Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea invinge orice ?!? din 24 mar 2007 03:19 de ExoticDream
De acord cu faptul ca violenta inseamna cartonas rosu instantaneu intr-o relatie, dar infidelitatea merita exact acelasi tratament pentru ca este o greseala fff grava pentru care nu exista circumstante atenuante. Problema este ca noi ne referim ...
Re: Re: Re: Re: Iubirea invinge orice ?!? din 24 mar 2007 03:11 de ExoticDream
Depinde cum intelegem intrebarea. Daca iubirea este impartasita, atunci infidelitatea iese din discutie, este aberanta situatia "ma iubesti, te iubesc, dar mai fac sex si cu altii". Daca iubeste doar unul, iar celalalt se complace in relatie, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nicioda din 24 mar 2007 02:56 de ExoticDream
Tu faci prea multe mofturi, de-aia nu ai pe nimeni. De ce nu incerci sa cunosti pe cineva pe net si apoi, daca iti place, sa continui live? Acorzi prea multa importanta orasului de resedinta al potentialei prietene, oricat de comod ai fi de fel, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nic din 24 mar 2007 02:50 de ExoticDream
Nu renunta la el! Distanta aia nu este enorma deloc (parca 2088 km), se parcurge in fix 3 ore (cu avionul) si acum poti obtine un pret bun la biletul de avion (4-5 milioane pentru un bilet dus-intors Bucuresti - Londra) la companiile low-cost. ...
Re: Prietena mea se intalneste cu cel pe care-l iu din 24 mar 2007 02:38 de ExoticDream
Sa fim seriosi, cum sa-l iubesti pe tipul ala cand in alte topicuri ne intrebi cum sa agati un tip de liceu, mai mamaie?!? Ori glumesti cu noi, ori nu prea stii pe ce lume te afli. Eu cred ca mori sa ai si tu un iubit asa cum "se poarta" din ...
Re: Re: Nunta la minut!!! din 24 mar 2007 02:05 de ExoticDream
Normal ca participarea la o emisiune de acest fel are si avantaje, si dezavantaje. Daca lucrurile acelea nu sunt doar regizate, o nunta gratis poate fi o idee pentru cupluri lipsite de posibilitati materiale, care ar accepta dezavantajul grabei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea invinge orice din 23 mar 2007 23:22 de Pasaroi_Cuminte
hmm daca un om este privat de un lucru mult timp atunci acel lucru devine utopie.
prin utopie poate vrei sa spui ca nu crezi ca vei mai intalni un barbat care sa aiba fidelitatea ca principiu.
Faptul ca ai fi in stare sa-i tolerezi sau sa treci ...
sa mor sarac din dragoste din 23 mar 2007 22:52 de bebysa
Te iubesc mai mult, mai mult ca in prima zi
Eu la fel te voi iubi
Daca tu nu m-ai iubi nu as mai putea trai
Te-ai ales cumva sa stii
Te iubesc mai mult, mai mult ca in prima zi
Eu la fel te voi iubi
Daca tu nu m-ai iubi nu as mai putea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea - arma pros din 23 mar 2007 21:56 de mya
Sa-i gasim o mandra, ca sa n-ameteasca, sarmanu'? Sau il lasam de izbeliste, in bataia ploii si a vantului nemilos :((?
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls. din 23 mar 2007 21:21 de mya
Virtual, ma tem ca vei vedea doar ... scrisul. Dar hai sa-ti fac pe plac, sa ne aratam farmecele in fata monsieur-ului:
In primul rand, la doar 15 ani, nu mi se pare o problema colosala, cum o expui tu, este doar un mic impediement amplificat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea - arma prostulu din 23 mar 2007 20:55 de Pasaroi_Cuminte
ai grija daca se prinde in hora singur ameteste :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: help.pls. din 23 mar 2007 20:48 de Pasaroi_Cuminte
Draga mea e doar impresia :-`
Daca poti, spune si tu ce sa faca. Sunt tare curios sa-ti vad farmecele in actiune :p
Re: Re: Re: help.pls. din 23 mar 2007 19:04 de Pasaroi_Cuminte
ok ai marimea A la bust , tie iti trebuie un baiat de 1.70 m.
Prin cercul tau ai baieti de 1.70 ?
Machiza-te (dar nu strident) parul sa fie in bucle, imbraca-te in culori pastelate, zambeste tot timpul.
Daca iti place un tip , flirteaza cu el ...
Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre din 23 mar 2007 18:48 de Nekunoskuta
Mie una imi place sa fiu cucerita, sa-l simt ca se straduieste sa ma atraga langa el, imi place "jocul", flirtul nevinovat de inceput care devine din ce in ce mai "vinovat". Nu am cunoscut baieti timizi (sau poate, involuntar, m-am ferit de ei) ...
Re: Re: Re: Iubirea invinge orice ?!? din 23 mar 2007 18:35 de Nekunoskuta
Nu ai prins ideea. Daca unul din parteneri iubeste si celalalt inseala nu poti spune ca il ierti pentru ca tu-l iubesti si iubirea invinege orice, chiar si infidelitatea.
Cu toate astea, din pacate, mai sunt si femei care stau langa dobitocul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce au nevoi din 23 mar 2007 18:32 de Pasaroi_Cuminte
hmm depinde ce interval alegem ( cat de lunga e relatia) finit sau infinit
pt ca in functie de acest interval
Conditiile teoremei lui Rolle se pot
modifica.
Exista functii la care derivata in zero se anuleaza ( in traducere sinceritatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce au nevoie fe din 23 mar 2007 18:00 de ExoticDream
Nope! E invers: f derivabila => f continua! Exemplu: f(x)= I x I (adica modul de x, intelegi tu) este continua pe R, dar nu si derivabila in 0, asa-i? Reia din acest punct!
In traducere, asta inseamna ca, desi relatia poate fi continua pe tot ...
Re: Prietena mea se intalneste cu cel pe care- din 23 mar 2007 17:23 de iulia
da ea stia ca mie imi place de el si totusi s-a bagat! yo si prietena avem 15 ani el are 16.:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce au nevoie femeil din 23 mar 2007 16:02 de Pasaroi_Cuminte
si atunci in functie de apertura graficului putem avea convexitate si concavitate.
Mai mult daca functia-relatiei este continua atunci este derivabila.
Daca este derivabila atunci pentru orice eveniment din domeniu (punct)
functia are derivata ...
Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 23 mar 2007 15:33 de VladX
poti incerca sa ii spui ce ai face cu ea .. sa ii povesteti o fantezie picanta ( realizabila .. nu ceva ce i-ai face daca a-ti pe vreo insula etc..) cu cat mai mult lux de amanunte in domeniul cum ai dezbraco unde ai sarutato ..etc.
Pagina 2305 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||