Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce au nevoie femeile de

din 23 mar 2007 15:15 de ExoticDream

Cu riscul de a enerva lumea cu tehnicizarea excesiva a subiectului, sa zicem ca nu vad relatia ca o functie (bijectiva) definita pe domeniul sentimentelor unui partener, cu valori in multimea sentimentelor celui de-al doilea partener, ci ca pe o ...

Re: Muzica - balsam sau poluare a sufletului?

din 23 mar 2007 15:13 de bebysa

hmmm cu riscul de a fi criticata,judecata de ceilalti pot spune ca imi plac manelele.Ele sunt un balsam pentru mine.Cele de dragoste,sunt cele care parca povestesc propriile mele sentimente si trairi,aventuri. muzica clasica-ce pot sa zic ...

Re: Iubirea invinge orice ?!?

din 23 mar 2007 14:19 de ExoticDream

DA, iubirea invinge orice obstacol (inclusiv spatiul si timpul) DACA SI NUMAI DACA este bijectiva, iar partenerii au caractere puternice, (vointa cu carul) si sunt capabili de sacrificii. Din nefericire, in general, unul cedeaza mult prea ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce au nevoie femeile de bar

din 23 mar 2007 14:16 de Pasaroi_Cuminte

Carpe Diem ?. Fara bijiectivitate nu se poate , dar exista riscul aparitiei monotoniei.Asadar luam bijectia pe intervale scurte unde periodicele au monotonie (descrescatoare /crescatoare) sau lasam bijectia pe tot Domeniul ? Desigur o necuoscuta ...

Re: Re: Re: Re: De ce au nevoie femeile de barbati

din 23 mar 2007 14:09 de ExoticDream

De o mangaiere, o vorba buna, un suflet cald, un zambet, dar mai ales de un partener de comunicare in dublu sens....., un sprijin in tot si toate, un ecou, o reflexie a ta in fiinta pereche, fiinta pe care doresti sa o infasori in sentimentele ...

Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste?

din 23 mar 2007 14:09 de Pasaroi_Cuminte

TRUE

Re: Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste?

din 23 mar 2007 14:06 de Pasaroi_Cuminte

perfect Adevarat. Iar daca este un barbat adevarat ( nu "fatalau" :lol: sau papusa masculina ) n-ar trebui sa te lase sa platesti ci ar trebui sa insiste sa plateasca el Dar totusi in acesta situatie deja exista "ceva incomod". perfect ...

Re: Re: Re: Lipsa atentiei partenerului

din 23 mar 2007 13:53 de dazza

bebysa,te contrazic aici. Bine ar fi sa fie asa...Sa avem solutia in tot momentul pt a nu lasa flacara sa scada. Dar,daca ma raportez la momentul in care traim acum...as zice ca nu mai merge asa. Monotonia loveste orice relatie,dupa un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine pla

din 23 mar 2007 13:51 de ExoticDream

Sunt banii vostri, dar sunt munciti doar de el, asa-i? Normal ca plateste el, nu? :):D:lol:

Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste?

din 23 mar 2007 13:49 de ExoticDream

In general, cand vine vorba de chestiuni materiale, eu sunt de principiul ca fiecare sa-si plateasca partea, este cel mai bine asa, nu se creeaza nici un fel de obligatii, fie ca te intalnesti cu prieteni, colegi, rude bla bla bla. Cand vine ...

Re: Re: Re: Re: Increderea si fidelitatea, element

din 23 mar 2007 13:46 de dazza

Daca fidelitatea si incredere sunt lucruri imaginare,nu ar mai exista relatii fericite.Si sa stii ca...mai sunt. Increderea este prima caramida in constructia unei relatii. Fara ea,suspiciunea o va darama. Fidelitatea,se naste din increderea pe ...

Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre

din 23 mar 2007 13:42 de dazza

Si ai mei :love:

Re: Re: Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine platest

din 23 mar 2007 13:36 de dazza

Pai,daca nu am o relatie cu el,m`as simti prost sa plateasca el. Hai,l`as lasa la prima intalnire si poate si cu alta ocazie.Dar ..numai el,nu as accepta. Daca am o relatie cu cineva,dar este mai noua,sau nu este ca cea pe care o am acum. Daca ...

Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei

din 23 mar 2007 13:34 de ExoticDream

Intre baiatul (relativ) timid si tupeistul care isi da importanta in fel si chip, prefer timidul, dar cu conditia ca dedesubt sa nu se ascunda lipsa de ambitie, slabiciunea de care se vorbea aici. Timiditatea poate fi doar o faza in maturizare, ...

Re: Re: Re: Increderea si fidelitatea, elemente ut

din 23 mar 2007 13:24 de bebysa

good point :ok::ok::ok::ok:

Re: Re: Iubirea invinge orice ?!?

din 23 mar 2007 13:20 de bebysa

in primul rand daca e vorba de iubire nu e vorba de inselat.Cand iubesti cu adevarat nu inseli nici daca esty amenintat cu fierul incins. Sa lamurim o chestie:iubirea poate sa treaca peste multe intr-adevar,dar "orice"e un cuvant prea mare.

Re: Re: Lipsa atentiei partenerului

din 23 mar 2007 13:11 de bebysa

Pe langa comunicare,in primul rand cred ca nu ar trebui sa se ajunga la asta.Daca e iubire intr-adevar ar trebuie sa puneti lemne pe foc cat timp e inca aprins,daca puneti atunci cand jarul e aproape stins se va aprinde cam greu focul,si daca puneti ...

Re: Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste?

din 23 mar 2007 13:08 de bebysa

:ok::ok::ok:bine punctat.Sunt intru totul de acord cu tine;)

Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre

din 23 mar 2007 12:57 de bebysa

nu.categoric nu.nu imi plac baietii timizi ptr ca nici eu nu sunt timida.Imi place sa preia el initiativa,imi place cand are putin tupeu,imi place sa ma las greu cucerita si daca e timid vorba Nekunoskutei,nu va incerca niciodata,si o sa moara ...

Re: Lipsa atentiei partenerului

din 23 mar 2007 12:54 de Nekunoskuta

Nu inseamna nimic, nu trebuie sa presupui atat timp cat ai o gura sa vorbesti. Comunicarea face totul, e simplu sa-l intrebi " ce se intampla" si daca sunteti "educati" pe parcursul relatiei sa va vorbiti si sa va spuneti orice vei afla raspunsul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2306 din 3732
«   1 ... 2303   2304   2305   2306   2307   2308   2309 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare