Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: nashpa

din 29 sep 2006 03:04 de ExoticDream

Nu, nu la cuvantul "penis" se refera lumea, ci la verbul ala care incepe cu "b", pe care il folosesti din 5 in 5 cuvinte. Vezi ca exista sinonime ale lui, care nu fac parte din argou, incearca sa gasesti unul, daca nu, te ajutam noi. Tu esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Books

din 29 sep 2006 02:55 de ExoticDream

Eu am ajuns deja piele si os cu Marquez asta! Lasa ca s-a inventat si biblioteca, nu e musai sa citim carti virgine, taxa de abonament nu depaseste pretul pentru o pizza medie! La nevoie, renunti la taxa pentru net, sa vezi cate carti citesti in ...

Re: Re: Re: A fi sau nu materialist/a intr-o relat

din 29 sep 2006 02:04 de DarkAngel

Hai sa vedem cat de misto poate fi.. sa presupunem ca cunosti o tipa care arata bine are si bani (pt ca taicasu cine stie cu ce se ocupa-- neesentia)Dar nu are pic de personalitate nu are valori morale nu are principii aaa da si mai are un efect din ...

Re: Re: Re: Re: Books

din 28 sep 2006 23:52 de valentine

Daca ma pun bine de tot pe citit si ma apuc sa cumpar carti...mor de foame...mai ales ca eu citesc foarte repede si termin cartile repede...trebe sa cumpar odata la 2-3 zile alta carte:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: menage a trois

din 28 sep 2006 23:47 de valentine

Si ca sa fiu on-topic...femeile daca ar accepta asa ceva,ar accepta sa o faca cu inca un barbat pe langa partener,pe cand barbatii ar mai accepta cu inca o femeie...pentru ca normal,daca simti cel mai mic lucru pentru persoana de langa tine,nu o sa ...

Re: Re: Este iubire sau nu?

din 28 sep 2006 23:37 de DarkAngel

DACA se comporta asa cum e mentionat mai sus nici nu stie pe cine iubeste si pe cine nu...si daca era o iubire adevarata era constientizata si nu ajungea sa mearga la alta persoana si dupa aia sa se reintoarca de aici se observa incapacitatea de a ...

Re: A fi sau nu materialist/a intr-o relatie

din 28 sep 2006 23:35 de DarkAngel

Depinde de interesele,prioritatiile,educatia,principiile unei persoane daca va alege sa fie materialist sau nu intr-o relatie... si mai depinde si de viata care a avut-o pana la momentul respectiv. Eu nu as inteprinde o relatie pe interese materiale ...

Re: Re: Re: Sexul si religia

din 28 sep 2006 23:24 de carrie

apreciez cunostintele tale in domeniul curentelor politice (si in multe domenii, din ce am mai citit de-a lungul timpului), insa ma indoiesc ca vreunul din cei 150 de oameni care au vizualizat subiectul s-a gandit la partidul national liberal (da, ...

Re: A fi sau nu materialist/a intr-o relatie

din 28 sep 2006 21:50 de valentine

nu-mi aleg partenerul in functie de situatia ei materiala,nu as da cu piciorul unei relatii,unei iubirii,datorita faptului ca nu are situatia financiara pe care mi-o doresc,dar nu vreau nici de aia care urla in gura mare ca vrea suc si daca as avea ...

Banc Show!

din 28 sep 2006 16:56 de SORIN28

Un tip foarte singur a hotarat ca viata ar fi mai frumoasa daca ar avea un animal de companie. Asa ca s-a dus omul nostru la un magazin de animale si i-a spus managerului ca vrea sa cumpere un animal "aparte". Dupa cateva discutii a cumparat un ...

Re: Re: Sunteti de acord cu sexul oral?

din 28 sep 2006 16:48 de levi82

Imi aduc aminte de un prieten si problema lui existentiala: daca prietena lui ii face sex oral, cum sa o mai sarute dupa aia?? LOL. Adica daca ti-e scarba de propriul corp, lu altu sa nu-i fie? Sexul oral nu consider ca ar fi vital intr-o relatie, ...

Re: Re: Re: menage a trois

din 28 sep 2006 14:37 de levi82

Intr-o relatie, in care sa presupunem ca exista iubire, cum ai putea sa-ti vezi iubitul/iubita daruindu-se unei alte persoane? In aceasi ordine de idei, cum ai putea sa te daruesti unei alte persoane, fata de persoana pe care o iubesti? Parerea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul

din 28 sep 2006 14:27 de ExoticDream

Se pare ca iar intampini dificultati in problemele de numeratie, se vede ca nu-ti place matematica. Ca sa iau numai un exemplu, ai senzatia ca Pasaroi reprezinta o cantitate neglijabila (de baiat)? Poate crezi ca tinde la zero sau nu ai avut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaz

din 28 sep 2006 14:21 de mya

prezenta B) am auzit un "strigat" am inteles, am inteles, inca ma mai gandesc daca sa-ti deschid sau nu ... n-as zice, prefer sa traiesc clipele, decat sa ma gandesc la formule chimice, matematice, si-asa e un domeniu destul de ...

A fi sau nu materialist/a intr-o relatie

din 28 sep 2006 14:01 de mya

va alegeti partenerul/partenerul de relatzie in functie de situatia lui/ei financiara/materiala? sau din contra, nu are importanta daca are averi, vila la munte si masina ultimul tip? ati da cu piciorul unei eventuale relatzii, unei iubiri, datorita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul

din 28 sep 2006 13:40 de verdiuc

Exotic,daca esti baiat,spune-ne tuturor.Tu nu vei stii niciodata cum este.Daca toti baietii de pe site iti spun ca o fata care te atrage doar fizic te face sa ai orgasm mai repede,de ce nu ii crezi?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul

din 28 sep 2006 12:50 de levi82

OMG!!! :wacko: Pe romaneste pls!!! Mi-e clar acuma de ce am ajuns la o facultate care nu are treaba cu matematica :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul

din 28 sep 2006 12:13 de Pasaroi_Cuminte

nope.It's gonna be a nightmare . s->0 papa sentimente=>papa excitatie => o noapte care tinde la calandele grecesti ( t-> infinit daca se aplica limita.Un timp care tinde la infinit insemana niciodata.In matematica infinit reprezinta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza primul

din 28 sep 2006 10:32 de levi82

jdiuu.. si mie nu-mi place matematica...:blink: Este mult mai variabila treaba. Sa presupunem doar asa: aventura de o noapte, gagica experimentata, stie ce trebuie sa faca si se misca mai ca in cele mai erotice vise. El nu prea are ...

Re: Orgasm simultan

din 28 sep 2006 09:17 de gerard

aproape de fiecare data...daca fericirea ar consta numai in asta...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2453 din 3732
«   1 ... 2450   2451   2452   2453   2454   2455   2456 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare