDream

Jesus, oare cat de greu o fi sa citesti instructiunile din prospect?!? Nu cumva acolo scrie ca Postino[b]r[/b] se ia la [b]maximum[/b] 72 de ore (adica 3 zile), calculate din momentul actului sexual neprotejat?!? Daca nu iti este foarte greu, ...

Sarcina+Postinor???

din 2 mai 2007 14:22 de kale

daca sarcina ar fii instalata de maxim 5zile,iar dupa aceea am luat postinol,sarcina va continua?acum imi pare rau ca am luat postinol,ca mi-e frica ca poate va iesi copilul cu probleme.va rog,daca stiti,lamuriti-ma.

Re: Re: Re: Virgin la 116 ani !

din 2 mai 2007 11:38 de Guest

Adica, ce ti s-a parut ca-i fac lui CityStar?!? Am intrebat, cu ce varsta de virginitate va deschide urmatorul topic. A mai dechis un topic, tot aici la sexspert, cu virginitatea la 26 ani...[i][Editat de Nekunoskuta][/i]

Re: As vrea sa stiu daca...

din 2 mai 2007 10:55 de Nekunoskuta

Din ce stiam eu Postinorul nu se ia asa, adica ambele pastile in acelasi timp. Pe prospect nu ai citit? In fine...incearca sa calculezi perioada fertila sa vezi pe unde te situezi (asta daca ai un ciclu menstrual regulat). Teoretic menstruatia acum ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2271 din 3732
«   1 ... 2268   2269   2270   2271   2272   2273   2274 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare