Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna p

din 20 mar 2007 21:14 de carrie

da, ideea de cea mai buna prietena e cam deplasata, insa cea de prietenie adevarata nu. consider ca poti avea mai multe prietene adevarate (fara a le ierarhiza), fara a interveni invidia, gelozia, etc. relatiile de prietenie sunt mai durabile ca cele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna priet

din 20 mar 2007 19:48 de Nekunoskuta

Cam multe "Anca" pe forum...la ultimul recensamant cred ca eram vreo 3 :D Eu nu am crezut, nu cred si nu voi crede niciodata in conceptul de "cea mai buna prietena". Pur si simplu nu exista. Daca exista o prietenie mai stransa incepe din copilarie ...

Re: Re: Re: Bere in par?

din 20 mar 2007 19:29 de Jerry

nu miroase deloc

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 20 mar 2007 19:28 de dazza

Da,as mai gandi la fel ! Eu am comis`o si era sa raman insarcinata.Pe moment m`am speriat..am zis : Vai,ce ma fac acum! Ma gandeam cum va fi cand le voi da vestea parintilor.Stiam ca ma vor sprijini,dar imi era putin ..rusine sa zic... Dar nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: La ce se refera compatibilitat

din 20 mar 2007 18:31 de verdiuc

La ce fel de greseala te referi? Daca nu este din gama inselatului,atunci ar trebui ca cei doi sa aiba maturitatea sa treaca peste incident,mai ales cei doi fiind constienti de o asemenea potrivire,rara,dintre ei.

Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 20 mar 2007 18:31 de stefanoski

Uite ca nu toate gandesc asa. Si daca intr-un moment de incosntienta o comiti si ramai insarcinata...baiatu nu vrea sa auda de un copil, de reactia parintilor ti-e teama, sa zicem ca n-ai nici un sprijin. Ati mai gandi la fel ??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna prietena.

din 20 mar 2007 16:21 de DarkAngel

Hmm.... dupa cum am zis... scutur-o un pic sa se trezeasca la realitate si sa-si dea seama ca ceea ce face ea este o prostie ...si daca pt ea 8 se pot risipi dintr-o criza de gelozie prosteasca ii clar imatura...trezeste-o la realitate ca traieste ...

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 20 mar 2007 16:15 de bebysa

bravo.sunt de aceeasi parere cu tine.ma bucur ca mai sunt si fete care cred asta.

Re: Re: Re: La ce se refera compatibilitatea intr-

din 20 mar 2007 16:06 de bebysa

hey de ce nu si frumusetea?nu imi zice ca iti place ca una inalta si frumushica asa cum e monica gabor sa umble cu unu pitic si burtos asa cum e columbeanu.De ce sa nu conteze si asta?:-`:-`exotic are foarte mare dreptate.Unul singur nu o sa ...

Re: Re: Re: Re: cine

din 20 mar 2007 16:00 de bebysa

dap asa e ...dar credeam ca daca isi da seama cineva ca e manea o sa o cenzureze:(si e superba melodia:~*

Re: Re: Bere in par?

din 20 mar 2007 11:02 de stefanoski

ba tu esti dement ?? cum iti miroase capatana daca te dai cu bere ??

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 20 mar 2007 03:01 de dazza

Va jur ca m`a luat asa o slabiciune citind relatarile voastre din timpul avortului.Si asa nu pt durerea voastra! Ma scuzati ca spun asta ! Dar ma cutremura fapta in sine. Inteleg un avort intr`un singur caz : Riscul de a fi malformat ! ATAT ...

Re: Re: Sotul meu nu vrea copii

din 20 mar 2007 02:36 de dazza

Sotul tau este un om ocupat ? Are un serviciu solicitant ? Daca da,probabil considera ca ar fi un tata de weekend si de aceea doreste sa mai astepte. Eu zic ca ar trebui sa discuti cu el,sa vezi de ce nu este pregatit inca. Nu trebuie sa iti faci ...

Re: Casatoria...cand si de ce?

din 20 mar 2007 02:31 de dazza

Inelul de logodna te referi ..? :unsure: Daca Da,este necesar inainte.Eu sunt mai traditionalista.Imi place sa urmez pasii intocmai.:rolleyes: Perioada ...? Hmm...Eu zic asa: Relatia si casatoria de proba. Cateva luni fiecare..5-6 ! Cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avantaj ea!

din 20 mar 2007 02:22 de dazza

N`am fost in situatia asta,dar as stii ce sa fac,fara sa ma gandesc prea mult. As pastra copilul si mi`as vedea de viata mea. Si asta pt ca,nu as face pt nimic in lume un avort si pt ca imi plac ff mult copii..mai ales daca ar fi al ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 mar 2007 02:17 de dazza

Nu as locui nici cu rudele mele,nici cu ale lui sub nici o forma! N`as putea renunta la intimitatea pe care o avem acum si sa stam cu tot familionul. Daca vom fi nevoiti sa stam pana ne aranjam aparamentul,sau pana mai stiu eu ce..prefer sa iau un ...

Re: Re: Rani proaspete

din 20 mar 2007 01:55 de dazza

Incearca sa ii cauti defecte ! Stii,ajuta chestia asta. Probabil acum te invinovatesti,consideri ca tu esti de vina,ca tu l`ai inchis intr`o colivie si nu l`ai lasat sa se "distreze". Fa o lista cu tot ce nu suportai la el.Si evita sa o faci si pe ...

Re: Re: Prietena mea nu mai este atrasa de mine ca

din 20 mar 2007 01:49 de dazza

Gandeste`te de unde vin certurile..? Daca le poti evita... ?! Incearca sa discuti mai mult cu ea,sa fi mai interesat de relatia voastra. In ce consta atractia dintre voi,care zici tu,ca nu mai exista?

Re: Re: Nu o pot uita pe fosta!

din 20 mar 2007 01:47 de dazza

O iubire o vindeca pe alta,dar nu e general valabil. Iti trebuie si ceva maturitate,ca sa crezi in vorbele astea. Daca nu te simti in stare,decat sa faci rau altcuiva,mai bine mai asteapta.;)

Re: Re: La ce se refera compatibilitatea intr-o re

din 20 mar 2007 01:41 de dazza

Nu sunt de acord cu cineva care spunea mai sus,ca ar trebui sa semene la fizic(sa fie draguti amandoi). Asta ar fi una dintre cele mai mici prb.Pt ca,fiecare vede frumusetea in felul lui.Poate tu,iti vezi partenerul cel mai frumos dintre baieti,dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2310 din 3732
«   1 ... 2307   2308   2309   2310   2311   2312   2313 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare