Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Ciclul menstrual nu este ceas! din 26 sep 2006 18:50 de ExoticDream
Eu nu chiar anapoda, dar invartindu-se undeva in plaja 33-45. Acum catva timp as fi optat pentru pastile inca de la inceputul vietii sexuale, acum ma mai gandesc, nu stiu daca reprezinta solutia ideala...., as prefera ceva mai... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parintii din 26 sep 2006 18:34 de nymok
Intr-un cuplu exista 2 persoane, niciodata o a 3 a nu va sti sau va simti ce simt cei ce-si traiesc "povestea de dragoste", daca este vorba de asa ceva. In general parintii, desi bine intentionati,isi indruma copiii pe drumuri pe care ar fi ...
Re: Re: Re: Sex pe webcam... din 26 sep 2006 18:34 de ExoticDream
Ce gluma penibila! Este adevarat ca si baiatul ala a fost fraier, nu faci asa ceva decat cu partenerul!!!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Cat dureaza primul din 26 sep 2006 18:28 de carrie
poate sa dureze mai mult si daca nu exista iubire, chiar daca cei 2 se "folosesc" unul de altul doar pentru sex. sau poate sa dureze f putin si daca exista sentimente. depinde de barbat, de situatie, de multi factori.
Re: Re: Sex pe webcam... din 26 sep 2006 18:13 de dazza
Ahahaha :lol:
Nu o faci pe ea :lol:
Te simti vazut...de cel cu care o faci ...esti urmarit de beculetul de la webcam :D
Re: Re: Re: Cat dureaza primul din 26 sep 2006 18:12 de mya
eehh n-are ... din punctul meu de vedere are, poate nu o iubesti, decat te atrage ca obiect sexual si atat :ok: asta cu 10 minute e bine, si ca al doilea va dura mai mult, nu sunt reguli. poate dura si mai putin si totusi sa te simtzi foarte ...
Re: Re: Cat dureaza primul din 26 sep 2006 18:09 de dazza
Durata nu are legatura cu persoana cu care o faci.
Daca nu o iubesti termini mai repede sau ce?
Termini mai repede cand esti relaxat si super excitat.
10 min pt 1 nr e bine.
Al doilea va dura mai mult ;)
Re: Re: Re: Re: Sex anal din 26 sep 2006 18:06 de mya
peste ... poponetz :-` ?
Re: Teorie..... din 26 sep 2006 17:41 de mya
in fiecare din nou intr-o mai mica sau mai mare masura se ascunde un dracushor. nu-mi dau seama ce te face pe tine sa crezi ca intr-o relatzie totul ar merge pe principiul: am numai calitatzi, sunt perfect, nu am defecte. compatibilitatea de 100% ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ba din 26 sep 2006 17:25 de mya
daca te pasioneaza dimensiuni mari si cate-un tip pe seara, nu e rau:ok: dar cand iubesti, cifrele astea nu mai conteaza :ok:
Re: Cat dureaza primul din 26 sep 2006 17:16 de mya
sunt multi factori de care depinde durata, variaza la fiecare persoana, in functie de gradul de excitatzie, sentimentele si respectul pt cea de langa tine. daca te gandesti numai la propria satisfacere, si pe ea o privesti doar ca instrumentul ...
Re: Re: Sex pe webcam... din 26 sep 2006 17:11 de mya
nu faci [b] pe el[/b], ci [b] in fata lui[/b] :ok:
Re: Sex pe webcam... din 26 sep 2006 17:09 de SORIN28
Nu am incercat si nici nu am nici un gand pentru asa ceva. Ce nu inteleg eu: web-cam-ul meu e micut(abia daca sta pe el un pachet de tigari), [b] cum naiba sa fac sex pe el?! :blink: [/b]
Re: Re: Re: Ciclul menstrual nu este ceas! din 26 sep 2006 15:56 de dazza
Eu am un ciclu menstrual f anapoda...ba e la 24 de zile...ba la 29 ...si cel mai rau la 36.:ermm:
Inceperea vietii sexuale nu m`a ajutat in sensul asta...doar ca am observat ca nu mai am dureri in timpul menstruatiei de cand mi`am inceput ...
Re: Re: Sex pe webcam... din 26 sep 2006 15:51 de dazza
Ahahahha ce tare :lol:
Pai daca`s prosti si o fac in fata oricui :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin din 26 sep 2006 14:57 de ExoticDream
Nu toti putem sa facem asta (sa ignoram pur si simplu faptul ca partenerul/partenera a facut dragoste/sex cu n persoane inainte de a ne intalni), nu este vorba ca ne incapatanam sa ne gandim la acele persoane, insa imaginea apare cam de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin din 26 sep 2006 13:25 de Pasaroi_Cuminte
depinde de om pana la urma.
Unii/unele au rabdare.Cel putin am eu am rabdare muuulta multa :flowers:
Re: Sex pe webcam... din 26 sep 2006 12:18 de LonelyGirl
Mdeah..baietii de la sala de net din cartierul meu au facut o chestie de-asta intr-o seara.L-au vrajit pe unu dandu-se drept fata si l-au pus sa-si faca laba(scuze de expresie..dar e cea mai potrivita in cazul fraierucului) in fata web-ului, au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la din 26 sep 2006 12:15 de LonelyGirl
Depinde de atitudine.daca tu vrei neaparat sa te gandesti la aia "n" normal ca iti faci rau.Daca ii ignori se schimba situatia.
SI ca tot ati zis de voi..oare in cazul fetelor nu e acelasi lucru?Sa stim ca v-ati culcat cu atatea, noi suntem ...
In culori.... din 26 sep 2006 04:43 de ExoticDream
Uneori ai senzatia ca anumite zile sunt... partial colorate, in functie de starile sufletesti pe care le traiesti in anumite momente ale lor.... As putea spune ca aceasta zi de luni a avut o secventa roz fascinanta...., asemeni inceputului unei ...
Pagina 2455 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||